Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Sa-ti spun ce mi-a zis dr aseara la spital, sa nu o aspir foarte des ca ii irit mucoasa nazala, iar dr de pe salvare mi-a zis ca tre sa o aspir des ca inghite si nu e bine, da in otite sau mai stiu altceva...anyway m-am saturat de opinii opuse , oare nu au invatat acelasi lucru la facultate???

Ba au invatat acelasi lucru, da' unii au uitat .
Si apoi e o chestie relativa... La ce ne raportam cand spunem des/nu foarte des? Parerea mea e ca nici sa chinui copilul din ora in ora cu aspiratul nu e o solutie, asa ca daca-l aspiri doar inainte de culcare ca sa poate dormi cat de cat mai bine, e suficient, sau sa zicem max. de 3x/zi. Pericolul otitelor nu mai e acum atat de mare ca si atunci cand erau sugari mici si stateau mai mult culcati pe spate; in acele conditii secretiile stagnau in faringe si, trompa lui Eustachio ( care face legatura cu urechea medie ) fiind scurta si orizontalizata la astia mici, exista pericolul de contaminare a urechii.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Andy_galro, scaunul portocaliu e de la mancare, mai mult ca sigur. Daca ar fi patologic, ai decela pe langa culoarea asta si striuri de sange; nu cred ca e cazul la voi, nu? Cate scaune moi a avut/zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

am o fetita super enrgica nu stiu ce sa mai fac sa o obosesca sa doarma noaptea,am trei nopti albe imi doarme de la 21 la 22 si apoi se trezeste cu un chef de joaca de zici c a dormit 10 ore,stam asa si ne jucam pana aproape de4 dimineata cand mai dormim si noi pana la8,iar ziua sa nu credeti ca doarme mult doar o ora jum cate odata doua.poate sa fie din cauza dintisorilor care o necajesc si nu o lasa sa doarma?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Elena (Nocom nu prea imi vine la indemana sa iti zic, ca tot vad explicatia ta la se mantura la ce inseamna asta si nu te mai pot vedea pe tine, creata cu codite , pupam Dariuta mucioasa, stiu prea bine acest horcait, il tot auzeam si eu, acum e pe terminate.
Daca te ajuta, iti spun (mai spun o data, scuze ca ma repet) cum il aspir eu pe Gruia, astfel incat sa scape de horcait cateva ore, ca oricum se refac: intai il aspir simplu si ii pun ser in nasuc, las vreo 10 min (incerc sa il tin la orizontala sau chiar cu capul in jos, ii place mult sa ne jucam asa, astfel incat serul sa ajunga cat mai aproape de sursa secretiilor. Apoi il intind la orizontala, ii prind capul intre picioarele mele (picioarele lui fiind in aceeasi directie cu ale mele), ii imobilizez mainile cu o mana, cu cealalta aspir, dar in acelasi timp cu aspiratia pe o nara ii torn ser sau apa de mare in cealalta. E greu daca sunt singura, ca mi-ar trebui 3 maini, e ideal sa te ajute cineva sa o imobilizeze.
La noi asta e singura metoda de aspirat eficienta, daca nu fac asa, trag doar secretiile apoase de pe nari, dar cei galbeni si grosi raman in profunzime.
Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom pls no offense cand am zis de doctori...dar sunt profund dezamagita...profund, si crede-ma acum as pleca in alta tara intr-un sitem care sa functioneze cumva in favoarea cetateanului.
Asa am sa si fac cu aspiratul , doar inainte de culcare, oricum suntem mai binisor la muci, inca mai curg asa...dar deja incepem sa facem coji in nas, semn bun zic eu ca medicul personal al Karinutei.
Te pup si iti multumesc ca esti alaturi de noi.
Sanatate lu Dragoselu

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Vad ca vorbesc de una singura... Pe unde umblati pe vremea asta? Sau la voi e soare si frumos ca sa mor eu de ciuda?

Ma duc sa-mi mai fac o cafea, ca cea de dimineata n-a fost de ajuns.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Vad ca vorbesc de una singura... Pe unde umblati pe vremea asta? Sau la voi e soare si frumos ca sa mor eu de ciuda?

Ma duc sa-mi mai fac o cafea, ca cea de dimineata n-a fost de ajuns.

Eeee aici este super frumos afara...dar daca te multumeste cumva, eu stau in casa ca sa vorbesc cu tine pe forum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
dar daca te multumeste cumva, eu stau in casa ca sa vorbesc cu tine pe forum

Ei, asta ma mai consoleaza oarecum.
Nikoliciule, n-am de ce sa fiu ofensata, pt. ca ai perfecta dreptate. Ideea e: putem face ceva sa schimbam lucrurile?

Mergi la inceput

babymom ce putem sa facem???Eu m-am saturat sa ma imbolnavesc de nervi....chiar nu stiu cum am putea sa schimbam sistemul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

si a mea mai face scaune moi de cateva zile nu sunt multe,unu doua pe zi,dar primul de dimineata mereu il face tare.parerea mea e,tot din cauza dintisorilor ca alte simtome nu avut nicidata,doar scaune moi.

Mergi la inceput