Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babymom nu , nu e cazul de firisoare de sange...chestia e ca face dupa fiecare masa cu toate ca mananca foarte putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

a iesit soarele........vom iesit si noi ora afara pana la nani.Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineatza si de la noi, sunt un pic chiauna de 3 nopti nedormita, doua copilul care, cred ca ne mai da vrun molar si una tati care sforaie in ultimul hal zici ca suntem la zoo,....de cand a luat si el virusul care se tot plimba, am inteles, nestingherit, i sau infundat toate "caile de acces"....ce or zice vecinii astia ca ne-am luat animale...

babymom super tare faza cu ala micu' in wc sa lesin de ras, stiu ca ptr. tine nu este dar cum povestesti e foarte haios....mai ales tati care nu se poate uita la 2 copii deodata..

karina u am crezut ca numai eu si cu ratonelu suntem asi la asa ceva, dar se pare ca tu ne-ai intrecut (ma refer la dormitul copilului) welcome to club

babytza imi pare rau ptr. buzita... sa treaca repede....si noi am patit o chestie de genul asta aseara, bine, nu chiar asa....am iesit din supermarket si am lasat-o pe jos sa mai mearga si ea, dar ea nu merge, ALEARGA si ma dispera.....fiind un pic de vale a cam prins viteza si nu a mai reusit sa se redreseze si a plonjat direct pe burta dupa care oprirea finala a fost in gura...noroc, ca a amortizat caderea, geaca groasa care o avea pe ea.....oricum avea ceva tarana pe buze...a inceput sa plinga dupa care si-a dat seama ca nu o doare atat de tare...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

APROPOS DE SISTEMUL NOSTRU MEDICAL...NU AM CUVINTE !!!

Suntem profund dezamagiti de TOT ce se intampla aici in tara, fara sa jignesc pe nimeni...:(((

Singurul lucru dupa care IMI VINE SA PLANG, SA URLU DE SUPARARE ca am plecat din Belgia este din cauza asta..cred ca nu am sa ma mai intalnesc vreodata cu tot ce am vazut, simtit si trait acolo..parerea mea..

va pupic si va doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori

fericita 14+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Ne-a cam dat peste cap trecerea asta la ora de iarna... adica Bianca se culca pe noua ora si se trezeste pe ora veche... Sper sa i se regleze mai repede somnul.
E soare aici, e tare frumos afara. Din pacate eu stau sa invat, poate mai tarziu iesim si noi pe afara.
Nikolici multa sanatate Karinutzei... imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta spitalelor de la noi... asa am patit si eu acum vreo 3 saptamani cand m-am dus cu Bianca la urgenta... un dr. gretos, care a consultat-o parca in sila, iar apoi a iesit abia mormaind diagnosticul... biata asistenta se uita mirata la mine, ca poate eu am auzit mai bine ce a zis... horror.
Babymom super tare faza cu sotul tau
Karina_u bine ai venit! Ai o fetita tare scumpa.
Nocom cum se mai simte Dariutza?
Am citit articolul postat de MonycaC si cred ca o sa-mi parolez si eu albumele foto.
Babytza e super scump soricelul... ce s-a mai suparat el ca n-a reusit sa bage toate floricelele...
Angelynna cum mai sunt Crinuta si sora ta? Multa sanatate fetelor! Si noi tot asa am inceput... am pus-o in pat langa noi ca o dureau dintisorii... o nopate... doua nopti... iar acum nici vorba sa mai doarma la ea in patut...
Multa sanatate tuturor boboceilor bolnaviori!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Avem semnatura noua

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Gata am venit si noi de afara ca sa dormim....

nikolici multumesc de sfaturi!!! da, teoretic le stiu si le-am incercat dar cand vad ca la altii au dat rezultate ma mai incurajeaza si pe mine sa mai incerc... Multumesc mult!

nerantula si eu am cam aceeasi tehnica de aspirat, mai putin cu turnatul serului intr-o nara in timp ce aspir pe cealalta, eu o astup pe cea la care nu lucrez, ca sa faca presiune... Offf, saracii copii ce le putem face, ma rog, tot pentru binele lor, dar cate trebuie sa suporte!! Iti multumesc din suflet pentru sustinere, sper ca voi sunteti mai bine!

Doamne Cristina ce program de somn mai aveti si voi!! Asa a fost tot timpul sau doar acum, ca vad ca e la moda ca bebei nostri sa mearga noaptea la discoteca incepand cu 1 an! Sper sa reveniti la sentimente mai bune!

Nu stiu de ce mi-ai adus aminte de ratonelu Cum mai esti mami, cum se rezolva lucrurile? Ce face nazdravanul?

Afara este chiar superb, am stat 2 ore numai intr-o bluzica!!! De cand asteptam sa mai stam macar 1 zi asa.... Pacat ca vine iarna, o sa ne fie dor de hainutele subtiri si capul gol... Eu sunt convinsa ca nu fac rau daca o scot afara cand e racita. Asa este? Sau sunt eu De fapt in afara de muci, nu are nici un alt simptom de raceala....

Ma bag si eu in pat langa pisicutza, ca la ce noapte am avut....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Uitati un articol despre vaccinul impotriva gripei porcine si nu numai... m-am ingrozit http: // w w w. razbointrucuvant.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/
Nu stiu cat de adevarat este... dar un sambure de adevar tot exista.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula FFFFFFFFF faine pozele!!!!!!! Imi plac enorm!!! cel putin de la 15 incolo... sunt ff emotionante si asa de calde!!! Felicitari pentru idee! Sunteti

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Gruia, farama de steluta

Foarte dulce Farama Ta de Stea!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput