Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
Nerantula, superbe pozele!
nici nu stiu care sa zic ca imi palce mai mult, ca pe masura ce le vedeam, poza anterioara era detronata. super-super!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Monyca.C spune:
Nerantula mi-au placut ffffff mult pozele !!! (de fapt personajele din ele
)
SUPERBE !!!!
fericita 14+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
300 spune:
Morning
Babymom iti multumesc mult pentru regimul de ieri. Iaurt am dat si eu cand a avut Anda entero prin august, gandindu-ma chiar la refacerea florei intestinale dar si fiindca era unicul lucru acceptat de pitica in perioada respectiva.
Ieri a mancat fiertura de morcov, orez si un ardei si a baut ceai de menta si salcam din noua ei cana cu pai. Azi nu a avut niciun scaun, se pare ca ne intoarcem la vremuri normale de kk la doua zile. Chiar i-am dat piure de pere cu cereale (alac). A mai mancat dintr-o roata de grau expandat (ca am crezut ca era orez cand le-am cumparat)... si cam atat. Ma bucur ca accepta mancarea. Azi-noapte n-am dormit intre 3 si 5. Ea a plans in doua reprize oribile, apoi a mai plans prin somn iar eu am pazit-o.
Urez multa sanatate puiutilor bolnaviori. Nocom, am citit ca sunteti mucioase ma duc sa vad daca ati dormit tousi azinoapte.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Mda, nu stiu cum ne-am pricopsit cu raceala asta, Daria are muci la greu, dar aposi, ii curg nene incontinuu, nici nu o pot pune in pat ca ii curg pe afara... ![]() ![]() Data trecuta cand am avut astfel de muci ne-au tinut mai bine de 2 saptamani!!!Ce naiba sa-i dau? Ca data trecuta am incercat cam tot si am scapat la 3 zile dupa ce am oprit orice administrare! |
Eu iti recomand Oscilococcinum, pe mine m-a salvat de multe ori, luat la primele simptome, si in cel mai rau caz, atunci cind chiar m-a luat o raceala, a trecut foarte repede. Aniei i-am dat acum vreo luna, cind a avut ceva muci, si i-au trecut in 2-3 zile.
fetele.
300 spune:
| citat din mesajul lui anamona Iti dai seama ca nu sunt de acord cu asa ceva, dar din pacate nu e dupa cum imi convine mie...acum sa vedem ce vor judeca si cei ITM |
Anamona m-am tot gandit la tine si la situatia ingrata in care te afli. Sper din tot sufletul sa negociezi un program de sase ore, e crunt sa fii plecata de langa fetita atatea ore.
Ce angajator de doi lei santajist si ooof!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
Nausica spune:
Uraaaa! Intram si noi in rindul celor cu vecini santieristi. La mine se aude baros si dalta electrica, all day long. E foarte dragutz.
andreutac spune:
citat din mesajul lui andy_galro Andrei este fffff iritat la funduletz de 5 zile deja ...nu mai stiu ce sa fac, am incercat aprospe tot zic eu: Bepanthene, Sudocrem, Nidoflor, Uriage.....spalaturi cu ceai de musetel, cu ceai de galbenele...l-am dat si cu pudra cu toate ca nu sunt adepta ei...si trece pe moment adica de seara pana dimineta si apoi dimineata iar e cu funduletzul rosu .... de lasat liber nu pot ca e rece la noi in casa.....ce pot sa mai fac in plus? cu ce sa-l mai dau![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
ici si de la noiNoi folosim albastru de metilen pentru fundulet iritat, mai ales daca sunt si bubite. Cremele care contin zinc (Sudocrem) accentueaza iritatia,pt. ca zincul sapa in piele. La noi mereu s-a ameliorat cu albastru de metilen,apoi am folosit crema de galbenele, care e cicatrizanta.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
baby_boy spune:

La Craiova e soareee si frumossss...am bantuit toata ziua..acum Raducu e la somnic.
Nerantula sunteti o familie frumoasa..superbeeeeee pozele...iar Gruia e un expresiv
Multa sanatate sa scapati odata de mucisori
Nicoleufff..imi pare rau..
Karinutza..sper sa nu mai ajungeti la spital si sa va faceti bine
Karina_u bine ai venit.
Ramona imi pare rau ca ati avut o noapte grea. pup Anduta
Fetelor spuneti-mi si mie ce mai gatiti sa pape si boboceii..mai ales pentru masa de seara. Adica noi la pranz avem ciorbita..iar seara ori pireu cu carnita de pui, ori orez cu gratar, aseara am avut chiftelute cu pireu..dar m-am saturat eu de orez si cartofi..nu stiu ce sa-i mai gatesc..ca domnul nu se incurca..vrea mancare gatita![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
Buna fetelor 
Am avut o noapte bune de data asta.Fara lacrimi , fara dureri de gingiute
Acum asa avem , una calda/ una rece
Am citit ca au fost bobocei care nu au avut somnic
La mai bine diseara 
Feli cum a trecut Falkone de noapte ? 
Luminita , ratonel unde sunteti ???? 

Nerantula pozele sunt superbe !!!!!!!!!!!!! 
Iar voi sunteti minunati 

Nikolici multa sanatate mami, sper sa nu mai ajungeti la spital 

Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Claudinna pe mine episodul cu portocala m-a determinat sa mai astept. Chiar nu pricep de e i-am dat ca imi propsuese sa ii dau cam la 18 luni. Aveam in casa, mirosea frumos si ma saturasem de mere probabil. Va invidiez pentru ridicatul in picoare, bravo Ravanel!
karina_u poate si de la dintisori nu doarme dar atat de mult??? Iesi ziua, mergi mult cu ea si n-o lasa sa atipeasca de la 6-7 seara, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc...
Monyca, ce mai faceti? Ce s-a intamplat asa de rau la voi (am citit postul despre sistemul sanitar). Exista uneori si alternative, serios. Dar ai dreptate, o sa dureze ceva pana ne mai civilizam.
Cris fa-i niste fasole verde, mazare, conopida, broccoli, dovlecei, paste cu legume (are Ada o reteta misto), mai poti sa-i dai si peste cu legume de orice fel, sau facut la cuptor in folie. Poti sa-i faci sufleuri...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Andrei este fffff iritat la funduletz de 5 zile deja