Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Claudina felicitari lui Razvanel !!!! 

Am invatat si noi sa ne ridicam de vreo 2 saptamani , dar daca ma vede aproape de el ii e lene si intinde manuta sa il ridic eu
Babymom foarte tare sotul cu copiii la baie 
Bine ca nu ii era foame piciului ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Hello.
Noi tot la bunici am dormit ok dar ora asta ne-a dat peste cap ne trezim la 6 jumate si la 9 jumate dormim pana la 11 si mai trebe un somnic pe la 16-17 din cauza asta seara dormim tarziu, era tare bine cu un singur somn de 3-4 ore.
Babytza am vazut filmuletu cu soricelul fotbalist
are sanse sa ajunga mare.
Am vazut ca vb de portocale.Andrei papa portocala fruct nu suc si 2 pe zi si 3 daca sunt mai mici si nu are nici o problema cu scaunul.Ii plac tare mult de fapt el daca prinde pe masa cate o jumate de lamaie o mananca si pe aia cu aceiasi placere de mie mi se strepezesc dintii![]()
Cu sistemul medical din Romania asta e nu avem ce face mai exista alternativa la particular dar nici acolo nu e super ok insa e altceva totusi fata de spital.
Multa sanatate tuturor boboceilor bolnaviori.
Pe mine ma cam chinuie o durere de masea sper sa imi fac curaj sa merg la stomatolog.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
nerantula superbe poze....ce inseamna calitate.Ati iesit toti bine!!!
Foto mele preferate sunt cele cu picirusele si Gruia cu chitara.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
baby boy pe langa multele idei bune de la 300, eu as adauga, mamaliga cu branza unt si smantana, maccaroane cu branza, si daca ii dai gris cu lapte! Pofta mare Raducu!!!
babytza ma bucur asa de tare!!! Bravo!
nausica eu sunt mare fan oscicoccinum, si i-am dat chiar din prima dimineata cand s-a trezit cu mucisori, din pacate de data asta nu ne-a ajutat! La Matei merge mai mereu asa, cum vad simptome de raceala, de obicei un pic de muci si stranuturi, cum bag oscilo si gata!!
La Daria nu prea functioneaza...... Multumesc 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
babytule deci maradonna sau ronaldinho???Gata fotbalist se face, super tare Davidutzu....eu nu mai pot sa pronuntz cuvantul soricel...ups l-am pronuntat![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Nikoliciule tot cu intrusu in casa??
Nerantula ff frumoase pozele calitate ok si mie mi-au placut ca Anamonei cele cu piciorusele si cu chitara.Sper sa nu te superi dar eu as fi vrut sa fie mai originale pozele gen aia cu chitara si mai putine tip portret.Mie imi plac fotografiile in care protagonistii nu se uita fix in aparat ci instantanee sa fie surprinsi nu stiu daca se intelege ce vreau sa zic.Sper sa nu te superi ca pozele sunt super si mai mult ca sigur asta ati cerut voi si eu vreau sa ii fac un set insa mai putine portrete si prim planuri asta daca gasesc un fotograf dispus sa faca asta adica poze in diverse locatii si in studio cu diverse jucarii, obiecte, tinute etc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
karina_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monyca.C APROPOS DE SISTEMUL NOSTRU MEDICAL...NU AM CUVINTE !!! Suntem profund dezamagiti de TOT ce se intampla aici in tara, fara sa jignesc pe nimeni...:((( Singurul lucru dupa care IMI VINE SA PLANG, SA URLU DE SUPARARE ca am plecat din Belgia este din cauza asta..cred ca nu am sa ma mai intalnesc vreodata cu tot ce am vazut, simtit si trait acolo..parerea mea.. va pupic si va doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori ![]() fericita 14+ cu NICOLASMamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) ![]() poze cu printesa mea si nu numai |
karina_u spune:
Monyca.C ai perfecta dreptate ca mie mi-a ajuns sa-mi fie scarba de spitalele noastre si de hotia din tara.Eu am nsscut-o pe Karinuta in Spania ,nici nu se compara cu tarisora noasta.
alexa si mami spune:
Nerantula, absolut superbe fotografiile. sunteti o familie frumoasa
mamici cu 2 copii
de ceva vreme nu mai ma inteleg de nicio culoare cu Alexa cind iesim pe afara, parca o ia razna. si nu e vb de copilarii, face lucruri cu adevarat periculoase. Miruna un sfat pliiiz
Roxi, am vazut amandoua filmuletele cu Davidut, e amuzant tare, perseverent si incapatanat![]()
alexa, cipri si mami

fericita 14+ cu
NICOLAS