Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

monyca nu siu poate tu ai scris pe forum...dar am o curiozitate, de ce te-ai intors la munca?Si de ce v-ati intors in Ro?Scuze indiscretia!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci,

Babymom capul sus mami , avem si zile mai bune si altele mai putin bune, super tare Dragos

Nocom multa sanatate Dariei

Nerantula sper sa scapati de muci cat mai repede . Mai mai da’ ce farama de steluta aveti, tare adorabil Gruia, nici voi nu sunteti mai prejos

Dya hai ca va reveniti cu papa

Nikolici sper ca va simiti mai bine , uoff cate intamplari

Claudinna ai baietel mare deja , si eu am lasat0o in scaunul de masa la joasa inaltime , nu vreau sa am surprize neplacute

Andreutac am micul iepuras

Alina, Crinei i-am dat 8pic pe zi, , cum va simtiti?

Andy_galro eu iimau dau cu Triderm cand este iritata la fundulet

Cristina fata ta merge la disco sa stii

Kllemi poate reusesti sa te odihnesti macar 1 ora

Elly se pare ca nu si-a uitat patutul , azi noapte a bagat ceva somn in el pana la ora 02.00…in schimb ne-a dat trezirea ffff devreme
Sor-mea si-a revenit din racealam i-am administrat paracetamol, sirop de tuse si un aerosol, e fresh acum. Crina mai tuseste insa…

Ada te rog sa imi mai dai si mie linkul pentru pastitule

Babytza si ma bucur de noaptea buna. Super tare soricelul fotbalist in devenire

Crina s-a gandit ca am dormit destul azi noapte…asa ca la ora 04.00 s-a trezit si pana la 7 nu a mai dormit deloc…sunt capie de somn

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

Kllemi putem sa ne luam de o mana,nu ne potrivim doar cu ingerasii,sa stii ca si noi avem un tati care ne termina cu sforaitul,chiar nu-i gasesc leacul.Si care crdeam ca sunt singura............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange vezi cva "linkul" e un table pe grup. Gaesti link la grup pe prim pagina si parola e ca la mailul comun. Poti sa editezi cu id-ul tau sau cu id-ul comun de yahoo, nu conteaza.

Si uite niste din putinul meu . Sper sa va treaca tusea cat mai repede.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

producatorul pastilutelor, la hylands.com, iar vanzatorul, international.drugstore.com

tabelul, in baza comuna de date de pe yahoo.

Cristina, eu nu i-as da seara nicio leguma... sa-i zicem... "basinacee" (fasole, mazare, conopida, brocoli...)
Sa nu aiba gaze si sa doarma prost din cauza asta...

Noi inca suntem bebelusi vad, seara la culcare avem masa de lapte. Uneori, cereale.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

ANDY_GARLO sa stii ca am avut si eu probleme cu Karinuta mea la pasarica si fundulet nu stiam cu ce sa-i mai dau pana mi-a zis o prietena sa incerc cu TRIDERM-unguient mie mi-a fost f buna,cand ma gandesc ca ajunsese sa faca o suprainfectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

duamna Ada,lasand la o parte legumele 'basinacee' ma chinuie o intrebare...daca duminica sotul era cu copiii (dovada ca el a intrat peste dumneavoastra in baie cu Radu), dumneavoastra cu cine intindeati rufele la baie?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, sunt fara cuvinte.... nu le gasesc ca sa exprim cat de mult mi-au placut pozele, cat de frumosi sunteti.... felicitari pentru initiativa, precum si pentru alegerea facuta! cei de la studio par f profi!

babytza, pe aici sunt, citesc, nu mai e asa mult timp si de scris insa... plus ca nu prea am ce sa spun.... plus ca am fost bolnaviori 2 zile, au facut astia mici o indigestie, de la un iaurt HUMANA presupun... desi era bun la gust si in termen, s-au deranjat f tare la burtica, au avut o noapte (duminica spre luni) f agitata, cu gaze si crampe+scaune moi. am scapat usor, doar cu regim.
fotbalistul urlator! (asta asa, adunate din doua filmulete)

oana, iti doresc acomodare rapida la job, sper din suflet sa iasa totul asa cum iti doresti si David sa se acomodeze repede cu soacra si cu programul vostru.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

duamna Ada,lasand la o parte legumele 'basinacee' ma chinuie o intrebare...daca duminica sotul era cu copiii (dovada ca el a intrat peste dumneavoastra in baie cu Radu), dumneavoastra cu cine intindeati rufele la baie?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Buna intrebarea!!!Deci...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

apropo.....voi cum stati cu maselutele?e posibil sa-i dea acum vreo una,eu am vz ceva unflat dar eu stiu..... e timpul lor?!mai ales ca mu prea doarme noaptea de ceva timp.nu stiu ce sa zic pt ca la dinti nu am avut nici un fel de probleme,bine nici nu aveam f multi doar 6.

Mergi la inceput