Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Oana intrebare de o mie de puncte. Ada, acum sa te vedem!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 multam de cafea, e tare buna.

M-am bagat si eu in lista voastra, cum va dau banii si cat se plateste pe transport. Scz de atatea intrebari ..deh nu am fost atenta din prima

Ada

Lumi multa sanatate hunilor pretiosi si tie multi

Oana

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ma io n-am zis ca mancarea aia sa fie data seara, erau doar idei de meniuri. Cat despre restul astept raspunsul laolalta cu grupul.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Apropo de articolele referitoare la pozele puilor nostri, spun si eu "mai bine NU"

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Avem semnatura noua

Gruia, farama de steluta

superb(i)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetelor..am avut o zi ,la 6,30 m-a trezit soatza avea febra ,frisoane,nu putera respira..am fost la un pas de a chema salvarea,s-au trezit copii pe rand,Andy suparat ca ce e cu Tati?Nici nu putea sta drept numa indoit in doua,am sunat dr.,i-am dat un no-spa,si-a mai revenit...apoi am sunat-o pe mama sa vina sa stea cu gaza,ca sa pot sa-l duc pe Andy la scoala si cu sotzu la analize
Ce puii mei se intampla??Zici ca toate se sprag deasupra mea....
Gaza nu prea mananca,e tristutza,a plans mai mereu cat a stat mama cu ea,nush sper sa nu mai pateasca si ea ceva ca gata sunt la nebuni.
Asa ca azi am facut echo abdominala:are ficatul marit,nisip la rinichi,film la plamani:acolo n-are nimik....urmeaza maine EKG,film la coloana,si muulte analize sa vedem ce s-a intamplat...dr. zicea ca ar fi semne de pre-infarct,da' nu se pronunta.
Nu stiu de ce ,da' e clar ca au poposit norii negri deasupra noastra.

Ma bag la citit,macar ma mai relaxez cat doarme asta mica.

LE:Am vrut sa sterg mesajul,nu vreau sa intristez pe nimeni...se pare ca in ultimul timp nu vin decat cu post-uri triste .Imi pare tare rau fetelor si imi cer scuze.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, multa sanatate sotului, sper din suflet sa nu fie ceva grav!
nu mai fii trista, ia-o usor, se vor rezolva toate... asa e, cand vine una, vin mai multe de fapt... hai, capul sus, o sa iasa soarele si pe strada ta!
te pup!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cine cauta noul episod din Dr House, va trebui sa mai astepte...urmatorul episod abia peste 2 saptamani

programul aici:
http://www.tv.com/house/show/22374/episode.html?tag=page_nav;episode

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

m-am inscris si eu pe lista pentru pastilutele de dinti

laura multa sanatate sotului, sper sa nu fie nimic grav...si gandeste pozitiv :de-acum va fi bine si la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nerantula ce poze frumoase, iar voi sunteti superbi

Mergi la inceput