Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 20
andy.p spune:
Am reusit sa citesc asa mai pe diagonala,nush cat am retinut.
Lumi
si-mi pare rau de week-endul vostru,cam prin asta am trecut si noi..ce lapte le dai daca au facut diaree?Alexia nu vrea numa Nan,da neamestecat cu nimik.
Andy_g
Nerantula vazut Gruia si familia,sunteti tare ,tare frumosi
Alina am retinut intrebarea ta ptr ca si noi am trecut printr-o faza asemanatoare cu Andy,el era gelos si trebuia sa ne atraga atentai prin orice..a ajuns sa-mi spuna ca nu vede,de am ajuns cu el la dr,n-avea nimik.Asa ca am inceput sa-l luam cu binisorul,s-o mai las pe Alexia deoparte ,sa stau mai mult cu el,sa iesim doar noi doi..are si acum momente in care nu ne putem intelege ,da e muuuult mai bine ca la inceput.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
Laura suntem aici si pentru vesti triste. Multa rabdare, si de-ar fi cume mai rau, un preinfarct nu inseamna cas e va intampla mai rau ci ca sotul tau va trebui sa se si menajeze un pic. Posibil sa fie doar o perioada de stres si munca multa, doar e plecat de-acasa cu treburi mai mereu. Ma gandessc la voi si sper sa fie un episod rau si atat, si ala sa treaca repede.
Capul sus si neaparat sa scrii ce se mai intampla, ce mai aflati, cum te simti, face atat de bine si noi te intelegem ca intotdeauna, doar suntem mamici.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
felicic76 spune:
babymom75:

am mai ras si eu de altii ca de mine m-am saturat
Vas Wc+Vlad= LOVE si nu stiu cum sa scap de asta. Noi lasam usa deschisa la baie, incercam sa ne formam automatismul inchiderii ei, dar nu ne iese
iar Vlad intai saluta Wc-ul(cu mainile), daca este capacul pus el il ridica
,arunca hartia igienica pe jos sau intr-un pic de apa nescursa din cada si apoi umbla la butoanele cazii

babytza: multumim de intrebare
. S-a culcat la 8,30 si s-a trezit la 7,30 dimineatza, cu foame mare si chef de vorba
. A dormit cu noi si cat am plecat sa fac bibele, s-a intretinut cu tati, blablabla si il intreb pe al meu sot: macar a zis ceva inteligibil? La care el: Da, a zis tata blbblllaa si moooooooooo! Eu cred ca te striga sa vii mai repede cu laptele!

am vazut fotbalistul
cine o sa leneveasca in Caraibe pe banii "fotbalistului"? Ha? Aud?
Zi-i si sotului ca mai aveti putin, putin![]()
ange: Daca Vlad se trezeste pe la 5 sau 6 dim, il schimb(invariabil este ud) si functioneaza sa-l mut in patul lui, daca doarme cu noi, cu ceva cald, depinde de ora, lapte sau ceai, si o omida sau o albina cantatoare. Adoarme rapid, in 10 minute, si mai baga cel puti 2,5 ore de somn. In nici un caz nu-i dau apa la moara cu jucatul sau vorbitul noaptea
, nu de alta, dar nu pot sa-mi permit sa nu dorm

lumi: sanatate multa hunilor! 

andy.p: sanatate multa sotului tau! Vezi ce spune doctorul maine
din cate stiu, un EKG vede semnele de preinfarct sau infarct, cel putin la mama s-au vazut, iar ea chiar nu sufera cu inima(nu suferea)
JulyMorning spune:
Help !!
Mandra mea face febra de ieri....nici un alt simptom. Pe la ora 5 i-am pus un supozitor paracetamol iar pe la 6 fara un sfert am observat ca a umplut pampersul
Habar n-am cand a executat gramajoara, cert e ca se vedeau ceva urme albe de la paracetamol, clar nu in intregime.
Ce sa fac?? Cand ii pot da urmatorul antitermic?? Sa consider ca cel pus la ora 5 a fost absorbit in procent majoritar??
Multam
Si sanatate puilor bolnavi, ca multi mai suntem.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri duamna Ada,lasand la o parte legumele 'basinacee' ma chinuie o intrebare...daca duminica sotul era cu copiii (dovada ca el a intrat peste dumneavoastra in baie cu Radu), dumneavoastra cu cine intindeati rufele la baie? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |

paaaai... cum sa-ti explic nu era duminica, ci luni... si erau niste rufe
pe care
, ca sa avem cu ce ne imbraca dupa ce
- care asta pe luna oct s-a comis deja, sambata... ca duminica TL a dormit rapus de la 5 pana dimineata....
(probabil prestatia de cu o zi inainte l-a dat gataGaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
dyanira spune:
Laura multa sanatate sotului.Eu zic sa astepti sa vezi rezultatele EKG ca nu e sigur ca e preinfarct.Mami a facut 2 dar semnele au fost diferite.Gandeste pozitiv si ai sa vezi ca incet incet se intoarce si soarele pe strada voastra.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
laura, sanatate multa sotzului, sper sa fie ceva trecator.
nerantula frumos tare e gruia :) si voi sunteti o familie de nota 10 :)
300 multumesc de gandurile bune, sper sa am noroc in discutiile cu angajatorul meu. Pe ansamblu e chiar un angajator ok, ofera multe beneficii pentru angajat, mentalitatea managementului e in folosul angajatului. In situatia data, au nevoie de om full time, ii inteleg si pe ei, dar totodata pe langa argumentele de ordin emotional, sper sa fie multumiti de ce am reusit sa produc 6 ore si sa fie dispusi sa prelungeasca acest program....
gaia.nevia spune:
Laura, multa sanatate sotului,
sa nu fie nimic!!!
(vb si cu un homeopat, btw... poate va sugereaza ceva
)
Cum spune si Ram, suntem aici pentru tot felul de vesti, suntem altaturi de tine orice ai avea de povestit.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Lumi,multumesc frumos!Si eu sper sa fie bine si deocamdata nu am motive sa ma indoiesc de contrariu...
Laura, sfaturi medicale nu stiu sa dau ca nu sunt in tema.
Dar cred ca o sa treaca si perioada asta neagra si dupa aia o sa privesti cu alti ochi si o sa vezi poate partile pozitive ale vietii voastre.
Stiu ca nu suporta comparatie, dar tin minte si acum o saptamana neagra pe care am avut-o cand eram studenta, cand in fiecare zi (si nu exagerez) s-a intamplat ceva rau.De ex am inceput saptamana afland ca mama are cancer si am terminat-o duminica - cand m-a muscat un caine pe langa caminul in care stateam.Mi se parea efectiv ca nu se mai termina saptamana..a fost groaznic!
Dar apoi cand am intrat iar intr-o rutina am stiut sa apreciez chiar si 'plictiseala' vietii de zi cu zi.Pe care recunosc ca o detestam pana la 'saptamana neagra'.
Fruntea sus..ca sigur au o rezolvare toate problemele si o sa fie curand iar bine...sau macar 'tihnit'
.
Si te rog eu mult sa nu iti mai ceri scuze..pai atunci imi cer si eu scuze ca sunt atatia bobocei bolnaviori si mie imi arde de viata amoroasa a Adei
.Asta ca sa facem haz de necaz..
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Help !! Mandra mea face febra de ieri....nici un alt simptom. Pe la ora 5 i-am pus un supozitor paracetamol iar pe la 6 fara un sfert am observat ca a umplut pampersul Habar n-am cand a executat gramajoara, cert e ca se vedeau ceva urme albe de la paracetamol, clar nu in intregime. Ce sa fac?? Cand ii pot da urmatorul antitermic?? Sa consider ca cel pus la ora 5 a fost absorbit in procent majoritar?? Multam Si sanatate puilor bolnavi, ca multi mai suntem. _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
Daca poti asteapta pana pe la 7 macar, pentru ca o parte din paracetamol sigur s-a absorbit. Sau da-i o doza mai mica de panadol, daca ti s-a parut ca e mult supozitor pe-acolo.
Are febra mare? Daca are spre 39 si nu scade poate face vreo roseola. Totusi nu strica sa verifici in gat daca e rosu
si sper sa va treaca repede.Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...