Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 21
felicic76 spune:
o iau spre casa, la puiul meu!
dya: acum mi-am amintit si nu-i un secret: Platesc 1100 ron program de la 9 la 18, doua sambete pe luna, iar D-na Vio are grija si de casa, menaj, in limita posibilui cu Vlad pe post de ucenic
pupici la Andrei!
andy. galro: ati rezolvat cu iritatia?
(am avut un episod acum vreo luna cand am trecut de la pampers la huggies pe care l-am rezolvat cu Bephantene unguent(nu crema), rapid. Inainte aplicasem crema de galbenele care altadata a functionat, acum nu am mai stat sa experimentez, am uns cu unguent la trei pampers schimbat si gata, pana dimineatza nu mai era nimic.) > m-a incantat pretul la Huggies, doua box-uri la 81,66 ron ambele si dupa ce i-a trecut iritatia, am mers si am mai luat doua
nu mai schimb in veci![]()
vecinico: incearca Panadol-ul cu seringa, macar esti sigura de absorbtie (zic si eu) si daca nu trece, Nurofen 
tzitziri spune:
Anamona, multumesc pentru PM
si sper sa ai castig de cauza cu ITM-ul - ca mi se pare logic sa ai!
Acum mie mi se pare ciudata interpretarea asta a legii, ca inseamna ca toate cazurile pe care le stiu cu 6 ore pana la 2 ani ar fi pentru ca sunt toti angajatorii largi de mana...si nu prea stiu daca e asa.
In fine..pacat oricum ca legea e cum e scrisa!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Oana, 
Si la mine saptamana neagra de asta vara a fost cu muscaturi de caine, zona zoster sau ce naiba o fi fost in urechea mea... roseola si un concediu de rahat in care am plans aproape zilnic de nervi... dar cele mai naspa din saptamana aia mi s-au intamplat mie si nu celor dragi.
E greu, la naiba... Laura, te imbratisam toate, fii tare, o sa fie totul bine!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Ma bag sa fac capitol nou..pe principiul 'cele rele sa se spele'......
capitol nou- cele bune sa se-adune!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia producatorul pastilutelor, la hylands.com, iar vanzatorul, international.drugstore.com tabelul, in baza comuna de date de pe yahoo. Cristina, eu nu i-as da seara nicio leguma... sa-i zicem... "basinacee" Sa nu aiba gaze si sa doarma prost din cauza asta... Noi inca suntem bebelusi vad, seara la culcare avem masa de lapte. Uneori, cereale. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
prea tarziu....am prestat mancarica de mazare..el a mai mancat..si n-a avut efecte din acelea
Noi mancam mancarica pe la 19 iar la 20-20.30 lapticul inainte de culcare.La cel tarziu 21 e culcat.
Am renuntat la cereale seara..ca cere expres mancare.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nerantula spune:
Multumim de aprecieri! 
Diana, ca sa iti raspund la intrebarea de ieri, Gruia are 10 kg, dar acum e in scadere. Pana zilele trecute mai manca cate ceva, in stilul lui, 4-500gr zilnic solide ... de 2 zile aproape nimic si a inceput sa se vada la cantar.
In ce priveste pozele, sunt de acord ca ar fi fost faine mai multe instantanee, insa probabil portretele au iesit cel mai bine. In studio sunt si destul de putine posibilitati pentru ca protagonisti trebuie sa stea/ sa se miste in dreptul unui panou monoculoare, cu luminatoarele spre ei, deci nu pot naviga liberi pe acolo si fotograful sa-i mai surprinda in diverse ipostaze.
Probabil vom mai face la primavara o sedinta in natura si atunci va fi putin diferit ..
Gruia, farama de steluta
Nocom spune:
DRAGELOR AVEM CAPITOL NOU!!!!!!![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI