Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)
Raspunsuri - Pagina 4
tzitziri spune:
CD, nici eu nu am citit foarte atent legea, dar au oarecum dreptate fetele ca se poate interpreta.
Adica zice:persoanele care renunta la CIC au dreptul la reducerea programului la 6 ore.Dar daca e un angajator care vrea musai sa comenteze intreaba:pana cand??Adica logic este:pana cand ar fi luat un mod normal final CIC-ul - adica varsta de doi ani.
Dar nu se specifica nimic alb pe negru si cred ca cine vrea sa o dea la intors o da.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andreutac spune:
Am facut un orez cu lapte pentru Eva si in loc de scortisoara am presarat un pic de nuscoara. Stiti cumva daca are contraindicatii pentru copii asa mici? Pe net n-am gasit nimic in acest sens. Merci
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andreutac spune:
Anamona, cred ca vei primi un raspuns favorabil tie de la ITM. Am purtat o discutie pe acesta tema cu o tipa care lucreaza acolo si imi spunea de colega ei, care s-a intors mai devreme din CIC si care beneficiaza de program de 6h. E adevarat ca n-am intrebat ce varsta avea copilul cand s-a intors. Sper sa fie asa cum iti doresti.
CD27 spune:
Oana sunt de acord cu tine, cine vrea sa o dea la intors, o da la intors cu orice in Romania, pentru ca omul accepta orice mai ales acum, cu criza
(e mai mult o gluma cu criza, intotdeauna romanul a acceptat orice cand a venit vorba de serviciu)
poate sunt eu nebuna dar sincer....raspunsul la intrebarea pana cand? este in lege, CIC = 2 ani
asta tinand cont ca vorbim despre un angajator serios care se respecta pe sine si ii respecta pe angajati
Mami de Mikul Robert Constantin

300 spune:
Nu stiu de contraindicatii dar parca nucsoara e buna la preparate din carne ![]()
Nu pot sa cred, mi-au taiat telefonul la 4 zile de la expirarea termenului de plata! in contiile in care am abonamentul asta de vreo 6 ni cel putin iar doua din zilele astea erau nelucratoare. Am tot uitat sa-mi alimentez cardul de pe care fac plata in mod normal dar in conditiile astea imi bag picioarele si hnu-l mai alimentez o vreme deloc. 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
alexa si mami spune:
si eu as vrea pastilute pt dinti, dar cum, cat, cand, mai ales ca nu sunt din Buc. Am mai pus cateva poze pe webshot.
alexa, cipri si mami
baby_boy spune:
Ne-am intors si noi de la doctor.
Suntem bine..am scapat sambata de febra..se pare ca de la maselute....avem gingiile umflate rau
Am facut si cele 2 vaccinuri..a plas mai mult cand incerca doctora sa se uite in gurita lui..nu vroia s-o deschida neam..mama lor de dinti.
Asa ca la noi e stringenta problema cu dintisorii..si v-am ruga daca s-ar putea da mai repede comanda pentru pastilute. multumim
In rest suntem bine..voinici 10 kg..inca trebuie sa luam 2 pic de vigantol pe zi. Am intrebat doctora daca am putea lua ceva pt. imunitate..si a zi ca e prea mic pentru asa ceva..ce sa mai intelegi..atatea doctori..atatea pareri.
Vroiam sa intreb a dat cineva calma baby la bebei?o mamica ii da puiului si doarme mai bine..ca se chinuie tot asa cu dintisorii.
Nicole imi pare rau mami ca inca va chinuiti. Multa sanatate si multi
Si ca sa va aratam ca suntem solidari cu voi...avem si noi un Jerry in baie
La noi se pare ca a intrat pe usa..deh la casa..dar eu nu ma stresez...nici sotul...![]()
sau.....Nico nu cumva l-ai trimis la noi?? Io stiu ca esti darnica..dar nici asa![]()
Aaa..uitam..am vazut clipul cu pisicutza...m-a emotionat profund...ai o fetita superba..sa-ti traiasca mamico
La multi ani Dimitri
O onomastica frumoasa !!!
Si cu intarziere
LA multi ani FRESHNANA
. Mai treci pe la noi !!
Vazut si Cipan cu Puca..sunt bestiale amandoua
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
angelynna82 spune:
Nikolici ar fi bine daca ati face si niste aerosoli 
Elly
si mult succes la examene, felicitari pentru dintizor
300 multi
ici Andei si sa iasa maselutele mai repede
Brrr ce intamplari 
Preety multa sanatate la amandoua 
Monyca.C uofff, raman fara cuvinte la articolul respectiv 
CD ma bucur ca sunteti mai bine 
Andreutac nu cred ca are ce sa ii faca, eventual ii dai mai putin si vezi reactiile pe urma 
Nucsoara e buna si la dulciuri cat si la mancaruri
Anmona sper sa ai un raspuns favorabil de la ITM 
Si eu as vrea pastilute dar nu am avut cand sa ma informez de pret si cum transfer banii catre voi???
Alina moa da’ cati dintisori are Cipri
iar Alexa e tare frumoasa pictata pe fata, tortul ala 
Am varza in cuptor, pitica abia s-a trezit
.
Noi am inceput sa dormim toti trei in pat de cand cu boala ei....aseara eram prea obosita sa o mai pun in patutul
, dar am dormit cu totii pana la 8 jumate
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Cristina
si sa iasa mai repede maselutele. Eu i-am dat Calma Baby si o linistea cat de cat, ii poti da cu incredere pt ca e din plante
si felicitaripentru bilant.
Sa nu aveti reactii de la vaccin 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
andreutac spune:
Mda...cu nucsoara am rezolvat-o...n-a vrut orez cu lapte
. Credeam ca va fi mai incantata, dar se pare ca m-am inselat.
Babyboy, eu i-am dat Evei Calma baby in perioadele cand nu dormea noaptea si cand au chinuit-o dintisorii. La noi insa n-a dat rezultate imediat, ci dupa cateva zile de administrare,dar efectele s-au vazut.