Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andreutac, Angelyna multumesc mult de raspunsuri
Cred ca o sa incercam si noi.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
Azi mi-am propus sa ies din casa, moarta coapta sa ma duc la shopping pt soricel sau soricei.

Nikole, poti sa-i iei si o hainutza, se gasesc pt hamsteri. Pregateste-i un exit stilat.

Multa sanatate Karinutei.

Oof, sper sa nu te superi ca mi-am permis gluma asta, dar mi-a sarit in ochi asta cu cumparaturile pentru Jerry. Imi inchipui ca e ultima chestie de care ai chef acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Pe mine m-a mancat ndeva sa-i dau Andei sambata seara suc de portocale diluat cu apa sa zicem 30%. La insistentele mele repetate a sfarsit prin a-l bea cu placere, numai ca a doua zi mi-a prestat 3 kaki din ce in ce mai moi si azi inca doi pana acum. Am trecut la ceai de menta cu salcam si orez cu morcov (si un ardei mic acolo de gust). Biotics baby i-am dat dar o parte s-a varsat si cred ca mai am fix un plic. In casa mai am enterol, care contine saharomices nu stiu de care, ma rog, nu bacili lactici ci o ciupercuta benigna. Nu stiu insa daca sa recurg la asta pana sa discut cu medicul ei, iar pe medic am de gand sa-l caut maine daca persista scaunele moi si candva zilele asta daca nu, ca am de aranjat vaccinul nostru decalat cu o luna.

Deranjul asta vine si odata cu maselele si zilele trecute mi s-a parut ca are stare prefebrila dar am pus-o pe seama efortului si i-am mai dat jos din haine. Ma rog intr-un final n-a fost nevoie de luat temperatura ca mi s-a parut OK.

In sfarsit, voi cunoasteti medicamentul asta?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am reusit sa hranesc din nou puiul Nu a mancat foarte mult, dar nu a fost refuz total Yupiiiiiiiiii !!!!

Acum astept a imi aduca sotul acasa o prietena care e la urgenta. I-a taiat unul calea si a zburat de pe motor.Motorul e varza piciorul ei e rupt Ii pune piciorul in gips.

Cristina ma bucur ca ati scapat de febra. Sa nu aveti la noapte nici de la vaccin
Felicitari de bilant !!!!!!!!

Angelyna pofta buna

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Stie cineva vreun consilier in lactatie in afara de d-na Musat? Este pentru o proaspata mamica care nu prea se descurca.

Merci mult.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Acum astept a imi aduca sotul acasa o prietena care e la urgenta. I-a taiat unul calea si a zburat de pe motor.Motorul e varza piciorul ei e rupt Ii pune piciorul in gips.

Da-l naibii de motor, bine ca a scapat cu viata! Si cind ma gindesc ca sotul ma bate la cap sa ne luam motor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Da-l naibii de motor, bine ca a scapat cu viata! Si cind ma gindesc ca sotul ma bate la cap sa ne luam motor.

Normal ca bine ca e ea ok. Nu a fost un accident grav din cate am inteles la telefon. Trebuie sa ajunga curand. Atunci imi va spune exact ce s-a intamplat. Era in stare de soc saraca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza uoff, bine ca nu a patit ceva mai grav, refacere rapida si felicitari pt ca a papat soricelul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Atentie: volumul la sonor sa fie micut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Nikoliciule, imi dau si eu cu parerea nu te supara. Ma gandesc ca daca a inceput cu febra poate totusi trebuie sa o vada un medic sa vedeti daca e cazul de antibiotic. Poate fi o infectie ceva pe caile respiratorii.

Pentru tusea medicul nostru homeopat mi-a zis ca face fff bine sare din aia mare de se pune la muraturi. Incalzita si pusa intr-o panza f subtire pe gat/cap sau unde te mai doare.

O sa treceti si peste asta. Pup

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput