Puiuti de Randunici 2008!! (325)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
NU e critic, Stefan a tusit noaptea de cateva ori spart (vreo 5??). Norocul este ca am umed in casa, am Sinupret... propolis cu vit C. NU vreau sa iesim deloc azi (daca nu ieseam nici ieri era mult mai ok
), este frig si inchis... A inceput sa rupa tusea, ii pun imediat cartofi pe piept (Ariel, esti de milioane ma cu sfaturile tale pe mess
!) (am citit si mi-am notat ce a sfatuit-o si dra cu patalama pe Mimo
)... greu
, azi-noapte cautam numere de taxi sa ma pot duce la vreun spital in caz de ceva mai rau... Multumim ca va ganditi la noi
!
Mihule, sanatate multa si voua!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
raluca2107 spune:
Nicoleta, mie de fiecare data la laringita mi-a dat si un antialergic, respectiv Zyrtec, Eurespal si fiole de calciu.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
raluca2107 spune:
Cami, bravo pentru Uca-Bubu si imi pare rau ca ai teme
. Am auzit si eu ceva cu invatatoarea voastra 

. Dar ceva poze noi???? Mi-am amintit aporpo de Uca, ca si eu sunt Autca 
.
cami33 spune:
pozici noi
Autca, 
. Sabin iti spune asa?
BUbu are in repertoriu: Alexandra=Ada, nico=uco, oana=ona, teo=tiuo, gabi=babi, buni=mimi, tudor=tutu, asta la capitolul nume![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Raluca, multumesc de info.
M-as duce la medicul de familie pe care il vrem, daca as sti unde se afla exact si daca as avea sotul acasa (de pediatra nu prea mi-a placut si mi se pare ca este si in concediu...). Dar asa il mai oblojesc eu pana maine... sper sa nu fie mai rau. I-am pus cartofi cu otet de mere pe piept... a stat cam o ora... E cooperant, asta e clar! E putin ragusit, tusea rupe binisor... Uf!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Ce Bubu frumoooos si ce surioara pe masura! Si fetita din poze este cine cred eu ca este?? 
si a lui Matei 
mimonix spune:
Ahaaa
Dar ce-am vazut eu acolo-sha?
Pe Uca si pe Tiuo 
Mai mai ce dragoste mare mai 
Am mai vazut si Zana hlizita si Amira infofolita! Scumpe rau si vreau sa spun ca mie-mi pare ca fetele se schimba mai mult ca baietii, sunt parca mai mari si mai domnisoare 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Super pozici cu Uca, Tiuo si Ada, cel putin poza cu caciulita si fular e superba, e de facut tablou 
.
Da, Sabin imi zice Autca (cand are el chef desigur, nu la solicitare
), iar Briana e Ana, tati e tata meme, iar vecinul Alexandru e Anduuuuuuu, ca tipa pe "ulita" dupa el cand iese din casa. Ieri Andu l-a muscat DE BUZA!!!, dupa ce Sabin l-a pocnit, in semn de impacare, bonele i-au pus sa isi dea un pupic
, si Andu l-a "pupat" cu dintii
. Deci dupa cuym vedeti inca n-am starpit violenta.
Si am descoperit ca are giardia, la a doua proba dusa la laborator, asa ca toata familia ia de ieri Helmiflores, am luat 10 sticle, 
. Cred ca de asta nici nu mananca. Culmea e ca i-am dus probe cam la doua luni si nimic. Asta e...macar merg pe naturiste, eu Zentel nu ii dau inca.
mimonix spune:
Eu sunt in urma rau cu raspunsurile, am avut dreptate ca asa cum incepe saptamana asa o tin, azi e a treia zi de agitatie si nebunie ...dar dupa ce-am citit-o pe Sovi cu ochelarii ei roz (sper ca sunt bine piticii, mi-a venit sa mor cand am auzit ca nasa era racita...dar pe urma m-am gandit ca n-avea ce face saraca, n-are nicio vina
) si pe Nicoleta singura acasa cu Mateiul ragusit si pe Mihu tot singura cu Andra cu febra
nu-mi mai vine sa mai zic nimic...alerg cu drag in continuare
si ma bucur de realizari
Va dau si voua o bucatica de pace ce s-a scoborat in sufletul meu aseara la concert

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea