Puiuti de Randunici 2008!! (325)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Beyy eu nu mai pot. Dupa ce ca de sambata ne tot luptam cu niste masele, la care, suprinzator a reactionat mai urat ca la canini (cu febra, baleala la greu) acum Diana mai e si mucioasa si tuseste! N-a trecut decat o luna de la ultima raceala!!! si noi nu mergem la gradi, nu prea a mai avut contact cu copiii pe afara (ca de s-au speriat toti de vremea asta si nu prea mai ies din casa).
Ce credeti ca am facut eu azi noapte intre 1.30-4.00??? Am plimbat copilul plangacios si mucos prin casa, l-am tinut in brate sa poata atipi si apoi ne-am conversat despre noaptea si masinile de afara! Si la 8 m-am trezit sa plec la munca... va dati seama ce chef am nu?
Olgu LA MULTI ANI FERICITI alaturi de Radu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, a gasit Radu Humanicu´?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cleme asa se zice ca durerile de masele sunt cele mai urate, nu cele de canini! Dar sigur de la asta a fost?
Nicoleta ptiu-ptiu! Sa nu cobesc !
------------
Hai sa va inseninez un pic (incercarea moarte n-are )
Aseara, Teo pe WC si Vladut in usa baii , holbandu-se la ea .Eu intreb :ce face mama Teo acolo? El , f serios: "PEPE"
Si un banc:
Itzic pe patul de moarte ...Rashela se framanta toata ...si zice:
Itzic, trebuie musai sa-ti marturisesc ceva!
Itzic: Hai Rashela, spune-mi!
Rashela: Itzic, iarta-ma Stii, Strul ala micu' nu-i al tau
Itzic: Aoleooo Rashela,cum ai putut? Al cui e, Rashela?
Rashela: Stii streaperul ala frumos, ala brunet, de la localul din centru???? Al lui e!
Itzic: Cum Rashela, a vrut streaperul ala frumos, ala brunet, ala inalt...ALA a vrut sa faca sex cu tine???
Rashela: Ei, mai Itzic, pai l-am platit...am luat bani de la tine din portofel si l-am platit
Itzic: Rashela,l-ai platit cu bani de la mine din portofel?
Rashela:da, Itic , cu banii tai Itic
Itic: Pai si-atunci de ce zici ca nu-i al meu?????

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, m-ai facut sa rad, si pe mine, si pe toti din lista mea de mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna!

Sanatate puilor bolnaviori si-cate un pentru mamicile lor!

Citat:
citat din mesajul lui cami33
Poate se ia

Ramo..despre noul parc..ce sa zic?! Mai bine citeste la oltence sa afli amanunte

Miha-e in Lunca,nu stiu daca ai fost vreodata pe-acolo,ca nu prea aveai ce sa vezi..e cartierul general al fustelor viu colorate

Si Mihai mananca omleta la teflon,de pe la 10 luni,cand i-o preparam din galbenus,lapte si condimente.Acum ii pun 1 ou-fie simplu,fie cu ceapa/carnita/rosii deasupra.

burticoasa de Bv!

Ha-ha!! Asa face si Mihai cand se loveste,v-am zis,arata numai capul,iar de-l vad cand s-a lovit,vine cu buzele tuguiate,imitand pupicul si-mi arata unde sa-l tzuc,apoi imi da si manuta si piciorul si degetelele..si pe urma incepe sa se pupe si el

Cami ce pui dulci ai-cum il tine Alex in brate pe Luc'.. E mortal cu ochelarii pt.scufundari Si o pupacesc si pe Teodora de Liana cea chiulangie Ce par mare are

Va si ma bag si eu putin in pat,ca am o migrena de zile mari.

Circula un zvon..Vin !?!

Mergi la inceput

Mimo sigur de acolo! Ca i-a spart intr-o parte, plus ca toata ziua sta cu degetele in gura la masele si roade tot ce prinde. Ca sa nu va zic cum arata suzeta ei: e sparta toata de la atata ros. Si Diana baga degetul in ea, vine la mine si zice "Mami e parta (sparta)". Diana cand ma vede la baie se aseaza pe olita si zice ca face PIPIPI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut si de la Buzau!

Va citesc...cand sunt la zi, cand mai pierd randul, mai tarash, mai grapish, dar sunt cu ochii pe voi. Desi n-as fi crezut, cand nu reusesc sa va citesc cateva zile, mi se face f dor de voi!Daca o sa mai am timp, o sa mai povestesc cate ceva si despre noi, acum nu, pt ca gatesc (paste cu branza, mar si gutuie, la cuptor, cartofi copti si ficat, poate dau lovitura azi!)

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu stiu ce sa zic despre voi Poate ati auzit vorba aia cu pauzele lungi si dese?
Putina animatie ?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Am amandoi baietii adormiti, imi propusesem ceva dans sportiv cu mopu... dar ma doare lenea... Si in casa am 22 de grade, iar eu la temperatura asta nu pot gandi... ca daca asa se recomanda, ce sa fac???

Alice, bine ai mai trecut pe aici? Stiu cum e cu doru ala... dar mai povesteste-ne despre iubita ta frumoasa!! Ce mai este nou la Buzau?

Mimo, cum sunteti cu tusea?? Stefan cand tuseste "rupt", cand mai putin "rupt"...

Mergi la inceput

Eu sunt la servici si ascult muzica lautareasca, zici ca suntem la nunta. Si-asa as pleca undeva...

Mergi la inceput