Puiuti de Randunici 2008!! (325)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, multumesc, dar nu vreau sa-i dau carne tocata. Am eu un pitic...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nicoleta eu ii fac din 2 oua dar mananc si eu din ea,dar i-am facut si dintr-un ou...

despre bubitza ..andru daca se loveste vine sa pup si gata a trecut,chiar daca plange un pic cum il pup ii si trece...daca se loveste la manute musai trebuie pupate amandoua,la picioruse la fel..

si andru stie de "au au"...ma ia pe mine de ureche si zice el "au au"...sau se ia pe el...l-am invatat ce inseamna "au" pentru ca incepuse sa dea cu palma si i-am tot explicat ca doare adica e "au" si face bubitza..soacra mea il invata sa-i dea ei bataie,rugand-o de n ori sa nu-i mai zica asa ca o sa bata copii dar tot nu intelege...

cat despre copilul record...unii parintii fac abuz de puterile si talentele copiilor ...mi se pare un abuz ,poate gresesc dar la o varsta atat de frageda nu cred ca sunt intregi la capsor...

andru meu dupa ce si-a revenit dupa tuse a inceput sa papaceasca f bine..ptiuu ptiuu sa nu-l deochi... mananca cu noi in bucatarie,ce-i drept la mine in brate dar musai trebuie sa aiba si el lingura, cu lingura lui amesteca in farfurie si mai duce si la guritza...in scaunel il pun doar la iaurtel si atunci trebuie sa aiba linguritza lui..deci la fiecare masa noi mancam cu 2 tacamuri...eu una ,andru una si papaceste superrr....sa nu spun ca daca ma vede ca rontai ceva imi cere ...indiferent daca are si el ceva de rontait,imi da ce are si ia papica mea...

despre hlizit si andru e tare haios cand se hlizeste...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, adormisem cu astia mici, eu la mijloc in pat
In afara de senvisuri clasice cu branza, carnita, salata sau rosii, mai merg rulouri cu lipie http://www.bucataras.ro/retete/251/rulouri_cu_lipie_sunca_branza_si_verdeturi.html sau http://www.bucataras.ro/retete/255/rulou_de_omleta_cu_marar_si_ceapa_verde.html, asta cu omleta e buna rau
Si poti face tu din piept de pui, il toci tu la robot si faci crochete la cuptor cu ce legume vrei tu in carnita aia uite http://www.bucataras.ro/retete/1844/crochete_de_pui.html...sau pateu din ficat de pui cu niste castraveti murati feliute saaau, de asta ce zici?
http://www.bucataras.ro/retete/712/drob_de_legume.html
Si preferatele mele, iti ia ceva timp, dar sunt suuuper http://www.bucataras.ro/retete/279/mini-tarte_speciale_cu_pui_si_spanac_cu_branza.html
Sper sa te inspire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

- Iubitule, unde iesim in seara asta ?

- Iubito, in seara asta mergem la curve. Eu merg la o tipa beton, iar tu la ma-ta !

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan are laringita!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andra are temperatura 38.8 (in fundulet i-am luat).. i-am bagat Tylenol, Nurofen.. asteptam.. ea inca pare ok, dar cam arde.. e prima oara cand face temperatura.. de fapt a mai facut o sg data de la un vaccin dar nu chiar asa parca..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, ?
Mihutza altceva in afara de febra? Multa sanatate oricum. Incearca sa nu te panichezi, te inteleg, daca zici ca e prima data, starea ei generala care-i?

Nico - sanatate lui Stefan. Pentru laringita eu le dau alor mei homeopate Homeogeneb de la Boiron, tre' sa fie si in Austria. La ai mei le-a trecut repede de fiecare data.

Mai revin, pe masura ce citesc din urma.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Hei, ce se intampla aici ? Sanatate Andrei si lui Stefan!

Nico, poti toca tu carnea. Sau poti lua proaspata, piept de pui, sau pulpe dezosate, si rogi la magazin sa ti-o toace in fata. Eu ii fac perisoare de pui Sofiei, fara nicio problema. E periculoasa carnea tocata, in masura in care astia pun acolo toate laturile, zgarciurile si copitele si soriciul, dar asa....eu cred ca e safe. Daca nu vrei sa prajesti, poti face chiftelute la tava, in cuptor, Mimo parca e autoarea.

Saru'mana tuturor pentru urarile de ieri . Am baut singura un pahar de cola , astept azi Radul acasa sa ne veselim impreuna...

Si daaaa, azi ne-am trezit la 6:45, muuult mai bine decat in ultimile trei zile!

Pictat, imbracat mama si copil, plecat la mama si la serviciu. Pupam !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

da mai, m-am panicat un pic ca sunt singura, omul e la servici si asa din senin facu temperatura.. am culcat-o acum, ea asa a avut un moment in care era mai molesita, statea pe mine cu ochii inchisi.. dar pe urma iar incepu ca titirezul pe aici, cred ca incepea sa isi faca efect Tylenolul.. nu stiu ce o fi fost..
uite ca acum m-am gandit ca poate ne da tarcoale vreo masea sau canin.. na, daca nu am mai patit din astea.. vad eu la noapte cum doarme..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Nico, Mihu, multa sanatate puilor

Olgutz, Simo, copiii sunt bine, multumim de intrebare.
De anul asta n-am mai lasat-o pe Alex la afterschool si ma cam chinuie cu lectiile. Se misca in reluare, o fura peisajul, trebuie sa stau langa ea, ca altfel termina temele in 5 ore.
Bubu e tare nazdravan, nu sta o secunda, invata tot mai multe, ne surprinde in fiecare zi cu ceva nou. Stie o multime de cuvinte, a inceput sa lege si cateva propozitii, spune ca-l cheama "Uca-bubu", face ca toate animalele din carticelele lui
Cam atat despre noi...
Simo, burtica pe care nu vrei sa ne-o arati

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput