Puiuti de Randunici 2008!! (325)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
'Na seara!
Scuzati absenta, dar am dus copilasii in parc, apoi le-am dat sa pape si i-am culcat, m-a vopsit cumnatica, am facut o praji
, m-am uitat la 3 episoade
si acum am facut spaghete 
Sa va zic ceva
. Azi, in parc, am stat pe banca
si baietii s-au jucat cu galetuse si lopatele muuult si eu am stat pe banca
si am admirat peisajul
Apoi Stef a vrut pe tobogan, pe jucarii cu arcul si apoi iar s-a jucat frumos si am stat, hi, hi! ce super!!
La multi ani Olgutz si Radu, sa fiti fericiti si sa va iubiti! 
Am citit de Sovi
, mi-e dor de voi! ce de aventuri...dar bine ca e fata botezata, asta conteaza!
De omleta, ce sa zic...Stef papa de mult, impreuna cu Vlad...na, el papa multe cu Vlad, asa e al doilea copil
Azi de ez. i-am facut lui Vlad ousor la teflon cu mozzarella, iar lui Stef ousor fiert, i l-am pasat cu o lingurita de almette si paine 
Iar omletica le fac cu branza rasa in ea, eventual marar sau ardei gras rosu
.
Am citit ca Antonia face instructie cu mami si tati
, nu asa fac toti? ![]()
Si l-am vazut si pe marele blond cu ochi albastri 
Ah, de cand zic ca pun niste poze haioase...dar mereu cand deschid laptopul fac altceva si acum sunt pe calculator si nu am pozele aici 
mihutza11 spune:
voi ati vazut asta?
e incredibil.. parintii aia chiar nu gandesc?
ca sa nu mai spun ca am vazut si la stiri azi cu copilul ala de 2 ani jum mort, probabil batut de taica-su.. off Doamne..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bubu05 spune:
Doamne...Vlad se impiedica si cand merge 
Copilul ala chiar are talent! dar nu stiu daca e fi bine sa ridice asa greutati la varsta lui??? wow!!
bitza037 spune:
beyyyyyyyyyyy ce-i cu linistea asta pe crengutza????
Mimo?....Olgu?.....Bubule???unde sunteti mai???hai ca luny s-ar zice ca are scutire ca nu-i merge net-ul...dar restul???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Ca veni vorba de omleta si Sam papa f bine,cu sau fara branza.
Nico,eu ii fac din 1 ou![]()
Zoze,frumusel bolndinul tau
Olga,
La Multi ani fericiti impreuna!!!
Gecko,da tu nu te plictisesti niciodata
.Asa imi place sa te citesc
SOVI,
mama -eroina!Te cred ca iti e greu,dar e si frumos,nu?
Abia astept pozele cu voi
Si,Clodute vezi ca ai promis si tu poze
Vali,eu pap arahide petrecarete
!pofta mare sa ai![]()
Cami,draga mea ce mai faci?Ce fac copii???ceva poze???
Bitza,ai o fata pe cinste ![]()
La noi ploua,a revenit si frigul...copii au fost la bunici,iar cand i-au adus bunicii acasa nici nu ne-au bagat in sema
,Sam era tot dupa Nunu si Nuna(mai nou asa le zice
)!Asa de frumos se joaca Nunu cu ei ca astia mici nu vroiau sa il mai lase sa plece,Sam a plans dupa Nuni si a ramas sa il culce ea
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
mihutza11 spune:
Bubu, talent/netalent.. dar chiar nu e sanatos sa ridice greutati la o varsta asa mica.. trebuie sa ai o anumita pozitie cand ridici greutati.. ca adult cand ridici greutati te poti trezi cu dureri de coloana etc, cand fortezi.. ce sa mai zic at cand e vb de un copil.. parerea mea de ne-doctor..
apropo de Buba.. Andra cand se loveste vine repede sa pup "baba" sa treaca.. si ma inainte a cazut un pic in fund.. si vine la mine sa ii pup piciorul, pe urma mi-l da pe celalalt.. si apoi iar mi-l da pe primul.. o pup din nou si ii zic de acum gata a trecut, la care ea nici una nici doua se apleaca si isi pup genunchiul singura
.. si pe urma a venit la mine sa pupe buba si la mine.. m-a topit ce sa mai..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Simo27 spune:
Il inscriu si eu pe Sam la aratatul capului
atunci cand se loveste .Se loveste la picioare,la manute,nu conteaza:capul e problema mereu![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
bubu05 spune:
Daca il intreb pe Stef cum plange cand se loveste, sa-l vedeti cum se vaicareste, lesin de ras! apoi il intreb si "cum te doare" si zice au-au-au si la fel, pune mana la cap
si apoi il intreb cum rade si se hlizeste de-mi vine sa-l pap
Si vine si el sa-l pup cand se loveste.
Si zice si el "mni" la buni
, "nani" la Dani, cumnata mea, cand se vede in oglinda nu mai poate de bucurie si zice Teeeee, ca se vede acolo ![]()
Acum mananca un biscuite 
Nicoleta spune:
Bubule, hai ca vad ca nu ai treaba chiar acum. Da-mi si mie niste idei de pachetel la scoala pentru Stefan (cu retete cu tot daca e cazul...). Uite, i-as da pui facut cumva (piept cubulete, copanele - dar mai uscate si totusi bune la gust)... daca mai sunt si alte mamici cu idei, sariti cu ele! Si cu ocazia asta poate faci o subsectiune pe Bucataras cu idei de pachetele, multe mamici cu copii de scoala ar deveni mai fericite
. Multumeeeeesc! 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Nico,eu lui David ii fac obsinuitul sendvis
.Cu ceaiul si marul de rigoare.Bine,el mananca acasa la pranz.
Ma gandesc ca ai putea sa ii mai dai niste chiftelute sau crochete din pui sau peste ,fara ceapa
.deocamdata nu mai am idei
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM