GANDACI!
Stau intr-un bloc construit de 11 ani...
NU am avut gandaci de apartament deloc, pana anul acesta(acum trei luni mai exact) cand ne-au INVADAAAAAAAT! Nu stiu cum si de ce si asa dintr-o data, dar se pare ca a fost invadat subsolul si apoi au navalit pe teviin apaartamente.
S-a facut dezinsectie in bloc, am luat si noi substanta si am dat prin bucatarie si bai, dar...nici o schimbare..apar la fel de linistiti ca si pana acuma
Stiti vreo solutie eficienta, ceva cu ajutorul careia sa dispara?
Si inca o problema: am un catelus in casa, trebuie dus din apartament daca folosesc vreo solutie mai puternica?
Va rog fetele care s-au mai confruntat cu asa ceva raspundti-mi si mie, pleeeeeeease...
Raspunsuri
roli25 spune:
Cu Regent am scapat definitiv de gandaci. Se gaseste la farmacii sau cabinete veterinare. Tot acolo poti sa intrebi si de catel.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Deianira spune:
Din pacate nu se mai fabrica Regent, noi in Timisoara nu am mai gasit si asta ni s-a spus. Am luat alta substanta de la un magazin Glissando, dar inca n-am scapat de tot clanul gandacesc .
eunice78 spune:
Oana, nu stiu solutia, doar trebuie sa remarc ca ne cam confruntam cu aceleasi pb..bone nesimtite, gandaci..si pe mine m-au invadat pe la sfarsitul lui iulie cand o vecina si-a scos troacele din casa- Eu dau periodic cu diverse substante dar tot mai apare cate unul. Am intrebat si la alt subiect, intreb si aici: oare aparatul ala cu ultrasuntete o fi bun?
si bafta in lupta cu bestiile!
Baietzii mei
elyanne spune:
Si la noi a functionat tot regent... am dat acum 3 ai, pe dupa plinta parchetului, tocurile usilor ... si n-au mai aparut...
Si la noi era invazie imediat dupa ce am zugravit... gaseam incontinuu noaptea prin hol, baie... Am facut solutia mult mai concentrata decat scrie ... adica o fiola la 1/2 l apa.
Nu stiam ca nu se mai fabrica... sper sa nu fie adevarat .. .e singurul care a dat rezultate si la mama, dupa nu stiu cate solutii incercate...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
gabitza2005 spune:
Regent nu se mai fabrica de anul trecut -s-a dovedit ca este cancerigen (era adresat culturilor de plante contra insectelor daunatoare)-asa ca daca ai norocul sa gasesti din stocul vechi chiar are efect (am folosit 5 ani in caminul studentesc-ca acolo sa vezi invazie de gandaci ). Oricum problema nu se rezolva definitiv dar insista pe izolarea spatiilor de acces -si izolare nu gluma ca astia se strecoara si prin gamalia de la ac )
kigallu spune:
Globol - pus pe la colturi, pe sub usa. Gandacii trec peste si duc substanta in cuib. Este foarte eficient, eu am scapat rapid de ei, si acum mai dau din cand in cand pe la usa, chiar si la ghena de pe scara.
IonescuOana spune:
Multumesc mult, o sa caut globol...nu mi-e deloc usor sa iau decizii de-astea pt. ca daca pe catelus il pot da pt. vreo daptamana, imi raman nazdravanii de gemeni de 2 ani si jumatate si mi-e teama sa nu puna degetele pe undeva...cred ca va trebui sa-i trimit la mama macar o zi.
Euniceda, vad ca chiar avem probleme comune...daca afli ceva de ultrasunete spune-mi si mie pls...
kigallu spune:
Eu am un hamster. In camera in care sta el nu am dat cu Globol. Doar pe exterior. Globol nu miroase, cel putin eu nu am sesizat. cine a venit in vizita nu a observat petele de sub usa sau din coltul balconului.
Daca scap ceva pe jos pe holul de la intrare, de exemplu, ori se arunca ori spal bine bine.
Incearca sa aplici cat mai pe sub usa. Un catel ar putea da cu boticul pe acolo. Daca ai prag poate il ridici si pui acolo. Nu trebuie dat mult, pentru ca nu moare imediat 'animalul de gandac',ci cara substanta inapoi in cuib si mor toti acolo.
Brrrrrr....