Locul fetelor Nou-Venite (38)
Raspunsuri - Pagina 5
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Chiar aseara vorbeam cu sotul ca la anul pe vremea asta, Dumnezeu o sa ne ajute, sa avem si noi un bebelush sanatos si papacios |
si eu as vrea la fel.......sper ...am o prietena care trebui sa nasca de Sf Nicolae ...va da-ti seama ce craciun or sa aibe...minunat
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
La BB Denis am ramas gravi dupa 3 luni, numai ca atunci aveam uterul retrovers.....acu uterul dupa nastere a revenit la pozitia normala si ma bazez si pe instinct...stiu ca o sa raman gravi ff repede acu...e prea mare dorinta
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Jes o sa fii si tu mamica cat de curand.....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
fetele am fost la noi la bisericuta....si m-am rugat pt copilasul meu sa fie sanatos si cuminte...si pt fetele mele dupa forum sa le binecuvanteze DD cu
asa creste bebicu
8+
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo fetele am fost la noi la bisericuta....si m-am rugat pt copilasul meu sa fie sanatos si cuminte...si pt fetele mele dupa forum sa le binecuvanteze DD cu asa creste bebicu 8+ |
MULTUMIM ALE
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb La BB Denis am ramas gravi dupa 3 luni, numai ca atunci aveam uterul retrovers.....acu uterul dupa nastere a revenit la pozitia normala si ma bazez si pe instinct...stiu ca o sa raman gravi ff repede acu...e prea mare dorinta MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Wow super repede, acum va fi din prima luna
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo fetele am fost la noi la bisericuta....si m-am rugat pt copilasul meu sa fie sanatos si cuminte...si pt fetele mele dupa forum sa le binecuvanteze DD cu asa creste bebicu 8+ |
Multumim
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
eleia spune:
Buna fetelor
Am avut saptamana trecuta o groaza de treaba la servici si o sa o tin tot asa cateva saptamani. Asa ca nu prea pot sa intru sa vorbim.
Sper sa apuc sa mai citesc din ce ati scris, sa ma pun si eu un pic la curent cu noutatile.
Va pup pe toate si va urez o saptamana plina de vesti bune.