Locul fetelor Nou-Venite (38)
Raspunsuri - Pagina 4

jesia spune:
jesia spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui trutzi Neata jesia! Doamne ajuta!  sa ne dai numai vesti bune  Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica  | 
neata iubita

Ce nu te doboara te face mai puternic

trutzi spune:
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo trutzi dar de tine nu stiu nimic....tu cand te testezi?....faci tratament ceva?  asa creste bebicu  8+  | 
Eu sunt in z 5 si nu fac tratament. Luna asta nici TB nu mi-o iau. Vreau sa fiu relaxata. Presimt ca pana la sfarsitul anului nu o sa fie nimic dar, am incredere ca la anu` vom reusi

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

mvb spune:
mvb spune:
 Trutzi analizele imi vin miercuri...oricum la dr ma duc peste 2 sapt...doar el le poate decoda

MONICA, mamica ingerasului din ceruri  DENIS CRISTIAN IONUT -      (23.12.2008)  
                          si viitoare mamica de copilasi jucausi    
 Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
 Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

trutzi spune:
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Trutzi analizele imi vin miercuri...oricum la dr ma duc peste 2 sapt...doar el le poate decoda  MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)  si viitoare mamica de copilasi jucausi   Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !  .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. | 
Mai ai ceva de asteptat

Daca este totul ok, peste doua saptamani incepeti proiectul?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

mikka spune:
mikka spune:

Lia, sunt curioasa ce impresie o sa-ti faca Tutunaru... Ai mai fost la el? Probabil o sa-ti aplice schema clasica: monitorizare 2 luni, spermograma, monitorizare inca o luna, apoi laparo + histero. Nu prea se uita pe analize, pe istoricul tau decat daca ai avut ceva probleme. Intr-adevar se asteapta la el, insa monitorizarile le ia de regula la inceput. Si eu o sa reiau monitorizarile in noiembrie, deci o sa fiu acolo de pe 16-17 nov, luni, miercuri si vineri. Daca mai vrei alte info, pls!

mvb spune:
mvb spune:
 Nu  ....vom incepe proiectul abia peste 2 luni, cand se implineste un an de la cezariana
....vom incepe proiectul abia peste 2 luni, cand se implineste un an de la cezariana
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi 
 Mai ai ceva de asteptat  Daca este totul ok, peste doua saptamani incepeti proiectul? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica  | 
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

mvb spune:
mvb spune:
 Chiar aseara vorbeam cu sotul ca la anul pe vremea asta, Dumnezeu o sa ne ajute, sa avem si noi un bebelush sanatos si papacios

MONICA, mamica ingerasului din ceruri  DENIS CRISTIAN IONUT -      (23.12.2008)  

trutzi spune:
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Chiar aseara vorbeam cu sotul ca la anul pe vremea asta, Dumnezeu o sa ne ajute, sa avem si noi un bebelush sanatos si papacios  MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)  si viitoare mamica de copilasi jucausi   Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !  .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. | 
Doamne ajuta!

Dupa cat timp ai ramas
 prima data?
 prima data?Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Lia73 spune:
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui mikka Lia, sunt curioasa ce impresie o sa-ti faca Tutunaru... Ai mai fost la el? Probabil o sa-ti aplice schema clasica: monitorizare 2 luni, spermograma, monitorizare inca o luna, apoi laparo + histero. Nu prea se uita pe analize, pe istoricul tau decat daca ai avut ceva probleme. Intr-adevar se asteapta la el, insa monitorizarile le ia de regula la inceput. Si eu o sa reiau monitorizarile in noiembrie, deci o sa fiu acolo de pe 16-17 nov, luni, miercuri si vineri. Daca mai vrei alte info, pls! Mikka | 
mika o sa-i duc cele 2 iesiri din spital cu SEU si rezectie si spermograma..am facut si hpv ...le iau cu mine daca vrea sa se uite e K
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!

pozulici
  pozulici