Locul fetelor Nou-Venite (38)
Raspunsuri - Pagina 4
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Neata jesia! Doamne ajuta! sa ne dai numai vesti bune Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
neata iubita
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo trutzi dar de tine nu stiu nimic....tu cand te testezi?....faci tratament ceva? asa creste bebicu 8+ |
Eu sunt in z 5 si nu fac tratament. Luna asta nici TB nu mi-o iau. Vreau sa fiu relaxata. Presimt ca pana la sfarsitul anului nu o sa fie nimic dar, am incredere ca la anu` vom reusi
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi analizele imi vin miercuri...oricum la dr ma duc peste 2 sapt...doar el le poate decoda
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Trutzi analizele imi vin miercuri...oricum la dr ma duc peste 2 sapt...doar el le poate decoda MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Mai ai ceva de asteptat
Daca este totul ok, peste doua saptamani incepeti proiectul?
mikka spune:
Lia, sunt curioasa ce impresie o sa-ti faca Tutunaru... Ai mai fost la el? Probabil o sa-ti aplice schema clasica: monitorizare 2 luni, spermograma, monitorizare inca o luna, apoi laparo + histero. Nu prea se uita pe analize, pe istoricul tau decat daca ai avut ceva probleme. Intr-adevar se asteapta la el, insa monitorizarile le ia de regula la inceput. Si eu o sa reiau monitorizarile in noiembrie, deci o sa fiu acolo de pe 16-17 nov, luni, miercuri si vineri. Daca mai vrei alte info, pls!
mvb spune:
Nu ....vom incepe proiectul abia peste 2 luni, cand se implineste un an de la cezariana
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Mai ai ceva de asteptat Daca este totul ok, peste doua saptamani incepeti proiectul? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Chiar aseara vorbeam cu sotul ca la anul pe vremea asta, Dumnezeu o sa ne ajute, sa avem si noi un bebelush sanatos si papacios
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Chiar aseara vorbeam cu sotul ca la anul pe vremea asta, Dumnezeu o sa ne ajute, sa avem si noi un bebelush sanatos si papacios MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Doamne ajuta!
Dupa cat timp ai ramas prima data?
Lia73 spune:
citat din mesajul lui mikka Lia, sunt curioasa ce impresie o sa-ti faca Tutunaru... Ai mai fost la el? Probabil o sa-ti aplice schema clasica: monitorizare 2 luni, spermograma, monitorizare inca o luna, apoi laparo + histero. Nu prea se uita pe analize, pe istoricul tau decat daca ai avut ceva probleme. Intr-adevar se asteapta la el, insa monitorizarile le ia de regula la inceput. Si eu o sa reiau monitorizarile in noiembrie, deci o sa fiu acolo de pe 16-17 nov, luni, miercuri si vineri. Daca mai vrei alte info, pls! Mikka |
mika o sa-i duc cele 2 iesiri din spital cu SEU si rezectie si spermograma..am facut si hpv ...le iau cu mine daca vrea sa se uite e K
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici