Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Felicitari Ramo!

Sa fiti sanatosi si norocosi

Ce emotii cand am citit,sper sa se intample la toate asa de repede

: 38+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu azi mi-am propus sa ma epilez pe picioare si la subrat cu epilatorul...ca la fofo...bag neaparat lama..fie ce-o fi..nu suport durerea de ceara sau epilator
Poate ma si pensez si-mi fac manechiura si pedichiura ..sa vedem ca sunt cam lenesa...iar Pustache vrea salata de beuf...si eu vreau...dar trebuie sa o fac eu ...offffff
Dar am zis ca trebuie sa-i fac pe plac..mai ales ca in we m-a rasfatat de numa'...acum trebuie sa-i fac si eu ce-i place..
Aseara am lipit mutunachii pe pereti in camera lui Flavius..arata asa bine ...o parte am lasat-o goala pentru Piratii din Caraibe..ca asa vrea Pustache...a vazut el in Brico...sunt frumoase dar si scumpe..dar daca vrea el...si o parte goala, pt ca acolo vreau sa-l lasa sa-si arate talentele pictoricesti
Si curatenia am lasat-o pe seama mamei..care va veni aici cu vreo 2 zile inainte sa ies eu din spital ca sa faca curatenie generala..
Acum sa vedem, astept cu sufletul la gura sa-l vad pe micut odata..ca am o nerabdare in mine de nedescris

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ah....am ratat!
Aseara eram sigura ca naste Ramona....nu stiu de ce!Dar, am adormit ca bolovanca!!!

Felicitari draga Ramona!!! Sa fiti amandoi sanatosi! Sa vina laptele cat mai repede si bb Dominic sa creasca mare si norocos!!!! Ai scapat repede desi cu siguranta n-a fost usor! Bravo!!!!

Betty abia astept niste poze cu bb Eric!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

RAMONA FELICITARI . BINE AI VENIT PE LUME DOMINIC O VIATA FRUMOASA

PUPICI FETELOR !

Evy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata , pt ramona refacere rapida, bebelu sa fie sanatos si norocos

lauriana - preotul a zis ca nasii sunt nasi, insa martorul va fi ajutorul nasului in educatia spirituala

monis - daca e adevarata supertitia cu prima miscare a lui bebe inseamna ca pe 12 noiembrie scap si eu de greutate

camy, lavi, shtephy, simina, lylyana, floricik, ralia s-a nascut finutza da-ne detalii -

35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

buna tuturor,

in primul rand felicitari proaspetei mamici...sa aiba un copil mancacios si neolangacios

am fost si noi vineri la eco trim 3 si nu e tocmai ok
dupa calcule avem 32 saptamani-maine intram in 33 sapt , dar mucosii au greutatea mai mica 1499g si 1424 g, dupa cum scrie pe echo - asa ar fi la 29 sapt si 5(2)zile

problema nu e greutatea, stiu ca gemenii sunt mai mitittei.... placenta are grad 3 deja , lichid nu f mult si partea cea mai nasoala sint IR marite...aici e problema..... au restrictie de crestere intrauterina
se pare ca cele aprox 14 kg luate in greutate pana acum sunt cam putine... se stepta la mai multe in caz de sarcina gemelara
drept urmare sint in monitorizare, revin la echo vineri-peste o saptamana si masuram din nou greutatea bebeilor si IR .... daca nu se alimenteaza corespunzator....cezariana.....pentru ca daca ii voi mai tine le poate provoca suferinta fetala cu posibile consecinte mai grave
daca se alimenteaza.... mai prelungim monitorizarea cu inca o saptamana
ce am eu de facut e sa maninc si sa beau multe lichide.... si sa fiu atenta la miscarea bebeilor ....toata chestia asta pune o presiune pe mine, pana acum cand nu stiam ca ar fi probleme totul imi parea super ok....acum pandesc fiecare miscare nici nu stiu ce ar trebui sa ma alarmeze si ce nu
si ca totul sa fie ok....am si racit f rau, nu am dormit noaptea de nas infundat si apoi de dureri de cap.... nu vreu sa le transmit si lor din suferinta mea sunt destul de amarati saracii

daca va fi nevoie probabil cezariana luni..... dar imi pare asa rau de ei ca sunt mici si vor sta cu furtunase .....poate totusi amanam momentul

am auzit ca unii medici recomanda in caz de IR marite magne b6, mie nu mi-a recomandat asa ceva...voi ati avut problema cu IR de-a lungul sarcinii? pot scade (acum sint 0.77 la unul din ei, la cel mic

32+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

oaaauuuuu
ce mi-au vazut Ochii???
RamonaC e deja mamica

SA TRAIASCA DOMINIQUE ANDREI SA FIE SANATOS SI EL SI MAMICA, SI SA AJ ACASA SANATOSI CAT MAI REPEDE !!!!!!!!!!

iseea e ca chiar ma gand si la Ramona ca pana nu demult statea cumintica la pat si acum facea mancare, se apucase de geamuri....chiar ma gand eu daca toate astea nu o sa cauzeze....ceva

si iata ca a aparut fulgusorul. oricum este ft in termen asa ca o felicit pe tanara noastra mamica si ii pup dulce pe amndoi

acum merg sa citesc firul intamplarii

cea mai fericita cu 35+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

buna tuturor,

am fost si noi vineri la eco trim 3 si nu e tocmai ok
dupa calcule avem 32 saptamani-maine intram in 33 sapt , dar mucosii au greutatea mai mica 1499g si 1424 g, dupa cum scrie pe echo - asa ar fi la 29 sapt si 5(2)zile
32+ Dragos si Eva

Gabitza - curaj . Si gandire pozitiva! Asta ajuta mai mult ca orice regim / medicament. Eu nu stiu cum e cu magneB6, poate iti spun fetele mai multe... care or sti. Dar sigur va fi bine, trebuie sa fie bine!!!

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

neatza burtici!

in dimineata asta beau doua cafele! una si pentru Ramonica noastra!

sa fie intr-un ceas bun! Felicitari
si La multi ani Dominic!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

si multumesc din suflet fetelor care au stat de veghe-Shtephy si Ancutza Bro!
azi-maine ne vine randul!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput