Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 20
laurairina13 spune:
Gabitza,
multa rabdare si curaj, papa cat trebuie si simti nevoia, nu cred ca daca te indopi acum cu mancare chiar rezolvi ceva..plus de asta, eu la 32 de sapt cu sarcina unica avea bebitza 1.5kg, deci tot pe acolo cat au ai tai...Important e cu IR-urile alea, care eu nu am habar sa te sfatuiesc cu ceva...mie nu mi-a zis dr niciodata de ele..poate as avea si eu probleme si nu stiu...
Oricum trebuie sa gandesti pozitiv , sa te menajezi, si sa stai cumintica!!! O sa vezi ca bebeii o sa fie bine, plus ca orice zi in plus pt ei conteaza! doar sa se poata alimenta corect..urmeaza sfatul medicului, si stai cu noi aici, sa nu pici cumva in depresie, ca mai rau le faci la bebei!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
38+
Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
vias spune:
Gabitza imi pare rau ca vestile nu-s chiar bune, dar te rog eu sa ai incredere..tu stii foarte bine ca un copil nascut la 7 luni e bine...si eu am vb cu medicul meu acum 2 luni si-mi zicea ca la 31 de sapt un bebe are cam 1400 de grame...
Chiar daca se nastc mai devreme bebeii tai si sunt plini de fire, stai linistita, pe un prematur nu-l deranjeaza firele...stiu asta de la darius...imi spuneau medicii ca pe el il deranjau, il dureau, pt ca era copil nascut la termen, ca daca r fi fost prematur, nici nu ar fi simtit.
Bucura-te ca esti monitorizata, daca vor intra in suferinta fetala pt ei e mai bine afara..
Curaj mamico, o sa fie bine! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
simona9999 spune:
s_alinutza, tre4b sa fie bine, azi e deja uni, ai sa vaezi ca bb are sa fie bine
ha ha si eu car eram ofticata ca nua m stiiut si nu mi-am notat primele miscari ale lui bb, manca-l-ar mama pe el de voinicel..... acu m-am mai linistit, daca ziceti ca la voi nu s-a adeverit....
Lumi ne bucuram tare sa auzim ca sunteti bine. Printesa a prins deja schema cu statul in brate...deh le place la toti..... sa fie in bratele mamicilor si taticilor. pupici la printzesa si mumy
Camy, ma bucur ca esti bine. din ce zici tu camera arata bine, si slata boef....ar da bine..... 
mai ai asa putin.......... Doamne ajuta
cea mai fericita
cu 35+ 
sa fim sanatosi