Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Alinus25 spune:
Neata la toate fetele
Maaamaa ce activitate de dimineata.... Pana una alta, va invit la o cafeluta
Am intrat cu mare nerabdare sa vad daca a nascut Ramona.... Felicitari mami, refacere rapida si mult laptic!!!! Bine ai venit pe lume Dominic Andrei, sa cresti mare si sanatos!
Ma duc sa citesc de unde am ramas aseara, ultima data cand am intrat scria Ramona ca poate elimina dopul. Chiar daca eu nu scriu pe forum va urmaresc aproape tot timpul....
Alina 35+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007
mariaandreai spune:
Felicitari Ramo!
La multi ani Dominic!
Maria 33+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
magdaz_ina spune:
Ramona, inca 1 mil. de , de data asta sa-i imparti cu Dominic!
Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006
lylyana.ion spune:
HE HE HEEEEEE
Ce vesti bune de dimineata, la inceput de saptamanaaaaa, intr-o zi de sarbatoareee
RAMOC, SA VA TRAIASCA BUCALATUL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI NECOLICOS!!!!
BINE AI VENIT PE LUME DOMINIC ANDREI!!!
Lili 37 cu Alexandru
laurairina13 spune:
Niatzaa!!!!
Eram eu sigura ca vor fi fete mai harnice sa anunte marele eveniment!!!! Si eu am primit sms, l-am auzit ca prin somn, citit si adormit..pe urma mi-am dat seama ce am citit, am fugit la baie sa ii raspund la mesaj, sa nu ma auda al meu ce fac...(cred ca isi facea cruce ca eu la ora aia trimit mesaje catre Ramona), si pe urma m-am bagat in patut cu gand ca intru sa anunt cat mai devreme dimineata..Dar mi-ati luat-o inainte!
BRAVO RAMONAC, BINE AI VENIT PE LUME BB DOMINIC ANDREI!!!!!!
Asa da, mod de a incepe saptamana!!!!! Ssa curga cu bebei sanatosi si papaciosi si nasteri cat mai scurte si mai usoareeeee!!!!!
Hai, cine e urmatoarea pe lista, cine se inscrie, cine liciteaza????
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Camy, chiar te dadusem disparuta de sambata, ma si intrebam ce faci..bine ca sunteti inca formula 2in 1 si sper sa stabilesti cat mai repde cu doctorul tau toate detaliile!!
Lavinia ce o fi facand oare? sper sa apuce sa nasca totusi cu medicul ei maine la TG mures si nu la Reghin..
Io mi's chioara de somn, m-am culcat la 2 , am adormit pe la 3, la 4 si trezit, sms, culcat, si m-au trezit acu vecinii cu melodiile lui Michael Jackson..deci cheauna sunt..., sper sa adorm la pranz, sa recuperez...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
dymomo77 spune:
Felicitari Ramona. Sa iti creasca mare feciorul, sa fie sanatos, mancacios si norocos, iar tie 100 de pentru curaj.
38+ AMR 2 zile Dan Mihail
rgagapie spune:
Neatza si d la mine, numa c m-am rezit si am vazut sms-ul d la RamonaC, multa sanatate la amndoi si refacere cat mai usoara.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +35 Maya Paula
AMR 5 SAPTAMANI !!!!!!!!
dienutze spune:
Neata fetelor!
Ce inceput de saptamana!!!!
Ramonica, sa iti traiasca puiutul sa fiti sanatosi si sa va bucurati viata impreuna! Recuperare rapida! Bebe Dominic sa fii sanatos, destept si norocos!
La multi ani!
34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!