Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus A zis ca micutul e urat si bulbucat la fata...e nebuna......si-a pastrat vorbele care ma binedispun. |
mare zapacita mai e
Anca 38+ Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR
POZE
BoboMom spune:
Abia acum am reusit sa citim (eu si mami) si in vreo 15 minute am trecut de la ras cu lacrimi de mesajele Ramonei (ex. cel cu galeata) la emotii cand am vazut ca mai are putin si bucurie cand am vazut ca a nascut bebe mare si sanatos cu bine.
Felicitari, RamonaC! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!
Acum ii mai arat mamei mele o data cum sa intre sa va anunte
Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
lorelix spune:
[colegi
ce bucurie, a nascut Ramona..!
Sa cresti mare Dominic Andrei
LORELIX
DANIEL 37 +
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
Jay spune:
Hey Laura, cum te mai simti?
Salutari mamei si multi pupici ptr toti!
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
vias spune:
mda....ce inceput frumos de saptamana...inainte sa primesc mesajul cu 10 minute, m-am trezit ...visasem ca eram acasa la Arges...si un domn era cu un baietel intre scari..si multa lumea mergea sa-l vada...
Chiar am ras cand vorbeam cu Ramona, i-am zis ca eu credeam ca poate nasc eu azi...dar de unde
Eu in acest we am fost rasfatata ..bineinteles ca am primit oglinda sambata ..dar numi azi, de fapt diseara o sa o puna pe perete..e bine si asa ..si Pustache sambata m-a scos in oras ..a zis ca ma cinsteste (semn ca trebuie sa ma mentin asa din cand in cand scorpiuta )
Si duminica la fel, ne-am plimbat, am ajuns si la biserica, l-am rugat pe preot sa-mi citeasca, i-am spus si ca visez urat...
Acum, cu Dumnezeu inainte, ma bucur ca am apucat sa-mi citeasca...am mers si la Dariusica sa-l rog sa vegheze asupra noastra...apoi am mers sa ne uitam prin oras de plita cu cuptor electric...ca vrem acum sa incepem bucataria ..adica sa o mobilam asa calumea ...cum vreau eu...acum cat mai putem ca cica de la anu'...se scumpesc toate cu 30% si daca ei au zis 30%...nu stiu cat o sa insemne pe reft
Mai am de scris...dar acum ma duc sa-l trezesc pe Pustache, ca am facuta
Cine mai doreste, am , capuccino si ciocolata calda...si pepsi
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
andrutza spune:
Cami, da-mi mie o cafeluta sau un capuccino ca sunt varza....
Felicitari Ramona, sa fiti sanatosi, ce ma bucur ca ai avut un travaliu scurt si nascut asa un dolofanel !!!!!!!! Inca un fulgusor pe lista noastra, super !!!!!!!
Eu sunt treaza de la 3, fata mea a facut termperatura destul de mare, peste 38, termometrul de frunte arata 37,9, si ardea mititica.... Acum grija de ea am eu, dar daca ma paste si pe mine, cu imunitatea mea de gravida rau atinsa, cand eu trebuie sa nasc miercuri??? Of, exact asta nu trebuia sa se intample. Si oare de unde a luat raceala? Ca e virus sigur, nu are niciun alt simptom - mucisori, stranut sau tusit...
Somn nu-mi e, ma duc in pat sa incerc sa atipesc, sunt insa cu adrenalina high cu nasterea lui Dominic.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 37+ Daniel Stefan
BoboMom spune:
Jay, sunt ok, multumesc. Asteptam... :) In seara asta m-am simtit un pic cam moale, am avut o stare mai ciudata... Am si arsuri, ma misc greu... Se apropie, e clar!
Apropo de clisma si noua ni s-a spus la curs ca nu se face si nici de ras nu ne rad la spital.
Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Jay spune:
Da Laura, nu ne ramane decat sa ne frezam acasa si sa ne rugam sa push decat pe o parte. daca scap si de temerea asta, sunt cea mai fericita
Uitasem sa scriu Ramonei: vad ca totusi gluma-gluma, dar Mitica tot astazi a venit...
Ce zice soacra?
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
vias spune:
bun, acum sa scriu fetelor cate ceva..
Jay ce ma bucur sa vad ca mai scrii, te mai dai tu disparuta, dar si cand apari
Katy sper sa-ti reuseasca tratamentul! Doamne Ajuta!
Lumi ce frumos scrii tu destre impresiile de mamica, asa este fiecare testeaza cel mai bine pe propriul copil, fiecare este diferit. Asa imi place cand scrii ca e o rasfatata micuta, imi inchipui ca nu vrei sa o mai lasi din brate, te inteleg perfect!
Betty eu intelesesem de aici de pe forum ca ai nascut natural...chiar te felicitasem...bine ca totul e bine acum si ca te bucuri de micut.
Mylady si eu am scurgeri gelatinoase...albe, stiu ca sunt ok atata timp cat nu sunt maronii sau cu firicele de sange cica nu prevesteste nasterea...
Ramonika pai cum sa crezi tu ca nu mai are cine sa va faca galerie??????..ntz..ntz...ntz...
Fiecare fata va avea parte de galerie..pana la ultima
Flavius ne incanta cu miscarile lui...ieri l-a surprins tare pe Pustache ...azi ma doare spatele
(nu foarte tare) si burtica...si eu cred ca se apropie momentul..
Acum sa vedem ce zice nenea dr maine...
O saptamana frumoasa tuturor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2-3 ZILE
POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata,ce rau imi pare ca am ratat petrecerea. Nici sms-ul nu l-am auzit azi noapte, bine ca au fost fetele pe faza. Ramo Ai scapat de nastere cu unorul care ti-e caracteristic, acum refa-te la fel si adu-l pe bebe Dominic acasa sa v-o umple de dragoste si pace. Te pupam si grabeste-te inapoi! 33+ Chiara Ada