Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Jay spune:
Bravo Ramona!!!
Nu stiu cum ti s-a parut tie dar mie mi se pare ca nu a durat mult ..trebuie sa ma uit la ora cand ai trimis mesajul ca pleci la spital , sa vad cat a durat!
Sa fiti sanatosi, sa veniti repede acasa !!!
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!!
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
monis5 spune:
Offff
pana am citit si eu repede-repede sa vad ce-i cu o tona de pagini in cateva ore, tre sa scot deja cantaretii, ca agitatele le-am ratat.
Acum ii trezesc
Felicitari Ramona!!!
Sa traiasca bebe Dominic, sa fie sanatos si fericit si sa va bucure pana la adanci batranete!!!
monis cu poze
sapt 38
Ancutza_Bro spune:
"SUNT MAMICA DE BROSCOI DOMINIC ANDREI. ARE ~3500 GRAME SI A VENIT SA O VADA PE MAMI LA 3:49. DURERI CUMPLITE DAR CICA SE UITA.RAMONA COPOT"
FELICITARI MAMY RAMONA, BINE AI VENIT PE LUME DOMINIC ANDREI
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
shtephy spune:
Am trecut proaspatul fulgusor la panoul de onoare ,dar las pe altcineva sa il treaca si in listuta cu bebei ca nu mai sunt in stare.Oricum imi cam tremura mainile pe taste.
Nasterea a fost naturala,nu cred ca am specificat.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
Ancutza_Bro spune:
ce emotii am
pe la 23 si ceva ne spunea noua ca i s-a rupt apa si cred ca oricum a ajuns la spital pe la 12 noaptea...uite ca in mai putin de 4 ore si-a intalnit comoara
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
shtephy spune:
Fug in pat,imi este foarte somn.
Chemati voi cantareti multi multi si abia astept sa vad ce ne povesteste de dimineata proapata noastra mamica.
Pup toate fetele.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Fug in pat,imi este foarte somn. Chemati voi cantareti multi multi si abia astept sa vad ce ne povesteste de dimineata proapata noastra mamica. Pup toate fetele. |
somnic usor Stephy
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Am trecut proaspatul fulgusor la panoul de onoare ,dar las pe altcineva sa il treaca si in listuta cu bebei ca nu mai sunt in stare.Oricum imi cam tremura mainile pe taste. Nasterea a fost naturala,nu cred ca am specificat. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+ |
Somnic usor, hai ca-l pun eu pe broscoi la listuta.
Moaaaama ce contractie m-a apucat . Ma duc si eu sa intind contractia in pat, ca i-o fi si ei somn. Macar ei
(nu-mi vine sa cred, fix azi am adormit si eu la 11 seara... bineinteles ca acuma-s pe val si maine iar dorm pe mine toata ziua...)
monis cu poze
sapt 38
vias spune:
Am vb cu Ramona..e obosita, dar fericita...peste o ora merge la bebe sa-l vada....
A zis ca nu mai face altul......dar nu o cred...
A zis ca micutul e urat si bulbucat la fata...e nebuna......si-a pastrat vorbele care ma binedispun.
Asa ca, ii urez si aici micutului Dominic Andrei, multa sanatate si fericire, sa-si bucure parintii cu toate realizarile lui!
Ramonei recuperare usoara!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 4 ZILE
POZE