Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Jay spune:
Pe cine am intrebat aici, au ras si au zis ca nu au auzit in viata lor de asa ceva...sa se intample la nastere..
Acum nu stiu ce sa cred...sa speram ca sunt tare !!!
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro poate totusi il gaseste pe doctor...offf...tocmai ce vorbeam...sa speram ca o sa fie bine ...mai bag o agitata pt Ramo |
Da ,mai,cica i-a zis ca poate sa il sune la orice ora si acum nu raspunde.Si medicul asta care e de garda a certat-o ca nu s-a dus la el sa ii urmareasca sarcina ,ii fusese pacienta acum cativa ani (parca asa a zis saracuta ca o durea rau si eram si eu putin panicata).Deci e un tampit daca ii arde de chestii din astea.
Oricum stiu ca toata treaba o face ea,medicul prea putin,dar ajuta foarte mult la moral sa-i fie cine vrea ea alaturi.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
shtephy spune:
Haide Ramo,draga noastra fii tare si curajoasa!!!
In cateva ore vei fi mamica
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui Jay Pe cine am intrebat aici, au ras si au zis ca nu au auzit in viata lor de asa ceva...sa se intample la nastere.. |
Sunt curioasa sa vad ce mai raspund si celelalte fete.
_
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui shtephy Da ,mai,cica i-a zis ca poate sa il sune la orice ora si acum nu raspunde.Si medicul asta care e de garda a certat-o ca nu s-a dus la el sa ii urmareasca sarcina ,ii fusese pacienta acum cativa ani (parca asa a zis saracuta ca o durea rau si eram si eu putin panicata).Deci e un tampit daca ii arde de chestii din astea. Oricum stiu ca toata treaba o face ea,medicul prea putin,dar ajuta foarte mult la moral sa-i fie cine vrea ea alaturi. |
cum doamne iarta-ma a avut "norocul" asta?
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
cum doamne iarta-ma a avut "norocul" asta? |
ufff,nu stiu,mai incerc un sms ca a trecut o ora cred de cand am vorbit sa vad poate s-a mai schimbat ceva.
_
BoboMom spune:
Uitati www.clickpentrufemei.ro/frumusete/tratament-bio-pentru-fata-pe-bani-putini" target="_blank">aici un articol aparut azi in Click despre salonul surorii mele O sa mai apara si in alte reviste in viitorul apropiat. O sa va tin la curent.
Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Ancutza_Bro spune:
eu ma duc la nani...va noapte buna ... o sa intru dimineata sa vad ce-i cu Ramo ... somn usor
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
shtephy spune:
S alinutza mult succes,sa rezistati pana crede medicul ca e cel mai bine si sa treaca toate "bubele rele"
Dana da,as zice ca se apropie marele moment.Cum mai esti acum?
My lady grija mare si stai cu ochii ca pe butelie
Alinutza la tine scurgerea maro s-a datorat mai mult ca sigur consultului ginecologic,a trecut mult timp de atunci ca sa fie vorba de altceva.oricum nu e ingrijoratoare este chiar normala o astfel de scurgere.
Andrutza pumnii stransi sa mai rezistati cat e nevoie
Rebebebe astept povestea nasterii
Ramonika mare tradator motanul.Deh...barbatii astia...
Ce faci esti mai bine?Adica in toane mai bune?
Lumi pupa gagalicea mica.Tine-o in brate cat are nevoie ca asa ii mai alini durerea si maseaza-i mult burtica.
Cu siguranta sunt spini in patut,tu nu i-ai vazut?
Insista te rog cu sanul,da-i la fiecare masa si apoi bibe cu completare,dar sa ii dai neaparat inainte sanul ca sa ii fie foame si sa traga mai bine din el
citat din mesajul lui RamonaCopot Are rost sa imi mai iau chiloti pe mine sau imi pun curu intr-o galeata si ma rog de nenea taximetristul sa ma duca asa??? |
Doamne,mai Ramo,esti belea rauuuuuuuuu
LauraG am vazut articolul si pozele.Inca o data bravo,cred ca ii va merge foarte bine
Ancutza somnic dulce
_
shtephy spune:
Vroiam sa scriu ca merg la nani,dar acum scriu ca merg la nani linistita.
A NASCUT DRAGA NOASTRA RAMONA!!!FELICITARI !!!!REFACERE RAPIDA!!!BINE AI VENIT PE LUME DOMINIC!!!SA FII SANATOS SI MANCACIOS!
Stiu doar ca s-a intamplat la ora 3.50 ,cantareste 3500 g,mai multe nu am putut vorbi ,nici una nu eram in stare
_