Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 14
shtephy spune:
mda,Jay ,as zice ca esti in "normal" cu toate simptomele astea si te indrepti clar spre singurul deznodamant.Sper sa ne anunti cand se va produce intalnirea cu minunea din burtica
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
Jay spune:
Stephy, ...mi-e cam frica, sincer...
Pe de-o parte vreau sa scap mai repede, pe de alta parte mi-e teama de mor..
Stii ce vreau eu sa intreb...in Romania se face clisma?
Sau,de obicei se face?
Nu stiu daca s-a mai discutat subiectul asta; aici nu se face si ...mi-e cam teama asa...nu stiu cum e cu push push ala...
Asta pe langa faptul ca sper sa am timp sa ma frezez...acasa, zic.
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
shtephy spune:
Monis imi pare rau de migrena groaznica,pup sa nu se mai repete.Esti tare rau cu febra musculara la bebe,si asta micu al meu are zile cand nu sta locului deloc in burta dar nu m-am gandit ca face febra musculara.
Zici ca-s silitoare ,multumesc ,macar sa fiu acum ca la scutece nu stiu ce activitate o sa mai am
Coquelicot asa cum ziceam si ieri sunt discutabile parerile sau ma rog regulile de igiena la bebei.
Eu stiu ca daca bebe este laptat exclusiv la san nu are nevoie de nici o picatura de apa,ceai nici atat ,acesta este un medicament.Fetita mea a primit apa numai cand am inceput diversificarea la sase luni.
Ai mare dreptate cand spui ca ne mai adaptam la cerintele lui bebe.
E normal pana la urma sa nu fie nimic batut in cuie ca doar fiecare bebe e unic ,nu pot fi reguli general valabile pentru toti.
Lidia eu am nascut natural,nu stiam prea mare lucru despre respiratie si daca stiam cred ca as fi uitat in momentele alea.Imi aduc aminte ca imi zicea moasa mereu pe fiecare contractie cum sa respir si cum si de cate ori sa imping.Te ca nu am mai facut-o demult.
Ionela sunt de acord cu tine,exista foarte multe persoane care nu profita de accesul usor la informatie si ajung sa nasca dar sa nu stie nimic despre sarcina prin care au trecut sau isi cresc copiii cum eu nu voi fi niciodata de acord.Ma crucesc de discutiile gravidelor pe care le surprind prin diverse locuri sau comportamentul si discutiile dintre mamici in parc.
Floricik, fata in rochita de noapte sexy ,daca poti salveaza-ti tot ce ai citit despre ala ptat ,o sa ai mare nevoie,cu respiratia vei primi ajutor cu siguranta.
Multa bafta maine!Sa vii cu multe vesti bune
Simona bebe vine cand e el pregatit,nu cred ca e bine sa il grabim ,inseamna ca inca se simte confortabil acolo si stie el ce stie
Hai mai lasa starea aia si mai stai cu noi
Dankutza nu stiu ce sa zic de perne,neaparata nevoie nu cred ca e de vre-una.
Andre imi pare tare rau ca te chinuie in halul asta arsurile.Dar poate iese direct cu codite printesica
Simonette eu stiam ca bb Nico e in grafic,multi bebei ai fetelor noastre au avut greutatea aceea la 31 sapt.
Imi place ce ne-ai scris despre semnele nasterii chiar daca sunt idei dintr-un articol
Simina creste vazand cu ochii frumusetea ta,E o dulceata si o scumpica si o pupam pe burtica sa nu mai doara chiar asa rau.
Betty ma bucur ca ne-ai scris.Te asteptam sa revii,sa ne zici daca esti acasa si cum a reactionat Mario La venirea pe lume a lui Eric
Revin cu temele din capitolul acesta
_
Ancutza_Bro spune:
Stephy imi pare rau, trebuie sa fi fost groaznic...eu am auzit cazuri in care doctorul de garda i-ar fi zis asistentei "sper ca nu vii cu nici o internare in noaptea asta" si am o cunostinta care era in evidenta la cel mai bun doctor din oras, dar pt ca el era plecat a ramas pe mainile medicului de garda. a stat 14 ore in travaliu cu toate ca trebuia sa faca cezariana, au operat-o pana la urma, au taiat-o pe vertical pe toata burta si mi-a zis ca au cusut-o ca pe un sac...dupa operatie i s-au umflat si invinetit picioarele si a avut ceva complicatii de a trebuit descusuta operatia si cusuta la loc...a, si mi-a mai zis ca au stat la terapie intensiva si ea si bb de erau sa moara amandoi
oricum o sa vina doctorita mea, dar pana vine ea tot pe mana asistentelor o sa fiu
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jay Stephy, ...mi-e cam frica, sincer... Pe de-o parte vreau sa scap mai repede, pe de alta parte mi-e teama de mor.. Stii ce vreau eu sa intreb...in Romania se face clisma? Sau,de obicei se face? Nu stiu daca s-a mai discutat subiectul asta; aici nu se face si ...mi-e cam teama asa...nu stiu cum e cu push push ala... Asta pe langa faptul ca sper sa am timp sa ma frezez...acasa, zic. Credendo vides! 37+ cu Isabella Karina |
In general se face in Ro clisma.Mie nu mi-au facut imediat pt ca aveam dilatatie 9 cand m-am internat dar au facut apoi cand au vazut ca nu se misca chiar rapid lucrurile si m-am bucurat ca sigur as fi avut scapari .Cred ca nu ai cum sa nu faci kk pt ca exact asa e push pushul ala,ca si cum ai face.Stiu ca medicii sunt obisnuiti cu asta,dar mie mi-ar fi jena oricum.
Cu freza ,parerea mea este ca avem timp destul indiferent de felul in care debuteaza travaliul,depinde doar daca ne panicam sau nu.
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Stephy imi pare rau, trebuie sa fi fost groaznic...eu am auzit cazuri in care doctorul de garda i-ar fi zis asistentei "sper ca nu vii cu nici o internare in noaptea asta" si am o cunostinta care era in evidenta la cel mai bun doctor din oras, dar pt ca el era plecat a ramas pe mainile medicului de garda. a stat 14 ore in travaliu cu toate ca trebuia sa faca cezariana, au operat-o pana la urma, au taiat-o pe vertical pe toata burta si mi-a zis ca au cusut-o ca pe un sac...dupa operatie i s-au umflat si invinetit picioarele si a avut ceva complicatii de a trebuit descusuta operatia si cusuta la loc...a, si mi-a mai zis ca au stat la terapie intensiva si ea si bb de erau sa moara amandoi oricum o sa vina doctorita mea, dar pana vine ea tot pe mana asistentelor o sa fiu Anca 38+ Sabina Ioana POZE |
Mamaaaa ce idioti,doamne fereste de incompetenti din astia
_
shtephy spune:
M-a sunat Ramona ,nici nu am stiut ce sa ii zic sa o incurajez.
Are dureri mari,contractii la 2-3 minute,a ajuns cu dilatatie 3 acum are 5-6 deci zic eu ca se dilata bine.
Din pacate medicul ei nu raspunde ,nu e de gasit acum si de garda este exact cine nu dorea ea sa fie.
_
Jay spune:
Ooooooof Ramonika, hai curaj !!!
Adevarata e vorba` de ce ti-e frica,, nu scapi!`
Sper sa il gaseasca pe doctor repede si sper sa se dilate la fel de repede , sa nasca ushor...
Multumim ca ne tii la curent, Shtephy!
PS" partea cu `push push` e de toata jena...pe cuvant de onoare ca sunt speriata rau de treaba asta
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui shtephy M-a sunat Ramona ,nici nu am stiut ce sa ii zic sa o incurajez. Are dureri mari,contractii la 2-3 minute,a ajuns cu dilatatie 3 acum are 5-6 deci zic eu ca se dilata bine. Din pacate medicul ei nu raspunde ,nu e de gasit acum si de garda este exact cine nu dorea ea sa fie. |
poate totusi il gaseste pe doctor...offf...tocmai ce vorbeam...sa speram ca o sa fie bine ...mai bag o agitata pt Ramo
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
shtephy spune:
Jay dar crezi ca nici la cerere nu iti vor face?
Probabil ca ei sunt foarte obisnuiti cu asta sau nu e obligatoriu sa ai scapari desi parerea mea personala dupa o nastere e ca ai scapari.
_