Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 13
DianeAli spune:
o rup si eu la ..
dar stau si eu de veghe,asa cu un ochi deschis
sa auzim numai de bine de la Ramo!
noapte buna burtici!
33+ Lorin Edward
shtephy spune:
Somn usor Diane.
Acum ma intrebam daca ne-o veni si noua sorocul noaptea ,adica noua cucuvelelor.
Oricum pan la mine sunt alte cucuvele la rand
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
Ancutza_Bro spune:
noapte buna Diane
Stephy eu sper sa nu ma apuce noaptea...e cam naspa la noi in spital ca nu te baga nimeni in seama si daca le strici somnul la doctori si asistente te mai si trateaza cu sictir...am auzit cazuri concrete
Anca 38+ Sabina Ioana
POZE
laurairina13 spune:
Fetili, eu va urez noapte buna! Sper ca maine dimineata sa gasesc vesti calde si bune despre bebe Dominic!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Stephy eu sper sa nu ma apuce noaptea...e cam naspa la noi in spital ca nu te baga nimeni in seama si daca le strici somnul la doctori si asistente te mai si trateaza cu sictir...am auzit cazuri concrete Anca 38+ Sabina Ioana POZE |
Nu vreau nici eu noaptea,chiar daca sper sa nasc la privat.
In maternitatea de stat am avut si eu mari neplaceri cu asistentele in 2005 cand mi s-a provocat un avort terapeutic si pt ca era noapte si ele dormeau mi s-a rupt apa in salon si fatul l-am pierdut in chiloti si-n pijama
Scuze va rog ca am adus in discutie asta,probabil ca s-a mai schimbat ceva in 4 ani si la nasteri sunt altfel,nu isi permit sa doarma chiar asa in front.Tu stii cazuri recente?
_
shtephy spune:
Somn usor Laura.Sunt tare nerabdatoare sa aflu si eu vesti bune de la Ramo si bebitza Dominic.
_
Jay spune:
Wow, hai RAMONAAAAAAAAAA !!
Sa vii cu vesti bune si sa fii curajoasa !!
Credendo vides!
36+ cu Isabella Karina
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jay Wow, hai RAMONAAAAAAAAAA !! Sa vii cu vesti bune si sa fii curajoasa !! Credendo vides! 36+ cu Isabella Karina |
Jay,ma bucur ca te nimeresti mereu la fix pentru majorete
Tu si minunea din burtica ce mai faceti?
_
Jay spune:
Schimbat semnatura ca ramasesem in urma.
Noi raportam dureri de `shale`, ameteala, greturi (din cand in cand), junghiuri-crampe...si presiune mare in burtica..
Simt ca si cum as fi inghitit o ghiulea...
Presimt ca `n-o mai duc` mult...
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina
Jay spune:
Da, ce norocoasa sunt sa dau numai de nasteri de fulgusori
Si de fiecare data ma trec fiori...
UIte ca ti-am raspuns si la intrebare, fara sa stiu ce ma intrebi, hihhiih...
Stephy te admir ca ai putut sa mergi pe jos, eu obosesc si cand urc scarile din basement pana sus...
Ma consolez ca nu mai dureaza mult, desi morcovul meu din fund creste pe zi ce trece....
Credendo vides!
37+ cu Isabella Karina