Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Stephy nu sunt curajoasa, sunt doar nerabdatoare sa-mi tin odorul in brate...si stiu ca ori acum ori mai tarziu tot o sa se intample

lyly eu am nr Ramonei dar parca nu as stresa-o inca ...nu stiu daca are nr meu, cu toate ca m-a intrebat odata si l-am postat atunci pe mailul comun

Anca 38+ Sabina Ioana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

OARE TELEFONUL CUI IL ARE RAMONA SA NE DEA VESTEA CEA MARE?? STITI CUMVA? NU DE ALTA DAR SA STIM SI NOI PE CINE STRESAM

Lili 37 cu Alexandru

are numarul meu si presupun ca si-a memorat numere si de la contacte de pe googlemail.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

AM VAZUT CA ARE NR DE TEL PE CONTUL COMUN, A ZIS CA A LUAT CEL DE ORANGE CA NU GASEA COSMOTELE, MA ITREBAM TEL CUI IL ARE SA NE DEA EA DE VESTE SA NU O STRESAM NOI

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
lyly eu am nr Ramonei dar parca nu as stresa-o inca ...nu stiu daca are nr meu, cu toate ca m-a intrebat odata si l-am postat atunci pe mailul comun

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

deci Shtephy,pe tine te iau la intrebari daca ai vesti

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Lylyana tu esti bine?Acum am citit ca dimineata ai observat ceva gelatinos.

_

Mergi la inceput

Citat:

deci Shtephy,pe tine te iau la intrebari daca ai vesti

Lili 37 cu Alexandru

voi scrie cu siguranta orice veste am sau daca nu am acces la laptop voi transmite mesajul prin sms altcuiva.

_

Mergi la inceput

ma bag in pat, dar o sa las calculatorul deschis, sa mai dau cate un F5 din cand in cand

HAI RAMONA!!!

Noapte buna, preventiv, desi...eu cred cao sa bantui ceva in noaptea asta pe aici

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

da, sunt bine. multumesc de intrebare neavand nicio culoare am presupus ca asa o arata acum secretia...ma confrunt doar cu mancarimi de piele cu toate cremele pe care le-am dat, si mai nou ma ustura zona buricului si a operatiei de apendicita, in special cand da p-acolo cu piciorele
tu esti bine? cum stai cu plimbarile? eu nu mai sunt in stare sa merg mai mult de 15 minute

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Lylyana tu esti bine?Acum am citit ca dimineata ai observat ceva gelatinos.

_

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ramona, Doamne ajuta sa fie bine!!!
Nastere usoara!!!

------------------------
38+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:

da, sunt bine. multumesc de intrebare neavand nicio culoare am presupus ca asa o arata acum secretia...ma confrunt doar cu mancarimi de piele cu toate cremele pe care le-am dat, si mai nou ma ustura zona buricului si a operatiei de apendicita, in special cand da p-acolo cu piciorele
tu esti bine? cum stai cu plimbarile? eu nu mai sunt in stare sa merg mai mult de 15 minute

uf,te cred,am vazut in poze cat de intinsa e pielea in acele zone.

ieri am mers mult pe jos,adica o distanta ce in mod normal o faceam intr-o ora am parcurs-o in 3 ore si ceva.Am facut multe pauze pe toate bancile intalnite in cale ,am mers extrem de incet si mi-a fost bine.Dar azi nu m-am mai incumutat,mi-am deplasat fundul si burta numai cu masina .Ajunge o plimbare mai lunga la cateva zile
si somn usor.
ii trimit un sms acum Ramonei.

_

Mergi la inceput