Fulgusori de nov-dec 2009 -Hai Ramona!!!
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Bravo fetelor!!! Tot nu realizez ce aproape s-a ajuns ![]() _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+![]() |
nici io, da uite ca a dat RamonaC startul la nasterile declansate la termen..

..de acu i-acu..Ancuta, sa ne pregatim ca si noi zilele astea...ne asteapta marele eveniment..ma si vad peste o saptamana prin spital
Laura,
38+
Mara TeodoraAMR 2 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Laura daca tot vorbiti de poze,m-am uitat si eu mai devreme la semnatura ta si vreau sa te felicit pt cerceii pictati.Sunt minunati

.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
Ancutza_Bro spune:
Laurairina nu ti-am zis ca Urania le-a prezis o SURPRIZA si o PETRECERE Capricornilor in saptamana urmatoare? 
ma tot fatzai cu postarea asta de pe o pagina pe alta 
Anca
38+
Sabina Ioana
POZE
Ancutza_Bro spune:
Stephy buna seara
, nici eu nu realizez ca mai poate fi o zi sau mai pot fi cateva zile, oricum, e APROAPE momentul 
Anca
38+
Sabina Ioana
POZE
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianeAli scuzeeeee m-a luat valul! 33+ Lorin Edward |
NE-A LUAAT VALUUU PE TOATEE
Laura,
38+
Mara TeodoraAMR 2 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Stephy, multumesc de aprecieri, din pacate, cum am aflat ca sunt insarcinata , m-am lasat de cercelit..a venit nunta, acu vine bb...si stau toate ustensilele ascunse in sertar, in speranta ca vreodat'ma mai apuc de ele
Ancutza, abia astept surpriza..si petrecereaa!!![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
38+
Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Trebuia sa incep cu Buna seara
,scuze si pe mine m-a luat valul.
la fete.
Ancutza ma bucur ca te simti atat de pregatita,mie imi era foarte teama si parca mi-era bine cu burtica (in sarcina cu Stefania vorbesc) .Acum sunt la fel ,nu as vrea sa am semnatura ce o aveti voi
.Nu sunt curajoasa ca tine![]()
.
Diane,stai linistita,nu-i nici o problema
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
lylyana.ion spune:
OARE TELEFONUL CUI IL ARE RAMONA SA NE DEA VESTEA CEA MARE?? STITI CUMVA? NU DE ALTA DAR SA STIM SI NOI PE CINE STRESAM ![]()
Lili
37 cu
Alexandru