Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

De ieri sunt speriata de o faza. Il vad ca-i este foame, isi suge pumnul, e agitat, da din cap in toate partile sa caute sanul, maraie,.. si cand ajunge la san, e in continuare agitat, cu mamelonul in gura inca deschisa (deci nu isi inchide gura in jurul mamelonului) se da cu capul in toate partile, plange de foame, se roseste tot, vrea sa bage pumnii in gura, cauta sfarcul si da din picioare. De cele mai multe ori se intampla la sfarsitul "mesei". Ma ingrijoreaza tare. Ce ar putea fi?

Si asta, plus oboseala acumulata, plus durerile de "jos", ma trimit inspre un baby blues ca azi aproape numai cu ochii in lacrimi am fost si ma ascund de lume.

In plus, am o problema cu kilogramele mele . Cand am venit din spital aveam doar 5 kile in minus (dintre care 3 jumate au fost numai piticul, plus apa si placenta, rezulta asa putin?). Bun zic, e pentru ca pap mult. Lasa ca le dau eu restul de 16 in timp... Dupa ce ma mulg ma loveste o foame mare si o pofta de paine (de secara) cu miere. Si m-am lasat prada poftei, ca am zis ca ma ocup eu de silueta dupa ce reglementam orarul de supt si furia laptelui. Mai ales ca a fost tatal meu racit si am zis ca mierea imi prinde chiar bine sa nu iau de la el ceva... Am terminat un borcan de miere intr-o saptamana . Ma asteptam sa nu slabesc cum scrie la carte (ca in lauzie se da jos un kil pe saptamana, si daca alaptezi chiar mai mult). Dar nu ma asteptam sa incep din nou sa ma ingras . Bine, vorba lui mami, stau toata ziua, nu ies deloc, nu fac miscare,... pai de-abia umblu prin casa cracita de cusatura, unde sa ies la plimbare?
No, m-am descarcat putin, sa speram ca nu ma simte puiul suparici
Mami fericita de minune Alex

Buna dimineata fetele noastre dragi!

Ralu ceea ce descrii tu la Alex- agitatia de la sfarsitul mesei-experimentam si noi! nu dupa fiecare alaptat, dar de 3 ori pe zi ne frecam manutele si ne muscam buzele pe langa micuta;
am ajuns la concluzia ca este agitatia dinaintea unui caca..pentru ca la noi, invariabil, dupa un alaptat, intr-o jumate de ora- o ora, vine "vijelia"..asa ca stam pe langa ea, o masam pe burtica, pe spate, facem incantatii pt caca, o punem pe pernuta cum ne-a aratat monikus
pup mamica draga!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Raluk mie imi suna a colici ce descrii tu acolo....cica ei de multe ori nu fac diferenta intre senzatia de foame si colici, si cand ii doare de colici, cauta si tzitzi...am patit-o si eu de cateva ori, pur si implu in timpul suptului a inceput sa tipe, se chinuia sa suga in continuare dar nu putea de dureri, tipa cu tzitzi in gura dar ii treceau totusi repede....

si sa nu te aud cu kg, oricum tu singurica povesteai catat ambitie ai avut sa slabesti in trecut, sunt sigura ca vei mai reusi o data, dar nu acum, nu e momentul..stai sa mai creasca Alexutu, sa-ti revii si tu si vei putea face macar putina miscare ca sa contracarezi pofta mare de mancare...

iar cu oboseala....de ce nu te mulgi tu si pui cateva biberoane sa-i mai dea si tati de mancare cu bibele din cand in cand? ca sa ai si tu un somn mai lung macar o data pe noapte.....ca in ritmul asta, daca zici ca nici pe zi nu poti dormi, nu stiu cat mai rezisti...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Selen mi-a luat vorba din gura. E clar ca ceea ce experimenteaza Alex sunt colici. SI al meu face exact la fel. Ei cauta sanul ca sa se aline si nu numai de foame.

Cat despre kg, nici eu n-am slabit asa cum ma asteptam, dar nu e vremea sa ne facem griji despre asta acum.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor,

Astazi am implinit si noi doua saptamani.
Deocamdata suntem cumintel,am inceput sa dormim mai bine noaptea.
Asteptam colicile .
Am vazut o discutie legata de Vigantol.Astazi am inceput si noi administrarea lui,dar dupa ce i l-am dat,l-a dat afara impreuna cu ceva lapte.
Credeti ca solutia ar fi sa-i dau Vigantol inainte de mancare?

Multumesc!

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Iulika, Monica felicitari pentru botez. Monika bine ca ati scapat de problema cu ochisorii.
Oana, Liliac bine ati revenit. Oana am ras in hohote imi pare bie ca ai simtul umorului asa dezvoltat.
Noi suntem bine dar de ieri a intervenit ceva in comportamentul bebelului. Au fost zile in care facea caca de inebuneam la schimbat. Aseara nu a facut caca dupa o zi intreaba si i-am pus un supozitor. Pediatra mi-a spus ca o constipatie si sa o sun la sfarsitul saptamanii sa-i spun cum mai stam. Chiar nu inteleg, eu credeam ca cei alaptati excusiv la san nu au probleme cu constipatia, in fine asta este.
Gugushtiuc nastere usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lilisor multumesc frumos de urari! si suntem incantate de cunostinta cu frumosul Radulescu! il pupam cu tot cu freza lui comunista

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Liliac super pozicile. Sa va traiasca Radulescu si din ce am vazut poti face codite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

oana am ras cu pofta! ai asa un talent la povestit ce n-am mai vazut de multisor! asteptam pozute cu rose ..

raluk multumesc ptr aprecierile la adresa evei .. esti o scumpa!

ce descrii tu acolo se intampla cu anna inainte sa pape .. ii e foame, cauta sfarcul .. isi baga mainile in gura, apuca tzatza, ii da drumul .. uneori ma si enervez pe ea .. cu sfarcul la nas si ea se agita ca sprayul .. eu cred ca e ceva normal, nu mi-am facut griji ..

cu kg .. nu ma provoca .. mi-e o foame permanenta si poftesc mai ceva ca in sarcina. toata ziua rontai ..

lili ptiu ptiu .. ce frumos e raducu!! si cat par are .. pupam ciufulitul mic si scump!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

monica, iulika felicitari pentru micii crestini!

liliacule bine ai revenit acasuca! ce fain ii Raducu-radulescu..super tare freza!!

am mai vazut poze de puiuti frumosi..sper sa nu uit pe cineva..sophie cea eleganta si anna cu rochita minunata de printesa! abia astept sa o imbrac si eu pe mandra noastra in alceva decat body si pantalonasi (altceva nu avem deocamdata..dar ne imbogatim noi garderoba)..pt asta trebuie sa ies eu din casa !

Bine ai revenit Oana!
Luci au trecut deja 6 saptamani! tii, ce zboara timpul! sa primesti numai vesti bune in urma controlului;

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ellenuta, ce mai face Eva? Tu cum mai esti cu maseluta, esti mai bine, ai fost la doctor?

Biaz, ma bucur ca nu e baby blues, imi pare rau insa ca ai luat si tu viroza de la mama ta! Sper din tot sufletl sa treaca cat mai repede.
Cu momentul acela ce l-ai fi vrut mai special, te inteleg, mi-am si imaginat, cu multa tristete, recunosc, scena pe care ai descris-o, cu cei trei flacai ai tai pe holurile maternitatii. Sunt insa convinsa ca au existat si multe momente frumoase, ale aceluiasi eveniment, pe care o sa ti le aduci aminte cu mare placere. Si asta e tot ce conteaza acum.

Raluk, nu iti face griji cu kilogramele in plus! Le dovedim noi si pe alea, toate la timpul lor.
Sa stii ca si Ana se zbate cateodata la san, insa nu plange, e drept, dar e foarte agitata si face cum descrii tu si eu ma intreb cum poate trage si inghiti lapticul in momentele alea de agitatie maxima. Se intampla de obicei nu cand este ora de masa, ci cand este agitata. Eu am observat ca o calmeaza sanul, de aceea ii dau, chiar daca stiu ca nu de foame se agita, ci de probleme cu stomacul, parzturi, etc. Sper sa treaca si sa nu aveti totusi colici.
Sa te odihnesti si tu un pic mai mult, zic eu, sa fii in puteri pentru tine si puiut. Daca tu nu esti odihnita, puiul simte. In legatura cu nedormitul ziua: nici eu nu prea puteam inainte, si mai ales sa dorm de la 7pm, cum fac acum, dar a trebuit sa gasesc o solutie de compromis. La inceput stateam numai in pat, acum deja mi se face si mie somn cum se face 7pm.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Raluk , draga de tine, o sa vina si momentul in care iti vei aminti zambind de zilele si noptile acestea, curaj si nu te stresa cu kg , ai timp dupa ce tremin cu alaptatul sa tot ti cura de slabira, sunt convinsa ca fericiria de pe fata ta si din inima ta compenseaza kg care sunt inca acolo.Despre cum face Alex la tatica , la sfarsitul mesei parerea mea personala este ca ar putea necesita inca un ragait(i este foame dar nu mai intra in burtica din cauza aerului) nu stiu ce sa zic asta cred eu...
Eu mi-am pierdut vocea sunt ragusita la maxim, afara e un pic cam rece de la vant dar am iesit deja o tura de dimineata pana la banca.Acu tre sa ma apuc de calcat, dar poate ma credeti nebuna dar eu chiar enjoy calcatul hainelor,ma relaxeaza total(am timp sa ma gandesc la toate cele) si mai ales cand calc hainele lui Isabella (mi-s asa dragi cand le vad asa micute!!)...no , dar nu-mi place deloc sa gatesc asa ca compenseaza..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput