Burtici fericite de septembrie-octombrie (230)
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Inca o noapte nedormita 
Monikus multumesc mult de explicatii si poze
. Vigantol ala e tot vitamina D, pana acum am crezut ca zici ca ti le-a dat pe amandoua (picaturi vigantol plus vitamina d3 injectabila). Dar daca zici ca la vitamina d3 nu a mai amintit doctorul nimic, n-a zis in reteta, poate ca se referea de fapt la vigantol.
Selen of, sper sa ne refacem, tocmai povesteam cu mami ca toate femeile pe care le vedeam dansand la Botezul puilor erau cu cezariana, si pe cele pe care le cunosteam cu naturala de-abia se miscau... Imi spunea mami ca pe ea si acuma o doare la schimbare de vreme si daca sta mai mult in fund ii amorteste toata zona aia
.
Claudia multumesc mult! 
Hmmm acum dupa intrebarile lui Alex mi-am dat seama ca eu nu-l pun deloc cu capul drept in sus. Adica sta pe spate, dar cu capul intors intr-o parte. Trebuie sa-l pun si cu fata inspre tavan?
Elle
ce superba a fost Eva la Botez!!! 
Hai Gugushtiuc!!! 
Melania voi zilnic aveti cate o realizare!
Ma sperie treaba cu laptele. Se poate intampla asa, de la o zi la alta? Cum ti-ai dat seama? Ce-mi place ce plina de energie esti si cum iti amintesti tu sa intrebi de fete 
Moni ce bine ca totul a fost minunat la Botez! Abia asteptam poze! Iulika si pe Bruce vrem sa-l vedem cum a fost!
Maria sa ne tii la curent cu uleiul daca functioneaza 
Madalina sper sa treaca repede colicii 
Melania eu stiam ca elocomul e pe baza de cortizon. Poate nu tin bine minte, dar daca e asa, e voie la bebei?
Liliana bine ati venit acasa! 

Ma bucur ca Radu e de gashca! 

Luci nu stiu cat e de anormal, dar din acelasi motiv eu il schimb doar cand se trezeste, inainte de urmatorul alaptat. Ca altfel imi si vomita ce a papat proaspat cand il pun pe masa de schimbat.
Deci cu nedormitul si papatul putin si des se intampla si la case mai mari
. Ok, atunci imi retrag intrebarea
.
Si felicitari pentru finalul lauziei
. Ia zi, cu te simti pe la cusaturi? Eu am impresia ca n-o sa mai am in veci curaj sa ma epilez, ca si spalatul finut cu mana e dureros... 
Oana welcome back!
mi-ai trezit pruncul, statea pe mine la ragait (de vreo ora
) si l-am scuturat de numa cu rasul meu ... ce tare ca nu isi mai pierde vremea cu ragaitul ![]()
Vad ca Bia mi-a cam raspuns cu dormitul cu capul in sus 
Mami fericita de minune Alex
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Inca o noapte nedormita ![]() Selen of, sper sa ne refacem, tocmai povesteam cu mami ca toate femeile pe care le vedeam dansand la Botezul puilor erau cu cezariana, si pe cele pe care le cunosteam cu naturala de-abia se miscau... Imi spunea mami ca pe ea si acuma o doare la schimbare de vreme si daca sta mai mult in fund ii amorteste toata zona aia . Mami fericita de minune Alex |
Nu e chiar asa. Eu sunt la a doua epiziotomie si deja nu o mai simt. Prima nu m-a deranjat deloc la nici o activitate
Poti sa dai cu Bepanten pe epiziotomie. Te ajuta sa te simti mai bine si grabeste cicatrizarea. Pune tampoane sterile de pansament in loc de Always sau vata si nu uita sa speli cu Betadine.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Ziceau ca se cunoaste o cusatura buna si atenta. Sper ca si a ta sa fie la fel. |
Ce ma intriga pe mine e ca l-am crescut si l-am facut frumos si gras 9 luni de zile si nici macar nu l-am vazut pe unde si cum a iesit....ca eram de partea cealalta ....bine ca l-a vazut Adi macar.....
Ceea ce vroiam sa spun e ca nici cusaturile nu mi le-am vazut
A venit si Fata mosului.....ura ura
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
raluk16 spune:
Si acum sa ne "laudam": de la 10 la 1 a fost program intensiv de papi si ragaieli, fara nimic altceva. Apoi pana la 7 au mai fost mese la 2:40, la 4:15, la 5:15. De fiecare data papi vreo 15 minute, apoi stat la ragait mai mult de o jumatate de ora (noroc ca sarcina asta a preluat-o sotul, ca eu pic jos pana la urmatorul alaptat). Apoi de la 7 la 9:30 iar program intensiv de papi si ragait fara nici un somn. Apoi papi din nou la 10:30 si la 11. Dupa asta de 11 suntem inca tot la ragait, ca daca il pun in pat incepe sa se screme ca nu poate da pe nici o parte ceva 
De ieri sunt speriata de o faza. Il vad ca-i este foame, isi suge pumnul, e agitat, da din cap in toate partile sa caute sanul, maraie,.. si cand ajunge la san, e in continuare agitat, cu mamelonul in gura inca deschisa (deci nu isi inchide gura in jurul mamelonului) se da cu capul in toate partile, plange de foame, se roseste tot, vrea sa bage pumnii in gura, cauta sfarcul si da din picioare. De cele mai multe ori se intampla la sfarsitul "mesei". Ma ingrijoreaza tare. Ce ar putea fi?
Si asta, plus oboseala acumulata, plus durerile de "jos", ma trimit inspre un baby blues ca azi aproape numai cu ochii in lacrimi am fost si ma ascund de lume.
In plus, am o problema cu kilogramele mele
. Cand am venit din spital aveam doar 5 kile in minus (dintre care 3 jumate au fost numai piticul, plus apa si placenta, rezulta asa putin?). Bun zic, e pentru ca pap mult. Lasa ca le dau eu restul de 16
in timp... Dupa ce ma mulg ma loveste o foame mare si o pofta de paine (de secara) cu miere. Si m-am lasat prada poftei, ca am zis ca ma ocup eu de silueta dupa ce reglementam orarul de supt si furia laptelui. Mai ales ca a fost tatal meu racit si am zis ca mierea imi prinde chiar bine sa nu iau de la el ceva... Am terminat un borcan de miere intr-o saptamana ![]()
. Ma asteptam sa nu slabesc cum scrie la carte (ca in lauzie se da jos un kil pe saptamana, si daca alaptezi chiar mai mult). Dar nu ma asteptam sa incep din nou sa ma ingras 

. Bine, vorba lui mami, stau toata ziua, nu ies deloc, nu fac miscare,... pai de-abia umblu prin casa cracita de cusatura, unde sa ies la plimbare?
No, m-am descarcat putin, sa speram ca nu ma simte puiul suparici 
Mami fericita de minune Alex
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Nu e chiar asa. Eu sunt la a doua epiziotomie si deja nu o mai simt. Prima nu m-a deranjat deloc la nici o activitate Poti sa dai cu Bepanten pe epiziotomie. Te ajuta sa te simti mai bine si grabeste cicatrizarea. Pune tampoane sterile de pansament in loc de Always sau vata si nu uita sa speli cu Betadine. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |

Multumesc mult! Sa speram atunci ca si a mea e o cusatura buna. E drept ca mami imi spunea ca pe ea au pus ceva studenta sa exerseze, deci e clar cat se pricepea...Mami fericita de minune Alex
liliac1 spune:
Dana noua ne-a dat calciu din maternitate. Avea Radu un mic tremur pe care l-am observat imediat, si m-am "plans" la neonatolog asa ca imediat i-a facut o glicemie si i-a administrat o fiola de 2 ori pe zi. Acum o sa trecem pe vigantol, dar trebuie sa vedem care o sa fie "concentratia".
I l-am administrat in falcuta, si cum baiatul este fomist l-a halit fara sa comenteze, ba chiar deschidea gura ca pelicnul, poate-poate mai pica ceva.
Oana Bine ai revenit si tu. Speram ca in timp sa va mai reglati progamul si incetul cu incetul sa ajungeti sa va cunoasteti atat de bine incat totul sa para o continua distractie. O sa vezi ca in curand o sa te intrebi daca a fost vreodata viata voastra altfel ![]()
Nu am reusit sa citesc chiar tot din urma dar...sa le fie de bine botezul micilor crestini de we trecut: Bruce si Dragoselu'-Atomix.
Selenica cu intarziere dar nu cu mai putin drag de tine, iti doresc din suflet un "LA MULTI ANI!" si viata luuunga si fericita alaturi de Ursulica si de ceilalti dragi tie.
Raluk Te pup de te zapacesc ca esti atat de curajoasa si de ordonata in continuare. As vrea sa te pot ajuta in privinta "nesomnului" dar nu stiu cum. Eu il alaptez cam jumate de ora si apoi inca 10-15 min stau cu el in brate pana adoarme bustean...si abia apoi ii fac transferul. Pledul lui il pun la spatele meu sa se incalzeasca...si apoi il invelesc cu el asa. Azi...sa nu-mi fie cu deochi...mi-a dormit pana la 10 (hranit la 1 si la 6).
Acum sa ne prezentam si noi: Poze
Andra este extaziata, cum urla un pic, cum ne cheama repede sa o ajutam sa il tina in brate. Ma bucur ca merge la gradi...si nu-l chinuie chiar zilnic... dar oricum se apropie vacanta si vedem ce va fi atunci. Sotul meu si-a schimbat tura de plecat in delegatii...asa ca de sapt viitoare voi fi solo, cu un bebeloi in brate/tzatza si cu o demoazela plina de entuziasm.
selen80 spune:
Raluk mie imi suna a colici ce descrii tu acolo....cica ei de multe ori nu fac diferenta intre senzatia de foame si colici, si cand ii doare de colici, cauta si tzitzi...am patit-o si eu de cateva ori, pur si implu in timpul suptului a inceput sa tipe, se chinuia sa suga in continuare dar nu putea de dureri, tipa cu tzitzi in gura
dar ii treceau totusi repede....
si sa nu te aud cu kg, oricum tu singurica povesteai catat ambitie ai avut sa slabesti in trecut, sunt sigura ca vei mai reusi o data, dar nu acum, nu e momentul..stai sa mai creasca Alexutu, sa-ti revii si tu si vei putea face macar putina miscare ca sa contracarezi pofta mare de mancare...
iar cu oboseala....de ce nu te mulgi tu si pui cateva biberoane sa-i mai dea si tati de mancare cu bibele din cand in cand? ca sa ai si tu un somn mai lung macar o data pe noapte.....ca in ritmul asta, daca zici ca nici pe zi nu poti dormi, nu stiu cat mai rezisti...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monikus spune:
Raluk sa stii ca te inteleg perfect. Cam asa e si la noi doar ca mai vine soacra cate-o noapte si il mai plimba ea cat sa dorm si eu. Totusi, eu am inceput sa ii dau mancare mai rar adica nu mai devreme de 2,5 ore. Si la mine plange orice i-as face. Doarme foarte putin, plange mult si e agitat mai mereu. Eu ii dau infacol deja si nu are decat 10 zile. Totusi, mi se pare ca il doare burtica cam mereu. Doamne ajuta sa fie bine si sa se mai calmeze. Curaj si mai cere ajutor.
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei POZE RARES ANDREI
liliac1 spune:
Raluk epiziotomia poti sa o "ingrijesti" si cu ceai de pelin si apoi crema de galbenele si spalat cu apa calduta si sapun de fiecare data cand mergi la toaleta. Mie mi-a recomandat medicul si indometacin-supozitoare, 2/zi (cu toate ca prospectul zice NU mamelor alaptatoare) A mea vad ca deocamdata e in regula, vad eu ce fel o fi maine, dupa ce scoatem atele. Noi la "hatz-batz" nici nu vrem sa ne gandim...asa vreo 2-3 ani, sa ne intre bine-n tartacuta ca ni-s suficienti 2 copii
.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Acum sa ne prezentam si noi: Poze Andra este extaziata, cum urla un pic, cum ne cheama repede sa o ajutam sa il tina in brate. Ma bucur ca merge la gradi...si nu-l chinuie chiar zilnic... dar oricum se apropie vacanta si vedem ce va fi atunci. Sotul meu si-a schimbat tura de plecat in delegatii...asa ca de sapt viitoare voi fi solo, cu un bebeloi in brate/tzatza si cu o demoazela plina de entuziasm. |
Vaaai, ce frumushata e Radulescu!

Sa va traiasca! Si ce linistit este el, in mai toate pozele! Si am vazut bebel care ii face concurenta serioasa Anei cu parul, tare frumos si mult este. Si sa ii faceti voi freza "de comunist"... asa cevaaaaa!Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)