Comanda hainute din alte tari
Am deschis acest subiect in atentia fetelor care comanda/au comandat hainute din alte tari. Ma intereseaza cat se plateste la vama,daca se plateste...si in functie de ce.In plus m-ar interesa si prin ce firma ati facut transportul si cat v-a luat.
Eu vreau sa cumpar din Japonia,Korea N dar nu am cumparat niciodata si nu stiu daca se merita.Preturile sunt foarte bune...dar ma gandesc ca ajung mult peste cat fac.
Ma poate lamurii si pe mine cineva?
Raspunsuri
vl-ad spune:
nu scrie pe sit-urile respective cat costa transportul spre RO ?
daca vrei sa dai un copy/paste la sit-uri sa vedem si noi hainutele
eu personal am comandat doar din FR (lr) si plateam doar transportul(5E) cu posta romana , dar asta depinde de fiecre magazin in parte
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Giana spune:
Sunt mai multe modalitati de transport,prin mai multe firme.Am impresia ca una este si prin posta romana,nu sunt sigura.
puisorul spune:
Eventual trimite-le un mail sa te lamureasca. Eu am facut o simulare cu plata prin paypal si trimis prin DHL si imi zice ca transportul e zero. Nu prea imi vine sa cred asa ca mai bine intrebi direct.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
dulcetica spune:
Chiar astept impresii!Giana oare e adevarat?Eu cred ca astia asteapta sa le intre banii in cont dupa care-ti trag teapa.Presupunind ca trimit ceva ,ii banui ca in poza arata bine si in realitate sint marfuri de la 1E.Nu stiu ce-au pozat,insa unele arata foarte bine!![]()
Sabina spune:
......
(scuze ,nu m-am putut abtine)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
dulcetica spune:
http://www.dressfu.com/en_shop_gjxa1/products.aspx?sku=830833&shbid=14985
Pentru inceput mie sa-mi trimita de 150 de dolari sa vedem ce se intimpla!?![]()
dulcetica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giana Oare daca ne strangem mai multe fete avem vre-un avantaj? [font=Comic Sans MS][b][teal]GeorGiana de Stefan Daniel (17 august 2005) si [[ |
Evident,luam teapa in grup!
Imi place si asta:
http://www.dressfu.com/en_shop_gjxa1/products.aspx?sku=852330&shbid=14985
miki68 spune:
Eu nu inteleg de ce vrei sa comanzi de pe un site chinezesc dubios de vanzare en-gros cand declari ca vrei sa cumperi din Japonia (din Coreea de Nord te asigur eu ca nu ai ce comanda)? Si zic dubios pentru ca au ca modalitate de plata doar transferul bancar (Bank of China), transfer prin Western Union sau prin PayPal daca le dai contul tau (ete, nah!)
Nu exista pe net nici un fel de review pentru acest magazin. Daca totusi vrei f.mult sa comanzi haine de la ei, cumpara macar de la magazinul lor de pe e-bay http://stores.shop.ebay.com/DressfuW0QQ_nkwZOneQ20SizeQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_sasiZ1 unde platesti prin PP si daca-i sa iei tzeapa iti poti recupera banii.
cristina d.

Stefan Daniel (17 august 2005) si
[[