Strumfi de iul-aug 2007 (160)
Raspunsuri - Pagina 3
karligutza spune:
iata si pozele pe care le-am incarcat azi (primele 4 albume din lista)...
deja e ora 2 si noi n-am iesit afara.... bineinteles ca nici somn de pranz n-am facut, asa ca.... iesim afara!
revin pe seara la povesti!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
pardon.... n-am pus link, asa-i?
iat-o aici pe ADELUTA
karligutza
sunt mamica Adelutei
ddanagh spune:
nu stiu ce a facut Karligutza dar va zic eu ca asta-i linkul
http://picasaweb.google.com/adelutza09
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
karligutza spune:
dana ai uitat sa spui ca daria danseaza f.mult si f.frumos... mi-a placut f.mult toata diversitatea de puzzle-uri din camera Dariucai.... cred ca esti fan librarii mai nou, asa-i?
si poza asta e pe bune? adica comentariul mai bine zis: http://picasaweb.google.com/ddanagh/Toamna20092Ani#5396454629996184274 atunci felicitari ... asteptam poze in rochia de mireasa!
fug afara ca daca nu plec acum, risc sa vina ploaia! de noapte nici nu mai zic!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
merci dana.... ce faci? ai terminat de spalat vasele? cum a iesit piftia pana la urma?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
alina vb.la telefon... asa ma gandeam si eu ca invata copiii mici limbi straine .... pe cuvinte, pe cartonase..... si nu cu pixul si caietul in fata! eu n-am de gand inca sa fac lectii de franceza cu ea, am zis doar asa cam ce s-a nimerit sa ii placa si ne-a amuzat oarecum asocierea cu limba straina! bineinteles ramane un plan bun de pus la cale, dar un pic mai tarziu...
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ioana75 spune:
Salutare! V-am admirat in poze, foarte frumoase. Dar n-am link-ul cu pozele lui Timi, va rog sa-l postati inca o data sa stiu ce-am pierdut.
Luna, Vivela, nu am nici un plan cu a 3-a fetita, dar am convins-o pe Miruna ca urmatorul bb din familie sa-l faca ea, la 20 de ani.
ddana, multumesc.
stefania, imi pare rau.
housepocket, multumesc ca ai povestit conversatia telefonica.
Smarandei ii curge un pic nasul, am stat vineri pana la 10 seara afara in parc si era imbracata cu haine subtiri. Ma amuza cum i-a invatat la gradi sa zica: Hello X, I'm so glad to see you!, cu intonatie si cu un zambet larg pe fata. O sa am in curand o sedinta cu educatoarea, sa mai aflu si eu ce face, ca nu ajung prea des la gradi: dimineata le duce sotul la gradi, iar la pranz le ia bona.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
madabout2003 spune:
Bonjour!
Multumesc pentru raspunsuri, si ideii. Activitatile nostre:
- desenat/colorat
- pictura nici nu am icercat dar a incercat cu tata si a renuntat repede (tata nu ea! )
- puzzeluri de lemn si noi avem multe si le face f bine
- cartile ii cam place sa le "citeasca" singura, adica poveste de noapte buna e fiecare cu cartea ei, imi da mie o carte isi ia ea una si palavrageste pe limba ei, eu cu cartea pe care mi'a dat-o ea (si nicidecum care vreau eu!), apoi facem schimb
- de citit impreuna pana acum eu o intreba- unde de rata, maru,mingea pantaloni...acum incerc sa ii arat imaginea si sa imi spuna ea ce e...de obicei imi spune in franceza, mai rar in romana.
- ne jucam cu marionetele - avem personajele din Scufita Rosie si e terorizata de vanator- am incercat eu sa ii explic ca lupul e cel rau dar nu o intereseaza...si mai avem marionete pe degete cu care ne "indegeteaza" cand pe mina cand pe taica'su.
- mai are o buna prietena ...pe Barbie sau Babie - a primit-o cadou de ziua ei(nu de la mine ca am gene anti-idealizarii fizice)..si doarme cu ea in fieacare noapte...
Ce imi place pentru iarna asta e ca am decoperit aici o "ludoteca un fel de biblioteca cu jociri, si au o multime de jocuri , care de care mai interesante pe care le poti lua pentre 2-3 saptamani... Mi se pare interesant pentru a testa daca merita sau nu sa cumperi un tip de jucarie...
Am vazut pozele cu Daria si Adeluta sunt tare scumpici cum se studiaza ele doua!
Am uita sa spun ca la categoria "chestii utile" pentur ca nu e joc, Emily ma ajuta sa debarasez masa, pune tacamurile in masina de spalat, arunca ce e de aruncat la gunoi ce mai e tare harnicuta!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
CarlaV spune:
Mada, ce harnicuta e Emily! Ai pus poze si le-am ratat? Noi am renuntat la plastilina (fata inca nu) din motive de intins prin toata casa. In schimb ii plac puzzle-urile la nebunie, din cele pentru oameni mari (chiar ne mai ajuta cand ne apucam noi de cate unul mare). Din cele mici, face singura de 15-20 piese si cu putin ajutor le face pana la 60.
Pe mine ma scoate din minti ca face tot ce vede la sora-sa, in loc sa evolueze, parca da inapoi. Isi scoate sosetutele, isi baga mainile pe gat pana la cot, zgarie plasa de la patutul surioarei and so on...
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Vazut poze cu Emily, erau la nasul meu . Mi-era dor de blonduta creatza, este exact cum mi-am imaginat-o.
Am reusit sa citesc din urma si sa va prind. Mai am cateva raspunsuri restante si sunt la zi:
Am vazut ca s-a discutat despre IP-ul "infractoarei" Oaneimada inainte de postarea mea. Asta e, daca dispar atata trebuie sa ma astept sa pierd multe evenimente.
Sunflower, ti-am admirat mobila si acvariul.
Arhdy, multa bafta cu apartamentul si... rabdare
Ioana, ma bucur ca s-a rezolvat cu labiile Smarandei fara interventii.
Vio, ai tinut in mana crema-minune de care intreba Cafera sau crema de barbierit?
Vivela, imi pare rau de polipi, ai dreptate, daca tot trebuie scosi, mai bine o faci acum, decat dupa nastere. Multa putere!
Andicu, multumesc pentru urarile de ziua mea. L-am admirat pe Filip la plaja. Imi pare foarte rau pentru tatal tau, era domnul din poze? Nu arata a om bolnav. Poti sa-mi spui si mie (macar in particular) ce tratament urmeaza?
Nasol rau cu ratele astea, noi am luat credite cand euro era 3,5 - 3,6 lei. Buna treaba cu rambursarea anticipata, noi am platit o gramada de "penalizari" cand am inchis anticipat leasingul de la Ibiza.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"