Strumfi de iul-aug 2007 (160)
Raspunsuri - Pagina 4
musso17 spune:
helou
madabout,tineam de mult sa vad si eu pozele...ce ochi frumosi are emili,superbi,mi-a placut tare cea cu garofite...tu esti tare finuta..imi plac peisajele.
am vazut si poze cu adeluta,care-i tare delicata,am revazut si o parte din drumetiile noastre...si pe daria cea brunetica,haioasa tare poza in care are ambele picioare intr-un crac de pantaloni.
oaana spune:
Mei pe mine nu ma baga nimeni in seama da'ma bag singura
Ilenutza,ce mai faci?imi este dor de voi.
Vivela,uitai sa-ti spun ca si eu merg cu Aaron la control,eu am amanat operatia pana la primavara,dar el respira din ce in ce mai greu,folosesc tot timpul batista bebelusului,nazomer,sinupret si alte alea,insa mi-e mila de el cum se chinuie,asa ca daca medicul spune ca au mai crescut gata ne hotaram.
Mada,poza aceasta e superbahttp://www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0
Anto,am citit ca ai avut puii bolnavi,ce au avut?
madabout2003 spune:
Musso, Oaana, Carla Multumesc de complimente! Vi le intorc pt ca si voi aveti strumfii ori cu ochii ca marea ori zulufosi ori isteti ori toate la un loc! Eu in fiecare strumf eu vad cate ceva deosebit...sunt si un pic inebunita dupa copii...mai ales decand o am pe Emily... apropo de asta Stef, Alina, Dana poate va prind si eu intr-o odisee 2010! Cine mai venea sigur Karli,Oaana... apoi nu prea mai stiu cine mai proiecta un bebe...Bine la mine e in stadiu de ipoteza: what if?...nu proiect
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
loredana_76 spune:
Buna dimineata !
Nu v-ati trezit? S-a dat ora inapoi asa ca ati mai dormit o ora in plus..
Am vazut poze,ale Ilenutei la Oslo,foarte frumoase,zici ca sint desprinse din filme,si alea cu suzetele sint super tari,banuiesc ca sint lasate la Mos Craciun in schimbul cadourilor...Si baietii sint foarte haiosi .
Am mai vazut o frumusete blonda si cu ochisori frumosi,Emily,pe Daria si Adeluta cum se joaca,Daria se vede ca e pusa pe sotii,imi place tinuta ei de seara cu picioarele pe un crac,dar are poseta mai ! si Adeluta care e foarte finuta si pare foarte cuminte.Am vazut ca ati fost in Parcul Halatului(Palatului),ca asa ii zice fimiu,daca asa a inteles copilul,asa i-a ramas numele.Mai mergem si noi pe acolo simbata si duminica.
L-am vazut si pe Andrei de Micky,zambaretul si da,au dreptate fetele,esti o slabanoaga,si lasa ca cu silicoanele le rezolvi pe dansele sa le faci mai mari,da picioare asa lunigi nu prea ai cum.
Vivela si Ooana mai bine sa le faceti operatia de polipi acum decat sa se imbolnaveasca mereu si le mai scade si imunintatea.Da oare nu se poate face cu laserul,intreb si eu,ca nu stiu,poate e mai putin traumatizant.
Stefania,imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat ,si eu am trecut prin asta,mereu ma gandesc ca acum ar fi fost marisor,dar asta e ,poate ne bagam toate la odiseea de 2010,ca vad ca mai sint doritoare.
Legat de asta ,eu am o" frica",noi avem gemeni in familie,bunica din partea mamei,si sora mea a facut o fetita ,apoi am ramas eu insarcinata si era doar unul si faceam misto de varul nostru ca gata,el face gemeni,noi am scapat,si na ca ramane soramea insarcinata si are gemeni.Deci,concluzie ,nu mai fac misto pe tema asta.Nu ca nu mi-ar placea sa am gemeni,dar mi se pare foarte greu.
mychydutza spune:
neatza.............of da' greu v-am prins din urma....abia imi trag sufletul! da' ce limbaritza ati avut!!!!
stefania, imi pare foarte rau! ce sa zic.....cu Dzeu inainte! sa ai grija de tine.....si daca ai de unde cumpara bea ceai de cretzishoara! eu cu leacurile babesti....
diana2007, felicitari pentru fetitza. ma bucur ca ai scris, si sper sa o faci in continuare!
ilenutza, bine ai revenit.....
oaana, felicitari pt inceperea serviciului! cu depresiile cum mai stai? si asa zici, ca m-ai "confundit" cu un baiat!hai ca n-am avut noi asa intimitzaturi ca sa te faci prea tare de kko! spor la servici si pupici!
musso, 105 cm? sau ce? of, cum le da DD la unele cu caru' si la altele cu ...degetaru!.
si ca sa raman tot la capitolul tzatze, cafera. ai trecut la treapta superioara la cupe? de ce? la picior si eu port cu un nr mai mult...da la tzatze ba!
si pt ca am aberat suficient la capitolul mamar, sa trec mai departe........ieri m-am vazut, dupa lupte seculare, care au durat 2 ani cu Maraza alias AndraZ under cover! copiii s-au simtit tare bine, andrei a hranit-o cu floricele, a plimbat-o cu trotineta...un deliciu.
in alta ordine de idei o urasc pe soacramea!. o urasc cu patos, sincer si din toata inima! si sunt convinsa ca daca n-ar fi existat as fi avut o viata mai linistita si o casnicie mai buna. ma scuzati, dar simteam nevoia sa me eliberez! si voi sunteti mai la indemana! uite si d'aia va iubesc eu!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
loredana_76 spune:
Am uitat sa va zic ca sint reduceri 20 % la Quelle,pina maine,ies preturi destul de bune la Lego,fata de alte magazine.Eu cred ca bag o comanda pentru cadouri de Craciun.
Legat de activitati in casa,la noi pe primul loc sint cartile,ne ia de mana si ne zice sa citim o carte frumoasa.Lui ii plac foarte mult cele gen enciclopedii,atlase cu animale,astronauti,dinozauri.Dar cele cu poze reale,nu cele gen desene.
Cu animalele se joaca foarte mult,are o colectie impresionanta,de la dinozauri,dupa care e innebunit,ii stie dupa denumirile stiintifice,de ni se plimba limba in gura cand ii citesc cum ii cheama,apo tigrii,lei,iguane...o intreaga menajerie.
Mai face mancare cu mine,ii dau un tocator si un cutit de plastic si taie castraveti.Se joaca cu coca,face placinte si apoi ne serveste.
Ne jucam de-a teatrul,el zice mami tu esti un personaj si el alt personaj si vorbim,ne maimutarim...
Ne jucam cu Lego,facem turnuri,piramide,casute...
Cu plastelina,facem serpi,rame si alte animalute.
Se joaca cu gandaceii,ca are sotul un insectar de cand era mic,si ma alearga pe mine cu ei prin casa
Mai coloram,desenam,el doar face cercuri si puncte.
Ne mai jucam de-a vanzatorul,bucatarul...
Daca imi mai aduc aminte mai scriu.
musso17 spune:
neatza
la multi ani de sf dumitru!!!!
mychy,imi pare rau..stiu si eu cum e "cu viata mai frumoasa daca nu exista",dar exista si suntem datoare sa nu dam nici doi bani.
io astept cu vadit interes sa-mi intre banii in cont caci in curant ma taie astia de la tot..
zi buna
jadi spune:
Eu inca mai dorm ca am ratat noaptea cea mai lunga de somn . Am citit pe fast fwd ce ati scris ca in weekend nici macar nu am deschis laptopul.
Stefania imi pare rau de sarcina, asteptam vesti bune peste cateva luni!
Eu sunt obosita rau, sper sa ma recuperez repede sapatamana asta ca vad ca somnul nu imi mai ajunge desi astia mici chiar nu ma dernajeaza deloc. Ce e bine atunci cand ai doi copii din care cel mic are 2 ani, cand se trezesc, se joaca frumos amandoi si pe noi nu ne deranjeaza. In plus Vlad ma ajuta mult cu cel mic, il corecteaza, il invata asa ca nu intervin peste ei decat cand se cearta si se cearta de cel putin 1-2 ori pe zi.
Sambata am fost la Ikea si le-am luat corpuri din acelea albe cu cutii si am reorganizat camera lor, au mai mult loc si totul pare frumos pus la loc decat varza pe care o aveam cu tuburi din alea pline de jucarii. Imi mai trebuie un dulap din acela tip soldat, ca nu am unde pune cartile, sunt multe si peste tot Dupa ce l-am aranjat ieri camera, erau amandoi calare pe mine si imi multumeau ca le-am cumparat mobila asa frumoasa. Iar Vlad a spus ca nu mai poate rasturna cuburile pe jos ca face murdar. De altfel Dodo e ordonat mereu, Vlad refuza sa isi stranga jucariile dar de o saptamana vad ca a inceput si Vlad sa isi faca ordine si curatenie. Astept sa invete sa foloseasca si aspiratorul si am scapat
Am vazut ca intrebati de joaca:
- Eu chiar nu am idee ce face cu bona, stiu ca citesc povesti multe pe care Dodo le reproduce in stil propriu.
- Nu se agita cu desenatul, coloratul decat daca il vede si pe Vlad dar se plictiseste repede.
- Construieste parcari si face tot felul de "chestii" din lego si din piese din lemn, isi parcheaza masinile aliniate, apoi le muta de colo colo. As zice ca e joaca lui preferata, lasa orice pentru lego!
- Tot impreuna vad ca isi ingrijesc jucariile de plus, le invelesc, le duc la doctor, le fac injectii si le imita miau miau sau ham ham. -- Se mai joaca de-a bucatarii si se prefac ca isi gatesc mancare si le mananca. Idem si de-a supermarketul. Dodo ne da bani mereu, are niste monede de carton cu care ne mituieste
De obicei face absolut ceea ce face si Vlad si Vlad da tonul la joaca asa ca banuiesc ca saracul Dodo a sarit cateva etape in "educatia jucariilor".
Revin!
Luna1 spune:
Buna dimineatza!
Am citit din urma insa n-am putut intra la poze, sunt la birou si nu vreau sa exagerez. Poate mai tarziu daca se tireaza astia.
Stefania iti trimit o mare imbratisare, nu am trecut prin asta insa imi imaginez cat de greu poate fi mai ales cand nu poti sa ai putin timp sa iti plangi durerea pentru ca trebuie sa fii fresh pentru celalalt copil.
Ma bucur ca recitesc fete care au lipsit, Diana si Ilenutza o mare imbratisare pe aceasta cale.
Carla Cosmin a fost conceput intr-o amarata de Dacie, nici nu credeam ca am vreo sansa sa concep, am fost diagnosticata cu endometrioza deci nu erau sanse sa fac copii. Chiar devenisem asa obsedata de copii ca vroiam sa adopt atunci la 22 ani.
Mychy ce a mai facut soacra de data asta?
Fetelor eu sunt intr-o stare tare depresiva, fratele prietenului lui Cosmin s-a sinucis... A fost dat disparut initial (are 21 ani) pe la radio prin oras, afise etc, si l-au gasit spanzurat intr-o padurice. Sunt nopti cand nu pot dormi, ma intreb ce l-a adus la nivelul asta, ei provin dintr-o familie saraca, dar saracia aici e cam ca patura de mijloc din Romania, iti da guvernul casa, primesti beneficii materiale sa-ti platesti notele de plata, etc.
Si cel mai grav nu mi se pare faptul facut de el, insa Stuart, prietenul lui Cosmin care are doar 9 ani, e mereu trist, abatut, mereu pe strazi, mereu se descurca singur, isi repara bicicleta singurel, nu stiu imi vine sa-l iau la mine. Nu zic ca nu-l iubeste mama-sa, sunt sigura ca da, insa e genul de familie in care copiii isi cam vad singuri de viata, mama le pune doar o farfurie de mancare pe masa si gata.
As vrea sa discut cu el, sunt sigura ca nimeni nu o face, nimeni nu-l intreaba cum se simte, ba mai mult Cosmin imi zice ca il opresc vecinii sa-l traga de limba despre ce a facut frate-su, ma gandesc ca are multe pe suflet si nimeni nu le stie... Offf!
M-am descarcat si eu, nu stiu incotro sa o apuc cand il vad, mi-e mila, si mi se rupe sufletul de el. Vineri au inmormantarea si nici nu vreau sa ma gandesc cum ii va fi saracutul. Eu nici nu am deschis subiectul, cand vine la noi ma port normal, ma gadesc ca macar asa ia o pauza de tristete.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
maraza spune:
Ziua buna la toata lumea!
Stefania, imi pare rau de sarcina pierduta. Sa-ti dea DD putere sa treci cat mai repede peste momentele astea si sa o luati de la capt!
Luna, urata veste! Poti incerca sa stai de vb cu el, dar nu insista prea mult pt ca mai mult ca sigur copilul sufera o trauma. Iar aceasta trauma nu trebuie accentuata pt ca asa se poate pierde foarte usor. Poti incerca sa vb cu psihologul scolii si cu mama pustiului. Poate fac o consiliere ceva.
Diana 2007, felicitari pt mica printesa si multa sanatate! Te mai asteptam pe aici!
Georgiana, mersi de urari!
Ioana, poate imi trimiti si mie un PM cu numele dr la care ai fost cu Smaranda legat de labii.
Jadi[/b], baietii tai sunt atat de cuminti. Imi place asa mult sa citesc despre ei. Cred ca pana la urma ar trebui sa ma pun bine cu DD sa-mi dea si mie un baiat. Poate la tura a doua am noroc.