Strumfi de iul-aug 2007 (160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Anul trecut am fost intr-o minicroaziera pana la Oslo. A fost foarte frumos, multa zapada, mi-au placut casele care aveau un aer vesel si culori deschise.

Un peisaj superb cand intri in fiord. Mi se pare frumos de vazut dar nu cred ca as putea trai fara lumina.

In Danemarca e mai scurta ziua iarna dar e lumina. Norvegia e una dintre tarile cele mai bogate, salarii mari, preturi la case si masini acceptabile dar mancarea si alcoolul scumpe.

Au scumpit alcoolul pt ca au multi alcoolici la fel ca si in Danemarca si Suedia. Scandinavia are rata cea mai mare a sinuciderilor din Europa din cate stiu eu. Insa conditiile de viata sunt excellente.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Loredana, multumesc, vreau .
Cu pampersul de noapte iti zic ce stiu eu, nu e din experienta: cica sa urmaresti cand incepe sa fie uscat la trezire, inseamna ca e pregatit sa tina toata noaptea.
Vivela, in 7+1 e si mai bine. Noi de regula bantuim pe unde avem treaba in oras si la intoarcere ne oprim in IOR. Am trecut de multe ori pe langa voi, ma gandeam sa te sun sa-ti spun ca suntem in fata blocului. Pai atunci seara o sa ne uitam in parculetul acela dupa o mama care isi ia copilul pe sus . Acum, fara gluma, mai bine nu-l duci in brate in primul trimestru, eu am patit-o cu niste sangerari nasoale si Saby era ceva mai usoara.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou
vio,
anca,asa iti spun acum ca ma zapacesc,cred ca placinta iese minunat si cu nuci,dar vin cu un amendament,sa le pui putin in tigaie sa se coaca un pic inainte sale pui n maglavais

mai,eu nu as putea trai undeva unde juma de an e numai noapte si alta jumatate doar zi..sigur m-as lua de cap..asa cu salari imari si viata excelenta..lasa mai bine cum e acum,mai bine mananc mai prost dar macar ma odihnesc.

andra,e o frumoasa mara,asa de blonda,daca mai are si ochii negri sunt terminata..l-am admirat si pe cavalerul andrei.

vivela,sa fie sanatos samburelul..mi-a placut maxim treaba cu "subjugatul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

fetelor, multumesc de aprecieri la adresa Marei. eu v-am zis ca e blonda si ondulata si Andrei chiar a fost un gentleman. a plimbat-o pe fi-mea cu tricicleta si ei i-a placut la nebunie. seara ma intreba, batand din gene precum Musette, daca ne mai vedem cu Andrei.

Georgiana, Mara are ochii verzi-gri, ca asa am facut cerere la DD si mi s-a indeplinit dorinta. asta chiar daca nimeni in familie nu-i are asa.

Vivela, pacat ca numai in caz de boala isi reconsidera sentimentele fata de mine. ca in rest....sunt si eu buna numai de fragezit acum ce sa mai zic, sper sa fie si asta un semn de afectiune. as prefera un pupic sau o imbratisare, dar .....

Stefania, cred si eu ca e nevoie de alcool in tarile enumerate de tine. la ce frig e acolo m-as mira sa consume numai ceai cu rom. mai bine numai rom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

carla, eu nu l-as lua deloc in brate, dar ce pot sa fac? se uita la mine cu ochii de caprioara ranita, cu mainile in sus spre gatul meu si zice :"aide, mami" ... si parca in ultima vreme tot mai des vrea in brate, cred ca ii e dor de mine peste zi si vrea sa recupereze. ma mai doare una-alta, stiti si voi cum e, dar sper sa fie bine pana la urma.
daca mai iesiti, puteti sa va uitati dupa noi si pe la caruselul ala, ii imbogatim pe indivizii aia. ca mi s-a luat la cati bani am dat pentru 3 minute de invarteala . dar na, ispita e mare...

georgi . pai sigur ca m-a subjugat. uite, eu povestesc destul in ultima vreme ca ma bate david, si tot ma declar davidependenta. cred ca sufar de sindromul Stockholm .

stefania, nu stiam ca in scandinavia e rata mare la sinucideri, dar banuiam. pai la ce frig e si la ce intuneric, cred si eu ca-ti vine sa-ti pui capat zilelor (si noptilor lungi ).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 7+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, lasa sa fie mai pupacios...uite maraza cum se plange ca e privata de pupacelile copilului
oanamada, am uitat sa precizez de dimineata, dar imi plac recenziile tale.....ref la activitatea din strumfaraie!
vai, mor de somn..........
m-ati innebunit cu sindroamele astea......Stockholm ce mai e?????

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
m-ati innebunit cu sindroamele astea......Stockholm ce mai e?????

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

mai pe scurt, sindromul cu pricina se manifesta prin atasament/dependenta afectiva fata de agresor.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

azi n-am avut chef de scris si nici ceva interesant de zis, dar nu ma pot abtine sa nu mor de ras cand vad dupa 2-3 cuvinte de-ale lui Micky... "vai, mor de somn!"

pai asa-ti trebuie daca umbli noaptea pe drumuri! acuma bucura-te ca soacra ta cea rea il tine pe andrei la ea si culca-te mai devreme. era mai rau daca tie iti era somn, copilul era fresh si nu aveai ce face decat sa astepti sa se culce el (eventual sa trebuiasca sa faci si baie dupa aceea)

va pup. merg dupa teroristul meu.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

asa e cu bautura, se bea le greu chiar si cu preturile alea exorbitante.cei ma multi au distilerii acasa iar din free shop din aeropert se cumpara cu sacosile sticle de bautura.

mie cred ca mi-ar placea sa stau acolo

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

asa e cu bautura, se bea le greu chiar si cu preturile alea exorbitante.cei ma multi au distilerii acasa iar din free shop din aeropert se cumpara cu sacosile sticle de bautura.

mie cred ca mi-ar placea sa stau acolo

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

ile, sa inteleg ca te atrage partea cu drink-uitul?

Mergi la inceput