Strumfi de iul-aug 2007 (160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, multumesc de poze. absolut superbeeeeeee.........

si niste poze cu mara de maraza....si cu andrei http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/AndreiIOR# ultimile sunt

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata.

vad ca vorbiti de tarile astea nordice...nu demult imi povestea cineva, care a stat acolo la munca vreo 2 ani. cica juma de an era bezna, si din cauza asta iti venea s-o iei pe aratura, e f deprimant, mai ales pentru cineva care nu e obisnuit cu ritmul asta.
eu cred ca n-as rezista, sunt meteosensibila, si daca ploua 3 zile la rand, ma urc pe pereti de nervi, de oboseala, imi vine sa ma bag la hibernare. dar 6 luni de noapte... nope, n-ar fi pt mine.

la TV, fii-miu se uita. mai mult decat as vrea eu, dar mai putin decat ar putea. in general se uita la desene, ii plac Tom si Jerry in special, dar se uita si la altele. (azi de dimi ne-am uitat vreo 10 min la ciocanitoarea Woody - iar el a decis "uite, mami, mac-mac"). il recunoaste si pe basescu la tv, cica "basecu" .
si are obsesii cu hipopotamul si "melcul suparat" - cat mai multe desene si cantecele cu astia .

cel mai nasol e ca au TV-ul deschis si la gradinita - de multe ori i-am vazut pe toti fascinati - cu ochii lipiti de ecran, asezati frumos toti in semicerc sa priveasca :( . nu stiu cat timp petrec asa, sper totusi ca nu foarte mult.

in orice caz, desi nu fac un capat de tara din privitul la tv, am asistat la o scena care m-a pus pe ganduri. urmaream un film acum cateva zile. si desi filmul nu era violent in sine, era o faza cu unul care ii cara palme altuia. david se juca pe langa mine, nu se uita, insa a prins tocmai faza asta si a venit la mine si mi-a tras una, cam ca in film .

in alta ordine de idei, aseara am fost la doctor, am vazut gandacelul din burtica, i-am auzit inimioara si m-a subjugat pe viata . iar doctorul, minunat, ca de obicei .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 7+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

vivela, vad ca tu esti ca un sac de box, te lucreaza david ca la sala de fortza! felicitari pt bebe "inimos"!!!!

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Ilenutza, sa va fie de bine vacanta si bine ai revenit printre noi.

Luna, super poze. Cred ca Norvegia ar fi tara perfecta pt mine. 6 luni de noapte....cred ca as dormi cat cuprinde fara retinere ca deh, e noapte afara, si nu as mai avea "plangeri" ca dorm ca ursu'.

Mychy, noroc cu tine ca pui poze cu Mara.

Violeta, sa inteleg ca lui Laurentiu ii plac blondele?

Vivela, felicitari pt gandacelul miscator! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa creasca []fata[] mare si frumoasa!

Raportez si eu copil mai sanatos decat ieri, cu tendinte de plictiseala in casa si tendinte de distrugere a spatiului locativ.
Asta e, nu le pot avea pe toate nu? Ma mandresc si eu cu ea ca face pipi si kk la wc de cateva zile. Sper sa scapam odata de olita ca asa poate imi trec si mie crizele de bila. Mai raportez copil iubitor cu mama lui, ceea ce se intampla extrem de rar. Si culmea e ca nu are febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, multumesc pentru "reteta", daca n-ar avea atata margarina foile alea, asta as face. Asa ca o sa-mi bag mainile in faina si ulei (Georgi, multumesc).
Vivela, felicitari pentru inimioara!!! Abia astept sa ne vedem in 8 .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Maraza ce mare si frumoasa e Mara! Si blondina! Si ii sta bine langa Andrei, vreo idila ceva?

Vivela nasoala treaba cu tv-ul la gradi, au si ai nostrii sala de tv si am gasit-o o data acolo, ii duc seara daca raman putin copii pana vin parintii sa-i ia. Felicitari pentru inimioara frumoasa si bataioasa, sa fie ce iti doresti tu, dar mai ales sanatos/oasa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Mamica de printese

te-ai auto-exilat dupa canapea?

Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

multumesc, fetelor, de urari .

da, mychy, la unii e "nicio masa fara peste" , la mine e "nicio zi fara cafteala" din partea copilului. cred ca vrea sa ma fragezeasca un pic .

Carla, cum suna "sa ne vedem in 8"... credeam ca e o greseala, stau prost cu matematica zilele astea . dar chiar da 8 . eu as prefera sa ne vedem macar in 7+1, adica mai devreme, dar cred ca eu sunt de vina, ca ma organizez tare prost. pe unde va mai plimbati? noi in multe seri stam in parculetul de vizavi de noi, adica la strand, nu ma incumet sa plec prea departe cu david ca si-asa il iau de-acolo cu forta si se uita tot cartierul la mine cum iau copilul pe sus sa-l bag in casa.

Luna, exact asta imi doresc, sa fie sanatos/sanatoasa, ca restul le-om impaca noi.
la gradinita, si eu sper ca stau doar seara un pic la tv, nu chiar toata ziua. dar atata vreme cat eu nu pot sa vad ce fac ei acolo, e normal sa-mi treaca prin minte tot felul de scenarii.

maraza, vezi ca-i buna si boala asta la ceva? ii fac pe copii sa reflecteze la sentimentele fata de parinti . felicitari cu wc-ul, poate scapati si ne molipsiti si pe noi.
pupici multi blondei .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 7+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Mai ce cavaler e Andrei cum o plimba el pe Mara !
Carla eu am mancat placinta de dovleac cu nuci prin ea,super buna,da o facuse matusa mea.Daca vrei o intreb reteta.

Aveti idee ce sa-i cumapar nepotelei mele,face 8 ani si as vrea sa-i si placa cadoul.Hai Cafera iesi de dupa canapea si ajuta-ma cu idei.

Mai am o intrebare,voi cum ati scapat de pampersul de noapte? Ziua nu mai are nici o problema,la somnul de pranz l-am scos,da noaptea bea mult lapte...Sa incerc sa-l scot si sa-l trezesc peste noapte sau sa-l mai las o perioada?

Mergi la inceput