Fan Club Bon Jovi + concert Piata Constitutiei

Fan Club Bon Jovi + concert Piata Constitutiei | Autor: motanik

Link direct la acest mesaj

Merge cineva?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu as merge... dar e prea departe .
Stii cumva daca vin la Budapesta sau Bucuresti? De preferat Budapesta . Asta e concertul la care visez de ani buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Noi i-am vazut live prima oara acum 3 ani tot in UK si a fost un spectacol pe cinste. Au fost si anul trecut aici dar eram prea insarcinata ca sa pot merge, dar sper ca in iunie 2010 sa nu-i mai ratez.

Din cate am aflat, incep turneul in februarie in Seattle si vor merge in aprox 30 tari in jurul lumii. La Londra au vreo 5 zile in iunie, cu bilete intre 45 si 200 lire, excluzand pachetele vip.
Cele mai multe concerte din 2010 sunt in America, urmand ca in 2011 sa treaca in Europa dar nu am aflat deocamdata ce tari.

Hai la Londra!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Motanik, eu as veni cu cea mai mare placere la Londra, dar situatia financiara nu ma lasa . Poate daca vin la Budapesta ii vad si eu, daca nu, ramane pe alta data .

Oricum astept relatari de la eveniment, cred ca va fi fabulos!

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Noi mergem pe 13 iunie, intre timp a mai aparut vreun fan care merge?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Andra, eu te invidiez
BJ e trupa mea preferata
Imi doresc si eu sa ii vad live, dar...pana acum nu am reusit
Inca ii mai astept sa vina la Bucuresti desi stiu ca sunt slabe sanse
Asteptam sa ne povestesti tu cum a fost desi imi imaginez ca va fi BESTIAL
Asteptam si multe poze!

Si baiatul meu e fan BJ se vede si la semnatura, nu?

si distractie placuta!

Mergi la inceput

Today is Jon's birthday

Happy Birthday, Jon!

Hope you have a wonderful birthday filled with love and happiness!

Hugs and kisses!

Mergi la inceput

Francisca, pana pe 13 iunie am adus niste poze facute acum 4 ani la concertul din Milton Keynes.
Asta eram eu si o pun ca sa iti dai seama cam cata lumea se stransese deja cu cateva ore inainte sa intre Bon Jovi pe scena.
Piticul cu chitara de se vede printre fiarele alea, parte din scena de altfel, e Jon. Pozele sunt de la distanta ca langa scena sa ajung mi-era imposibil, sa cam calcau fetele in picioare :) Nu stiu cum o sa fac pozele anul asta caci concertul e in interior la 02 Arena si o sa fie probabil semi-intuneric si cu aparatele profesionale nu avem voie deci tb sa apelez la camera mea mica digitala, ascunsa undeva bine :)
Norocul celor mai multi printre care si noi a fost ecranul imens din spatele lor pe scena ce ne permitea sa vedem ce se intampla pe acolo :)
Jon - La multi ani!
Cam asa se vedea de la distanta.
Si iarasi Jon
Inca una
Si Richie
Tot Richie
Si pt final inca una cu Jon si sper sa iti placa!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Andra, multumesc pt. poze, sunt foarte frumoase, sa nu iti faci probleme, eu le ador indiferent din ce unghi sunt facute
Am intrat si pe site-ul lor, am vazut unde vor concerta anul acesta, nici gand de Romania asta este...pacat, imi doresc mult sa ii vad si eu live dar cine stie cand va fi asta...
Pana atunci ma multumesc cu pozele facute de tine si cu inregistrari pe DVD

Ai o bebelina foarte dulcica sa-ti traiasca!
Asculta si ea BJ? Ii place?
Vlad, de mic a ascultat BJ si i-a placut foarte mult
Avem o tona de CD-uri si DVD-uri cu ei si cand avem chef ne uitam la cate un concert parca e altfel in 2
Sotul nu e fan BJ dar ne procura noua materialele, deci e ok

Multi si nu uita... ca asteptam pozele

Mergi la inceput

Francisca, dar si alte fane care poate ne citesc din umbra, Deianira, daca tot avem subiectul poate si discutam putin pe marginea lui, ce ziceti?

Ca de ex care sunt preferatele voastre de la Bon Jovi?
Imi vine in cap acum Never Say Goodbye, care mi-e draga rau. Am gasit pe youtube o bucatica din concertul de la Jakarta 95 cu fix melodia asta.

Are si versuri, wow.

Francisca

Edit: si varianta de album, intr-un clip facut de un fan, super pozele.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Ha ha ha in sfarsit un subiect care imi place la nebunie
Andra, ar fi frumos sa mai scrie si alti fani Bon Jovi dar na, daca nu vor ... sper ca nu te superi daca discutam doar noi doua

Vedem daca sunt mai multi fani, poate facem si noi aici un Fanclub Bon Jovi, ce zici?

Mi-a placut foarte mult ce ai gasit tu pe youtube Multumesc! Pe acestea chiar nu le-am vazut.

Nu mi-ai zis daca sotul sau Theodora sunt si ei fani Bon Jovi

Despre melodii...ce sa iti zic...mie imi plac toate
Acum imi vin doar cateva in minte: I'll be there for you, Always, Born to be my baby, These days, Bed of roses, In these arms, Never say goodbye, You give love a bad name, This ain't a love song, Livin' on the prayer, Only lonely, Diamond ring, Miracle, Blaze of glory, Thank you for loving me, It's my life, Keep the faith, One wild night, Everyday, All about loving you, Bounce, Wanted dead or alive, (You want to) make a memory, We ain't strangers anymore, We weren't born to follow, When we were beautiful, Superman tonight, Brokenpromisland ...si lista ar putea continua pana maine...

Preferatele lui Vlad sunt: Born to be my baby, Livin' on the prayer, Never say goodbye, You give love a bad name, Always, Bed of roses, It's my life, Misunderstood, Keep the faith, Blaze of glory, Wanted dead or alive, Bounce, Everyday...cam atat. Albumul nou nu l-a ascultat inca, dar curand il va avea la dispozitie

Azi daca imi permiti, melodia zilei va fi :

Mie mi-au fost tare dragi baietii de la Bon Jovi cand aveau parul lung (mai ales de Jon )

Imi place foarte mult sa ascult interviurile lor ... mi-a placut mult si o emisiune la care a participat Jon, nu stiu daca tu ai vazut-o, eu m-am distrat foarte tare

Te si mai vorbim

Deianira, te asteptam la povesti!

Mergi la inceput