Fan Club Bon Jovi + concert Piata Constitutiei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Francisca, sigur ca nu ma deranjeaza sa discutam doar noi doua. Daca vor sa ni se alature si alti fani, sunt bineveniti, intre timp insa sa-i dam drumul!

Super melodia zilei pusa de tine si sa pastram traditia pt fiecare zi, daca ai si tu timp si chef (repet si cu ocazia asta, si alti fani sunt asteptati cu melodii sau fara)

I guess this time you're really leaving
I heard your suitcase say goodbye
And as my broken heart lies bleeding
You say true love in suicide

You say you're cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore

Now I'm praying to God
You'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you

I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

I know you know we're had some good times
How they have their own hiding place
I can promise you tomorrow
But I can't buy back yesterday

And baby you know my hands are dirty
But I wanted to be your valentine
I'll be the water when you get thirsty, baby
When you get drink, I'll be the wine

I'll be there for you
I'll be there for you

I'll be there for you

And I wasn't there when you were happy
I wasn't there when you were down
I didn't mean to miss your birthday, baby
I wish I'd seen you blow those candles out

I'll be there for you
I'll be there for you

I'll be there for you

Sotul meu asculta Bon Jovi doar pt mine dar la concert i-a placut tare. Cat despre fetita mea, ea asculta orice asculta si mami acum, Michael Jackson si Bon Jovi - clar o facem fana, se duce cu baietelul tau la concerte!

Ma duc sa schimb titlul subiectului sa includem si FanClub in el...si sa ma uit la clipul cu interviul.
Fain tare e Jon.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Tot eu. Am vazut clipul cu interviul, demential, am ras cu lacrimi, ce nebun si prezentatorul...
Cat despre Jon, cat de sexos e acolo cu puloverul ala pe gat si ce fain ii sta parul! Imi place mult asa cu lungimea asta, imi placea si cu el lung in tinerete dar acum e si mai si.
Mereu i-am admirat familia, casatorit de atatia ani cu iubita lui din liceu daca nu ma insel, nu am auzit niciodata sa respire in presa aventuri, cred ca e un familist convins si isi iubeste tare copiii si sotia.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Andra, multumim pt. Fan Club-ul Bon Jovi
Asteptam sa ni se alature cat mai multi fani!

Deci Theodora este si ea fana Bon Jovi, ma bucur sa aud asta Cati ani are bebelina scumpa?
Sa stii ca Vlad asculta si Michael Jackson ... asa ca se potriveste la fix cu gusturile Theodorei
Cine stie ... poate vin vremuri mai bune ... si chiar ajung cei mici sa mearga impreuna la concert sa ii vada pe baietii de la Bon Jovi ar fi super

Ma bucur ca ti-a placut ce melodie am ales pt. ieri, ma bucur ca ti-a placut si de Jon in emisiunea lui Graham Norton
Da, sa stii ca si mie mi-a placut la nebunie cum ii statea parul si cu puloverul acela pe gat ... super sexy

Azi melodia zilei va fi:

Sper sa iti placa si tie!

Si mai am ceva:

Aici zice si de copii si de sotie (anul trecut au avut 20 de ani de casnicie ... da s-a casatorit cu iubita lui din liceu, in mare secret )
Imi este drag de el ca este un familist convins ... are 4 copii : cea mare are deja 16/17 ani , iar cel mic Romeo 5/6 ani
Zice si de Richie ca are 1 copil, David are 3 copii, Tico are 1 copil

Scuze, dar cine a pus inregistrarea pe youtube ... nu stiu daca a vazut ca pe la sfarsit se repeta , pe mine nu m-a deranjat foarte tare, sper ca nici pe tine

Te si vorbim maine!

Mergi la inceput

Ce nebunie a fost cu Bed of Roses in adolescenta, nu era nici un chef printre noi fara balada asta si altele de la ei si de la Guns. Mi-e dor de vremea aia...

Francisca, unde esti? Cum ti-ai petrecut weekendul? Am tras chiulul amandoua de la subiect, hai inapoi.
Mi-a placut interviul, mai adu. Jon e tare sexos si cred ca pe langa ca e un sot si tata model, e si un prieten foarte bun pt sotie si copii. Tare mi-ar placea sa am ocazia sa il cunosc personal. :)

Pt azi propun Have a nice day si sper sa iti placa:

-clip oficial

-varianta live la Tokyo 2008, cu versuri

-varianta live la Monaco 2005

Gata, ca nu m-as mai opri. Have a nice day!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

de cateva zile incerc sa postez, dar tot nu reusesc.. imi da erori...
poate merge acum...

deci fac un test, si daca merge, revin

Mergi la inceput

Alexa Ioana, bine ai venit!
Merge, merge testul tau, asa ca hai cu noi la discutii de acum. Ce surpriza cu Bed of Roses in spaniola, chiar nu stiam varianta, multumesc! Suna destul de ciudat, obisnuita fiind atatia ani cu engleza.

De azi am si The Circle, nu am apucat sa ascult nimic, incep imediat.
Voi ati ascultat albumul nou?

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Ooo, Motanik! Acum am dat de subiect intamplator, ce de amintiri, offff. Pupa-l-ar mama pe Jon, dragul de el, ca la fel de bine arata acum ca si in '95 cand eram fan din varful tricouluio cu HArley pana la tocurile ciocatelor (cine stie cunoaste )
Daca vreti o anecdota din tineretea mea; eram in SUA in vacanta la matusa mea, fix in perioada Bon Jovi- motoare-ciocate. Si aflu eu ca are Bon Jovi concer fix in LA unde eram eu, a doua zi dupa ce eu plecam!!! Tin minte si acum pretul la bilete: 20$ A fost prima data cand m-am . Da rau de tot, de nu mai stia matusa-mea ce sa faca; nimic nu tinea, nici amenintarile ca o suna pe mama...verii mei protestau ca eu de ce beau si ei nu au voie (aveam 17 ani)...pana la urma am plecat desculta sa plimb cainele si sa jelesc dupa Jon...eh, ale tineretii valuri...

PS: in Australia nu vin?

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Andra, sper ca nu m-ai dat disparuta Nu am intrat din lipsa de timp
Mi-a placut foarte mult "Have a nice day!". Multumim

Alexa Ioana bine ai venit!
Eu stiam de varianta in spaniola a melodiei "Bed of roses" si mi-a placut mult .

Alexia27 bine ai venit!
Ce intamplare ...of...nasol
Ai reusit pana la urma sa il vezi pe Jon, in concert?

Va mai asteptam cu povesti!

Azi melodia zilei va fi:

Sper sa va placa!

Sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Unde ati disparut?

Sa inteleg ca nu va place "Always"?

Azi melodia zilei va fi ... (preferata lui Vlad):

...poate acum reveniti

Sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Alexia, uite ca avem mai multe in comun, nu numai iubirea pt Michael. Ma bucur sa te vad aici!
Sa inteleg ca nu ai apucat concertul atunci? cred si eu ca te-ai jelit..
Nu stiu sa vina in Australia, am verificat siteul lor si vad ca se indreapta spre Europa, la Londra urmand multe seri la 02 Arena.

Francisca, stai linistita ca nici eu nu am mereu timp sa fiu prezenta dar tot e bine daca nu ne pierdem de subiect.

Always e una dintre preferatele mele, cu asta i-am cunoscut eu pe Bon Jovi si m-am indragostit de ei. Cred ca prin 93 s-a lansat, la vremea cand ne-au bagat cablu si aveam MTV si o dadeau atat de des, cred ca ar fi fost imposibil sa nu placa, eu o fredonam toata ziua. Si clipul imi placea sa de mult...

Si Born to Be My Baby imi place. Imi plac mult versurile lor, canta mult despre dragoste, cum sa nu te indragostesti iremediabil de ei?!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Mergi la inceput