Ce parfumuri va plac? (20)
Raspunsuri - Pagina 19
sali spune:
parfumatelor, acum va scriu cu batista la nas.......imbibata in L de lolita! ![]()
Autoarea "infractiunii" de expediere cu posta romana a corpului delict parfumat este clarisss.!
clarisss, multumesc mult, dar mult de tot ! 
ieri clarisss mi-a trimis o mostra parfumata cu L .ne-am inteles ca, pt o cat mai fidela reproducere a mirosului din flacon, sa-mi trmita o bucatica de material pe care s-o pulverizeze cu L.
Clarisss, dupa modul in care miroase crampeiul de esarfa mostrat cu L, cred ca ai desfacut pulverizatorul si ai turnat, nu doar ai dat un puf, doua.........![]()
acum ce sa va zic? secretara care aduce corespondenta nu se indura sa-mi inmaneze plicul, statea cu el la nas si tot adulmeca.....imbatata de aroma....
primul lucru pe care l-am avut in cap cand am mirosit esarfa a fost tava lu' mama cu placinta cu mere si scortisoara....
frate, cata scortisoara poate sa incapa in parfumul acesta.
miroase delicios, cred ca pe piele e o adevarata nebunie....totusi, parca e un pic prea mult......acum iar am mirosit, iar zic ca e absolut delicios.....
vara cred ca e sufocant. nu simt nici o nota sarata, asa cum apare in ingrediente si in multe pareri de pe net.
nu mi se pare ca semana catusi de putin cu LL clasic. nu inteapa nimic, in L totul este nesfarsit de aromat, dulce, condimentat,nu credeam ca un parfum poate mirosi asa. nu are nici o treaba cu mirosul de parfum in acceptiunea clasica.
in concluzie, imi place , e super atunci cand ai pofta de dulce dar nu vrei sa te ingrasi....desi nu sunt asa sigura ca , la cat este de gurmand, nu pui 1 kg pe tine cu fiecare adulmecare.....![]()
........dar nu ma reped sa mi-l cumpar inca.
dana, multumesc pt tot, inca o data te-ai dovedit de nadejde! 
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmena Sali, ti-a raspuns Dana, asa este, pudrat-vanilat si dulce. Persistenta e ok pe pielea mea, cam 12 ore, si esarfele miros si a doua zi Mie imi place mult. Iti trimit o esarfa parfumata la Targoviste? ![]() Cum ar fi sa ne intalnim vreo 3-4 parfumate pe la Douglas?? Ascund aia testerele Pupici |
carmena, nu zice de doua ori, ca daca la rose nu am ajuns( inca) in bucuresti ajung intr-o ora!

saru'mana de invitatie, pana la urma tot ne intalnim noi, stiu sigur....stiu ca vine si teo, careia i-am ramas din vara datoare cu o inghetata....nici clariss nu ar spune pas, sunt sigura...si in general nici o parfumata de bucuresti care scrie pe aici !
ideea cu esarfa e grozava, cu clarisss a functionat f bine, mult mai bine se mentine mirosul decat pe o bucata de hartie, iti poti face o idee mult mai corecta!
asa ca scoateti toate esarfele pe care nu le mai purtati, foarfeca la indemana si hai sa-i dam cu mostrarea!
allure, zau ca nu stiu ce sa cred cu elixirul tau. este anapoda rau sa nu tina nici cat o apa de toaleta! l-ai mai incercat si pe altcineva? poate ca e doar o perfecta incompatibilitate intre voi !
din cate te-am intuit eu citind una alta scrise de tine , nu cred ca ti-ar placea L ! chiar sunt curioasa daca intuiesc corect !
Concluzia: dupa deliberari indelungate, cel mai mult ma tenteaza Lolita Editia limitata 2008, aceea pe care o are carmena. o comand pe esentedelx si intr-o saptamana o am. am inteles ca este destul de asemanatoare cu lolita mea si totusi usor altceva. sticla.....este de colectie, superba.
o sa raman in continuare cu gandul la MIDNIGHT dar nu mai vreau sa il comand nici macar pe fragrancex,orgoliul meu de cumparatoare tipa in gura mare cand aude de babanu!
a, carmena, nu ai zis, este apa de toaleta sau de parfum?
Allure spune:
| citat din mesajul lui sali allure, zau ca nu stiu ce sa cred cu elixirul tau. este anapoda rau sa nu tina nici cat o apa de toaleta! l-ai mai incercat si pe altcineva? poate ca e doar o perfecta incompatibilitate intre voi ! din cate te-am intuit eu citind una alta scrise de tine , nu cred ca ti-ar placea L ! chiar sunt curioasa daca intuiesc corect ! |
sali, acum am vazut ca esti din targoviste
ce mai face batrinul meu oras?
deci vestitul Chanel Nr 5 esenta de parfum nu face casa buna cu mine si pace! sa fie din cauza ca sint pe stop? a mai patit cineva asa ceva? ...celelalte parfumuri miros ok chiar si acum.
il dau pe asta inapoi si imi iau altul chiar de la magazinul lui Chanel din centru. poate alt lot o fi mai puternic
Lolita imi place sa-l miros in sticla si pe hirtie...nu m-am parfumat inca cu el dar o sa-l incerc; mie imi plac parfumurile florale, dulci si alea gurmande citeodata
imi place mult jasmine...acum de exemplu beau un ceai verde (jasmine green tea - frunze, nu plicuri) si ma simt de parca as bea parfum diluat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
sali spune:
| citat din mesajul lui Allure sali, acum am vazut ca esti din targoviste ce mai face batrinul meu oras? |
face bine. chiar azi m-a intrebat de tine.

Hai poate descoperim ca ne cunoastem. Macar cunstinte comune tot om avea!
Asa m-am gasit si cu alta forumista DC, nanamotoc( irlanda) e din targoviste si fara sa avem habar cine e in spatele nick-ului, am realizat ca ne cunosteam.
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali o sa raman in continuare cu gandul la MIDNIGHT dar nu mai vreau sa il comand nici macar pe fragrancex,orgoliul meu de cumparatoare tipa in gura mare cand aude de babanu! |
mai rabda putin ca miine e ziua cea mare in care ne suna babanu ! la inceput primeam comenzile lunea , apoi martea in ultimul timp miercurea si odata si joia deci ...
totusi incertitudinea asta in privinta lui midnight ma incita al naibii ! urmaresc pe amazon si cand prind o oferta free ship il iau !
Clarisss spune:
| citat din mesajul lui sali Clarisss, dupa modul in care miroase crampeiul de esarfa mostrat cu L, cred ca ai desfacut pulverizatorul si ai turnat, nu doar ai dat un puf, doua......... |
uau, ce repede s'au miscat omuletii.
sali, daca ti'a fost de folos in conturarea unei idei despre LdL eu nu pot decat sa ma bucur.
si ca sa vezi cat e de puternic, materialul tine in el fix 3 pufuri (ca s anu spun fas'uri :P) , numai ca imediat l'am zipat in punguta speciala ca sa'ti mai ramana si tie de'un vin fiert cu scortisoara atata l'ai laudat ca parca ma reindragostesc de el... dar cred(sper) c'am descoperit motivul pt care'l tin departe de 2 zile: sunt racita, gripa, virusata, naiba stie ce mai sunt dar nu suport nici adorabila aroma de cafea, nica nica... nici macar usuraticul The One care numai parfum puternic nu mi se pare mie.
asa ca sper sa'mi redevina apropiat cand imi revin in simtiri.
acum in afara de scortisoara eu nu mai simt nimic in el, si sa ma chinui 3-4 ore purtandu'l doar in amintirea acelei delicioare vanilii care vine spre final, of ca nu pot.
Escada/Desire Me si Incredible Me le'am misrosit si eu sambata cand inca ma mai tinea nasul si simtirea, stiu doar ca unul mi'a placut destul de mult dar nu mai stiu care
(se pare ca gripa asta afecteaza intai memoria si apoi pica si celelalte)si da, mi'ar placea sa asediem un Douglas cu toatele

danamiha spune:
Ce greu merge forumul, am scris in urma cu 2 ore un mesaj, dar nu a mers.
Sali, Carmena are EDP. Si acum, dupa dus il simt pe mana. Cred ca iti va placea.
Spunea vanzatoarea ca L de la lolita nu poate fi purtat vara, l-a incercat ea si bine ca nu s-a sufocat
Mi-a ramas gandul la el, dar am atata vanilie in angel, jungle, shalimar, hypnotic, etc.
sali spune:
claris, nu numai ca mi-am conturat ideea despre L dar stiu exact cu ce se mananca( verbul " a manca" nu este folosit intamplator cand vorbesc de L ).
am facut din acest L de Lolita vedeta forumului..........pana acum femeile vorbeau de " big O ", noi vorbim de big L...![]()
clarisss, multa sanatate!
dana, azi a mers greu toata ziua. asa este, carmena a raspuns ca este EDP dar eu nu intelesesem.
si eu am zis ca vara L este sufocant si nu ma risc sa iau nici CORAL Flower - zica ca este mai pudrata decat L - pana nu il ia cineva si imi mai trimite una bucata esarfa impregnata! sau pana ajung eu la capitala !
ploua la mine dar am esarfa cu L langa tastatura si schimba pana si vremea mohorata! clar ca asa tr sa mirosim langa pomul de Craciun!
Allure spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
face bine. chiar azi m-a intrebat de tine. ![]() Hai poate descoperim ca ne cunoastem. Macar cunstinte comune tot om avea! Asa m-am gasit si cu alta forumista DC, nanamotoc( irlanda) e din targoviste si fara sa avem habar cine e in spatele nick-ului, am realizat ca ne cunosteam. |
tot ce se poate in orasul ala mic! oare nanamotoc e ruda cu profesorul de istorie Motoc? el mi-a fost diriginte cind eram la liceul economic
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
teo30967 spune:
parfumatelor, care ati cumparat casmir - chopard tester de pe bigdiscount ati primit capac la el ?