Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

parfumatelor, care ati cumparat casmir - chopard tester de pe bigdiscount ati primit capac la el ?

nu.

edit : sorry, am luat de pe esentedelux. acum am vazut ca tu intrebai de big. dar raspunsul e acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

iuliya X100 pt tine. ti-am citit mesajul cu Lolitele Midnight de pe CG din 30.10. Un imbold in plus e binevenit!

Sali, multumesc!

nepotica mea

Mergi la inceput

Citat:

parfumatelor, care ati cumparat casmir - chopard tester de pe bigdiscount ati primit capac la el ?

Eu l-am comandat in varianta tester insa nu l-am primit. Trebuia sa-l primesc saptamana trecuta. Astept sa ma sune babanu`

edit: Sali, nici mostra Boudoir nu am primit-o. O voi primi cand soseste Casmir-ul.

nepotica mea

Mergi la inceput

Revin mai pe seara sa va spun ce parfumuri am testat in weekend. Acum sunt ocupata si nu mai pot sa stau sa scriu.

Allure, acelasi email mi l-au trimis si mie. Dar am de gand sa le trimit si celor de le YSL, spre exemplu, sa vad daca daca imi spun acelasi lucru.

V-am pupat!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Sali, Dana e in vacanta si e mai operativa ca mineDa, EDP este lolita2008. Daca ma mobilizez sa ajung la posta iti trimit o esarfa, dar cred ca mai repede vii tu pe la Bucuresti la mirosit

Ce parere aveti de Tous - touch for women? Il stie cineva? Pare tot asa o lolita cu alta palarie. dupa descriere. L-am vazut nou pe site la esentedelux si ma batea un gand.

Desi e clar, eu de Craciun o sa am Casmir. Nu l-am mirosit inca, dar sigur ca imi va place.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali, manucu ce faceti v-a sunat babanu ? a venit midnight si restul ce ati mai comandat ?
sali ai zis ca ai vorbit cu el acum doua zile si nu stia ce a venit ....

Mergi la inceput

sali, manucu ce faceti v-a sunat babanu ? a venit midnight si restul ce ati mai comandat ?

Mergi la inceput

Citat:

am vb cu el luni si a zis ca imi da mail seara sa mi zica ce a sosit. azi e joi, trecute fix, si nu a dat nici un semn.
lui manucu i-a zis ca o suna in weekendul care a trecut si maine incepe wekkendul urmator si el tot nu a sunat.
pe Computergames au inceput si altii sa scrie ....ca l-au sunat, ca nu le-a raspuns ori le-a respins apelul.

Mergi la inceput

Citat:
azi e joi, trecute fix,

azi e MIERCURI sali inca mai e miercuri si eu tot cu gandul la joi ca s-a mai intamplat sa ma sune si joia ...
da am vazut ca sunt mai multe persoane nemultumite si pe computer games deci ...nu din cauza ca am comandat noi de pe 1stperfume este el ""inabordabil"" ceva ""se-ntampleaza "" ...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
azi e joi, trecute fix,

azi e MIERCURI sali inca mai e miercuri si eu tot cu gandul la joi ca s-a mai intamplat sa ma sune si joia ...
da am vazut ca sunt mai multe persoane nemultumite si pe computer games deci ...nu din cauza ca am comandat noi de pe 1stperfume este el ""inabordabil"" ceva ""se-ntampleaza "" ...

asa e, este miercuri.......ce o fi cu mine?
eram in stare maine sa mi pun copila in masina sa plecam pe undeva, crezand ca e weekend!

L de lolita miroase super bine, asa vreo 50 ml de control as lua si eu...

Mergi la inceput