Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Le trimit un mail celor de la Chanel sa vad ce spun despre autenticitatea parfumurilor lor de pe cele 2 site-uri.

iulia, ai primit raspuns la emailul de la Chanel? ca le-am scris si eu vineri si am primit deja raspuns dar...in doi peri, au ocolit sa spuna daca siteurile vind fake sau nu . I-am intrebat asa ca fapt divers cum e posibil ca marfa lor sa existe pe situri la juma de pret. Iata raspunsul:

"Dear X,

We received your email and thank you for it.
If you have made a purchase already and would like to verify the authenticity of your product, please address it to us, accompanied by the proof of purchase, and give us the details on the retailer (name and retail outlet, whether this be a store or a website). We can then examine the product to see if it really is an original.

If this turns out to be an imitation, we will keep the product and destroy it. If you wish, we can send you a report certifying that the product is an imitation so that you can send it to the retailer and claim damages.

Rest assured that CHANEL will take all measures necessary against the manufacturer/Distributor in order to stop this illegal activity. CHANEL systematically takes action whenever any of its products are imitated, and your assistance in this matter - for which we are very grateful - helps us to take effective measures in this field.

We would like to draw your attention to the fact that it is easy to sell imitation goods on the Internet. It is in your interest to buy CHANEL products only from authorized CHANEL boutiques or outlets, where there is no risk of you purchasing imitation products.

Thank you for choosing CHANEL.
Warm regards,

Caroline Elie
Public Relations Coordinator - Canada"

Raspuns diplomatic si cam atit...cred ca nici ei nu stiu concret cum sta treaba. De altfel, e imposibil.
Eu returnez parfumul ce tocmai l-am luat, ca nu rezista pe mine nici macar cit rezista EDT din aceeasi gama . De fapt, nu pot sa-l miros deloc (pe mine!). Si cica e "parfum"! Imi pare rau...chiar imi doream acest elixir...o sa incerc EDP ca mi se pare mai puternic. Culmea!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Raspunsul Chanel nu mi se pare deloc incriminator pt bigdiscount sau fragrancex. Pare raspunsul unui laborator la care te duci cu proba in eprubeta.
Pare aproape imposibil, in opinia mea,ca Chanel sa nu stie cu adevarat cum sta treaba.
Cred ca sunt coplesiti de produse contrafacute, altfel mi se pare normal ca in momentul in care la analiza descopera ca e fals si au deja toate datele de unde provine( proba se trimite cu detalii despre vanzator, nu?) sa fie ei cei care actioneaza legal impotriva celui care vinde/distribuie falsul respectiv.
Parca este raspunsul Fundatiei Chanel care si-a propus sa salveze lumea de fake-uri Chanel si toti oamenii tr sa actioneze in acest scop.

Allure, tu de ce returnezi elixiru no. 5? Ti se pare ca e fals si de aceea il dai inapoi sau ai aceasta posibilitate doar pt faptul ca nu se potriveste cu pielea ta?

Cred ca ma las de jucat in filmul cu babanu, a zis ieri ca -mi da mail si nimic. Desi era cointeresat, ii spusesem ca , in fct. de ce mi raspunde, fac o alta comanda. Mi se pare , totusi, prea ocupat pentru nervii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait
Sorry daca ma mai bag si eu la topicul vostru.
De altfel vroiam sa va intreb cum vi se pare Dalissime de la Dali?
Cait

l-am mirosit eu cnad mi-am luat daliflor(acun vreo doi ani sau trei) si nu m-a convins, ma asteptam sa miroasa a caisa, nu mai tin minte de ce,nu am simtit flori, nu e condimentat ...e discret cred ca de vara, are un miros pregnant aldehidic(???) nu-ti recomand sa l cumperi fara testare inainte, nu e un parfum comun din cate imi amintesc si e posibil sa nu iti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
Cred ca ma las de jucat in filmul cu babanu, a zis ieri ca -mi da mail si nimic. Desi era cointeresat, ii spusesem ca , in fct. de ce mi raspunde, fac o alta comanda. Mi se pare , totusi, prea ocupat pentru nervii mei. [/purple]

sali cred ca ne pierde de cliente dar ...tre sa gasim alternative la fel de avantajoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, am sosit de la Douglas, acum sunt la mama la Oradea.

L de la Lolita mi-a placut,e puternic vanilat, dar de iarna e f.bun. Asa mi-a spus vanzatoarea care adora parfumurile vanilate. Ea are CORAL FLOWER si a zis ca nu prea tine pe pielea ei si ca e mai pudrat decat L. Intre cele doua as lua L. Am testat si Fleur Defendue si ultimul aparut, dar nu sunt pe gustul meu. Parca toate seamana, au vanilie, dar f.putina si sunt florale. Ce descriere ti-am facut, n-ai inteles nimic Mai bine puneam mostrele intr-un plic si expediate la Targoviste... Mi-a mai placut cel luat de Carmena, eau de minute, cam asa ceva, de la lolita, tocmai mi-am testat mana, e discret vanilat, pudrat, fin, dar as lua tot L
Am mai testat o gramada, mi-a placut Incredible Me-Escada, dar pe hartie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana care Lolita noua ai incercat: SI sau cea cu ciucurasul Eau de Minuit editia 2009 ?
SI mi s-a parut iesit din tiparul "Lolitesc" nu seamana cu nici unul, e artificial si miroase a parfum de duzina....ce pacat. Alaturi de Scarlett Cacharel cele 2 sunt dezamagirile mele pe 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali, ti-a raspuns Dana, asa este, pudrat-vanilat si dulce. Persistenta e ok pe pielea mea, cam 12 ore, si esarfele miros si a doua zi Este EDP al meu. Despre L eu nu stiu ce sa spun, nu l-am mirosit, dar al meu, in comparatie cu Lolita clasica e mai puternic mai dulce si mai putin floral.

Mie imi place mult. Iti trimit o esarfa parfumata la Targoviste?Sau mai bine, hai pe la Bucuresti, mergem in Douglas, "degustam" pe la parfumuri si apoi dau o praji si o cafea

Cum ar fi sa ne intalnim vreo 3-4 parfumate pe la Douglas?? Ascund aia testerele ca le devoram.

Dana Desire me ai mirosit?? Cum ti se pare?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

Allure, tu de ce returnezi elixiru no. 5? Ti se pare ca e fals si de aceea il dai inapoi sau ai aceasta posibilitate doar pt faptul ca nu se potriveste cu pielea ta?

Nu stiu daca e fals sau nu (ar fi culmea ca si "distribuitorii autorizati" sa vinda fakeuri!) dar ma asteptam ca sa miroasa, frate!! Pai am dat $140 pe o sticluta cit degetul de esenta de parfum si am pretentia sa pun 2 picaturi pe mina, alte 2 pe git si sa miros toata ziua ca si cum am facut baie in el (ca de aia e "Parfum" maximum strength, de aia costa )...Ei, eu am pus vreo 20 de picaturi si ca sa-l miros trebuia sa duc mina la nas si sa trag in piept ca aurolacii... iar dupa 5 minute ma intrebam: oare eu m-am parfumat azi??
El in sticla, asa, miroase cind ii scot dopul, chiar si inainte sa i-l scot, dar pe mine, cucu!

Am facut un test: mi-am dat intr-o seara cu parfum pe o mina si cu EDT pe cealalta. Ghici care miroasea mai tare dimineata? Apa de toaleta! Parfumul era aproape imperceptibil.
De asta sint dezamagita, n-am mai avut niciodata parfum concentratie maxima si ma asteptam sa sparga norii cu mirosul, cind colo...

Bine ca am pastrat chitanta, aici poti sa returnezi orice daca nu esti multumit in 30 zile, nici nu te intreaba de ce.

O sa incerc Elixir Sensuelle de la Chanel care sper sa nu ma dezamageasca. Si poate si o crema de corp.

Ma tot gindesc la Lolita aia albastra...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, am uitat sa-ti spun pretul, lolitele la gramaj maxim, 100 ml, 357 lei. Eu am stiut ca nu este lolita mai mare de 80 ml. Si m-am uitat bine la cutie. Si unul din testere era de 100 ml.

Carmena, nu, nu am testat, data viitoare, cred ca joi. Profit ca e vacanta.

rose, da, SI am testat, nu mi-a placut. I-am spus vanzatoarei ca testez pt o prietena si le-am tot luat la rand. Rose, m-am gandit la tine si am retestat Coco si Eau de soir (cam asa ceva) si...as fi vrut sa-mi placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
Cred ca ma las de jucat in filmul cu babanu, a zis ieri ca -mi da mail si nimic. Desi era cointeresat, ii spusesem ca , in fct. de ce mi raspunde, fac o alta comanda. Mi se pare , totusi, prea ocupat pentru nervii mei.

sali cred ca ne pierde de cliente dar ...tre sa gasim alternative la fel de avantajoase !

da. alternativa mea se numeste esentedelux.
dupa ce te fidelizezi ca si clienta , o sa ai probabil acelasi pret ca la babanu. si daca nu, pt 10-20 de lei in plus merita , pt nervii mei inca nu s-a inventat moneda. [/purple]

Mergi la inceput