Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carmena, Lolita pe care ti-ai luat-o de pe esentedelux ce este, EDP sau EDT?
cum persista?
cat de strong este, ca intensitate, pe o scara de la 1 la 5?
e un parfum discret?
Ha, ati vazut vreo Lolita discreta?

iuliya, tu ai renuntat la ideea cu JUNGLE?
mostra de BOUDOIR a sosit?

anne16, nu ai mai zis nimic de mostrele acelea, cum ti s-au parut Touble si Sisley ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ayleen, inteleg ca tu ai mai comandat pe Fragrancex?
Eu am dat o comanda acum 10 zile, pe care, bineinteles, mi-au anulat-o !!!
Am patit acelasi lucru si anul trecut, insa le-am trimis documentele cerute si mi-au livrat 2 comenzi in bune condiotii si , sincer, nu ma asteptam sa-mi anuleze iar comanda, asa, degeaba... Am scimbat "n" mailuri deja cu ei si tot nu mi-au explicat care e problema... in fine!
Oare ar fi mai bine sa platesc prin paypal??? C e parere aveti?
Mie imi convine sa comand la ei pentru ca mai comand si mostre pe care pe-aici nu le gasesc...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, maine merg la Douglas, ce lolita sa testez pt tine?

Iulia a renuntat la Kenzo pt o lolita, si cand ma gandesc ca am o sticla de 100 ml jungle pt ea

Camelia, tot prin paypal am platit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Sali, maine merg la Douglas, ce lolita sa testez pt tine?

Iulia a renuntat la Kenzo pt o lolita, si cand ma gandesc ca am o sticla de 100 ml jungle pt ea

Camelia, tot prin paypal am platit.

pentru mine dar si pentru tine ( avand in vedere cata vanilie incape in el) testeaza L de Lolita( sticla albastru cu ornament auriu).

Dar si CORAL FLOWER, neaparat ! ( sticla albastra ca la L de Lolita dar mata ).
Si in general orice Lolita care iti iese in cale !

Azi m-am dat cu BALENCIAGA, il mai stii? Parfum de parfum si atat de greu de gasit....eu am avut noroc!
Mirosea atat de fin ....
Mi-am stricat nasul cu Lolita asta , aproape ca nu ma mai simteam parfumata azi....daca nu traznesc a Lolita, nu exist !

vrei sa dai elefantzii ? cati ml. mai ai in turma?

Mergi la inceput

Am consumat mai putin de 10 ml. Nu sunt asa hotarata sa-l dau, de cate ori il folosesc primesc o gramada de laude, mai ales cand e rece afara, dar la ritmul in care folosesc ...

Imi amintesc L de la Lolita, e atat de vanilat, parca am facut baie in toate produsele de la Dr.Oetker, iar CORAL FLOWER si Fleur Defendue (Forbidden Flower) nu mi-au placut, cred ca nu au vanilie, dar le iau eu maine din nou la studiat, doar sa am piele suficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

v'am capiat cu L de Lolita, nu?
ei bine sunteti razbunate ... si eL(parfumul) m'a capiat pe mineeee. deci mai mult de 3 zile nu'l pot purta, n'am aer, ma simt o prajiturea pe doua picioare.
imi place de mor gulmanzeala din el dar numai cand si cand, zilnic e pericol pt mine. desi cei din jur spun ca miros bestial, eu ma sufoc si mor de ras cand vad cei 80ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Nu am nici un semn de la babanu'! Cum ma suna va anunt!

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Oare ar fi mai bine sa platesc prin paypal??? C e parere aveti?
Mie imi convine sa comand la ei pentru ca mai comand si mostre pe care pe-aici nu le gasesc...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Pentru siguranta ta e mai bine sa platesti cu paypalul pentru ca poti face refuz de plata daca nu iti ajunge coletul.Am mai dat si eu o comanda si acum astept poate aceasta va sosi.Sorry daca ma mai bag si eu la topicul vostru.
De altfel vroiam sa va intreb cum vi se pare Dalissime de la Dali?

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

[b]dana, te rog priveste Coral Flower si altfel decat prin ochi unei devoratoare de parfumuri vanilate. Am citit ca e mai floral, nu chiar asa de gurmand, mai potolit, o varianta mai aerata a lui L. Cu un final cremos si fin ! Dar nu prea persistent ! Poate imi zici si cat costa!
Carrie scrisese de Coral Flower ca e bestial si ei nu ii plac parfumurile molai...fara personalitate...

clarisss, vezi ca esti pasibila de diabet cand te dai cu L !

cait, sorry, nu stiu Dalissime!

manucu[/b], sa astept un telefon/mail de la babanu' e ca si cum as juca intr-un film noir, atat suspans ma ucide !

Mergi la inceput

Sorry daca ma mai bag si eu la topicul vostru.
De altfel vroiam sa va intreb cum vi se pare Dalissime de la Dali?

Cait
Home is where heart is...
[/quote]

Cait, ne bucuram de prezenta ta! Vino cat mai des!

Mergi la inceput