Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:

mirosul ca mirosul, dar persistenta a fost la fel la cele 2?

Chiar, cat persista pe tine?

clarisss, mai ca m-as sacrifica sa trag pe nas niste scortisoara la inceput daca acesta e "pretul" pt vanilia de apoi.

pe ambele maini se simte vanilia si acum pufaite de ieri de la 6 seara.
n'am vazut cand ai intrebat d epret ca ma uitam, sorry... dar parca sa zic ca era in jur de 300 de lei ce'am zarit cu coada ochiului insa nu bag mana in foc.

Citat:
citat din mesajul lui ayleen
Ah, si am mai descoperit un parfum, cand alegeam unul pt o prietena: e vorba despre Attraction, de la Lancome.

da, si eu l'am avut de doua ori... dar a ajuns sa mi se para banal la un mom dat, nu stiu de ce. la inceput mi se pare f fin si deosebit dar cu timpul n'am mai gasit nicio scanteie in aromele lui. a doua sticluta am facut'o cado'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Inseamna ca trebuie sa il mai probez o data inainte sa il comand. Ca tine am patit si eu cu Carolina Herrera 212. Ajunsese, dintr-o mare iubire sa-mi devina antipatic de-a dreptul. Descopar cu rasfat ca sunt inconstanta si infidela in materie de parfumuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:

mirosul ca mirosul, dar persistenta a fost la fel la cele 2?

Chiar, cat persista pe tine?

clarisss, mai ca m-as sacrifica sa trag pe nas niste scortisoara la inceput daca acesta e "pretul" pt vanilia de apoi.

pe ambele maini se simte vanilia si acum pufaite de ieri de la 6 seara.
n'am vazut cand ai intrebat d epret ca ma uitam, sorry... dar parca sa zic ca era in jur de 300 de lei ce'am zarit cu coada ochiului insa nu bag mana in foc.

... am uitat sa spun ca aseara am facut un test, am parfumat o esarfa ff fina si subtire cu L de Lolita (2-3 pufuri, nu mult) si am lasat'o peste noapte pe un calorifer ff putin incalzit, mai mult calai... sa mai zic cum misroase acum esarfa? vb lui sali, imi vine s'o pun in orezul cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ayleen, eu am incercat de mai multe ori Attraction, dar de fiecare data m-a lasat rece, mi se pare un parfum fara personalitate, slabut, comun. Imi place Poeme si O de Lancome.

sali, Femme de Mont Blanc e f.diferit de Jungle, e mult mai subtil, fin, rafinat. Eu am avut EDT si am renuntat la el, dar EDP e mai persistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mi-am luat de la avon Incandescence,si miroase f bine si isi pastreaza mirosul ,dar iubirea mea ramine Tomorow ,si dupa ce speli bluza persista mirosul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

....si imi poate spune si mie cineva, pana la urma, cam cat costa o Lolita in mall?

LdeL/30ml = 160lei Sephora - AFI Palace Cotroceni
(80ml nu aveau dar mi'a zis ca ajunge pe la 280-290lei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Sali si Teo mi-a zis vineri Babanu' ca a venit "ceva" din comanda noasta si ca ma anunta in week-end exact ce. Sper sa ma anunte maine, caci astazi nu a dat nici un semn, si ma ingrijoreaza acel "ceva", caci e clar ca nu sunt toate, iar eu am comandat 5 parfumuri. A mai zis ca nu mai da niciodata comanda pe www.1stperfume.com deoarece nu trimit toata comanda, vin ffff greu si inca nu si-a recuperat banii de la ei, si nici nu crede ca si-i va mai recupera.
Sper sa vin maine cu vesti bune .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Sali si Teo mi-a zis vineri Babanu' ca a venit "ceva" din comanda noasta si ca ma anunta in week-end exact ce. Sper sa ma anunte maine, caci astazi nu a dat nici un semn, si ma ingrijoreaza acel "ceva", caci e clar ca nu sunt toate, iar eu am comandat 5 parfumuri. A mai zis ca nu mai da niciodata comanda pe www.1stperfume.com deoarece nu trimit toata comanda, vin ffff greu si inca nu si-a recuperat banii de la ei, si nici nu crede ca si-i va mai recupera.
Sper sa vin maine cu vesti bune .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Teo, ce facem daca a venit o singura Lolita Midnight ?
37,5 ml eu si 37,5 ml tu?

manucu, multumesc pt mesaj. vorbim in PM.
cred ca acum a venit"ceva" dar urmeaza sa vina si restul, sper, as vrea sa fim toate multumite.
oricum, e clar ca i-am scos peri albi cu 1st perfume...

iuliya X100 pt tine. ti-am citit mesajul cu Lolitele Midnight de pe CG din 30.10. Un imbold in plus e binevenit!

clarisss, multumesc pt mercurialul L de Lolita!

ayleen, spune-mi te rog, ai cumparat vreodata de pe esentedelux sau doar de pe fragrancex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[b]manucu si teo, am vb acum 10 minute cu babanu, in incercarea de a afla ce inseamna acel "ceva" care a sosit din comanda veche de pe 1st.Din pacate nu mi-a putut spune nimic, era in Bucuresti si nu stia pe de rost. A ramas sa-mi dea mail diseara,dupa ce ajunge la el acasa in Ploiesti si-si verifica marfa sosita. A zis ca in cazul in care nu a sosit ceea ce comandasem eu si daca vreau sa comand din nou de pe alt site, ma va prinde totusi in comanda e azi, nu va fi tarziu.
Ma mai gandesc pana diseara ce fac, daca imi comand MIDNIGHT de pe fragrancex. Sau Coral Flower sau L de Lolita.
teo[/b], tu ce zici, daca nu ne-a adus Midnight-ul, il mai comandam sau renuntam si ochim altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

teo, tu ce zici, daca nu ne-a adus Midnight-ul, il mai comandam sau renuntam si ochim altceva?[/purple]

sali daca doamne fereste nu mi-a adus midnight-ul imi comand lolita simpla ca mie imi place cel mai mult dintre l de lolita si coral,
midnigh-ul l-am luat pentru ca am citit peste tot ca e similar cu lolita doar mai intens deci ...era pentru mine dar daca nu vine imi iau o lolita sa ma vindec intai de ea si pe urma oi lua si midnigt- ca e si pe amazon si la aa40 de ml si la 80 si edt si edp si la unele cu free shiping .

cat priveste site-uri pentru comenzi va ramane big-ul si in completare amazon-ul ca si aacolo sunt oferte asa am prins eu black orchild la 39$ edp si acum e 92$ peste tot, in plus e bun persista ...nu e apa de ploaie, eu v-am zis ca am o problema cu pielea mea si la mine nu rezista orice parfum ...(asta pentru ca am inteles de la manucu ca nu va mai comanda babanu de pe 1stperfume!)

Mergi la inceput