Ce parfumuri va plac? (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Cait, apreciez faptul ca ne-ai impartasit din experienta ta!

Am cautat pe google, dar nu am gasit nici un articol care sa ateste cele spuse de domnul/doamna patita.
Ce am gasit legat de fragrancex este http://www.complaintsboard.com/complaints/non-delivery-of-goods-c241467.html se pare ca se confrunta mai multi oameni ca problema asta. :(

Le trimit un mail celor de la Chanel sa vad ce spun despre autenticitatea parfumurilor lor de pe cele 2 site-uri.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Imi cer scuze Sali dar m-a intrigat intr-o oarecare masura postul acela.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

am promis ca vin cu pareri sincere si iaaaata'ma's.
mi'a picat f bine programul azi - aveam bilete la film asa ca am ridicat dupa amiaza coletul de la posta si in drum spre cinema m'am oprit prin sephora ca sa ma "linistesc" (sa mai zic c'am subtilizat foarfeca si cuterul de la birou ca sa'mi deschid coletetzelul de la posta? nu mai zic).

so, le'am pufait pe amandoua, pe o mana cel online si pe cealalta cel din sephora. vredict?
hmmmmmmm, ori is amandoua fake'uri () ori is originale ambele impreuna caci... miros identic si la fel
asa ca mea culpa fetele dar trebuia sa ma conving singura. sper doar ca nu am ofensat pe cineva cu nesiguranta mea, sub nicio forma nu asta a fost ideea. pur si simplu eram neincrezatoare. dar mi'a trecut, recunosc.

saliiiii, scumpa, eu te'as sfatui sa incerci totusi L de Lolita inainte sa'l cumperi daca nu'ti place scortisoara.
imi cer scuze dar prima data, pt ca incercasem mai multe parfumuri pe mana, nu am simtit'o mai deloc si chiar este f puternica la inceput. tin minte ca tu m'ai intrebat daca se simte rau, ei bine acum la al doilea contact cu L iti spun ca nu e deloc rau (pt mine) dar se simte destul de bine.
notele de inceput sunt oarecum stridente, imagineaza'ti o coaja de citric cu scortisoara si "indulcite" cu putina vanilie, dar intr'o ora-doua se lasa intr'un vanilos picant pudrat teribil de bun, exact ce'mi aminteam.

imi pare bine ca asa nu mai plang dupa lolita originala, am in asta si picanterii si amareala si vanilie si tot ce vreau... ehh nu chiar tot ce vreau ca inca nu am shalimaru' si ange'ul.

pup fetele parfumatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

clarisss, am eu angelul si shalimarul edp de pe esentedelux, iar shalimarul light de pe e-bay pt ca tipul de la esente nu l-a gasit.

cel mai mult a durat 2 luni pana am primit un pachet cu parfumuri de la fragrancex. Ultima data a durat 3 saptamani, dar eram pregatita sa astept iar 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

clarisss, am eu angelul si shalimarul edp de pe esentedelux, iar shalimarul light de pe e-bay pt ca tipul de la esente nu l-a gasit.

cel mai mult a durat 2 luni pana am primit un pachet cu parfumuri de la fragrancex. Ultima data a durat 3 saptamani, dar eram pregatita sa astept iar 2 luni.

dana scumpa, nu le am inca ... dar le astept in noiembrie cand se intoarce un prieten din dubai. imi aduce shalimar clasic si ange ou demon, la asta ma refeam cand am spus nu le am inca. le'am adulmecat si ras-mirosit si abia le astept.

dar sigur nu stau cuminte pana vine si mai iau si altceva. stop meee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Uite aici spuneam ca am gasit si alte persoane care au avut probleme cu fragrancex http://www.beaute-test.com/forums/index.php?topic=206418.Oricum eu nu astept 2 luni ca pe urma nu mai ai nici un recurs daca ai facut plata prin paypal.In orice caz sper sa fie originale si abia astept mail-ul sa la Channel sa vedem ce zic.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Uite ca ma laud: eu am un nas foarte bun si o memorie olfactiva care ma uimeste si pe mine! De-aia eu comand cu incredere de pe net, pt ca le-am comparat si eu cu cele din magazin. Nu am simtit nici cea mai mica diferenta, asa ca...
Acum iar astept o comanda de pe fragrancex, de o luna Am comandat un singur parfum, asa cum, am promis, ca sa vina la posta de cartier, si sa trag in piept vamesul ala dragut de la Banu Manta. Nah! Daca este o sansa cat de mica sa citeasca acest topic, sper ca se oftica!
Am comandat (a doua oara) Nina Ricci Deci, Dela. E un parfum fructat,(miroase acrisor si aromat, a zmeura), usor si elegant. E pt maman, si ma bucur ca ii place acest parfum (ea are gusturi ingrozitoare si o banuiesc ca e complet anosmica). Ea se dadea cu Fendi sau Avon Rare pearls, numai parfumuri de-astea tari de-ti zboara capul cand trece pe langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Imi cer scuze Sali dar m-a intrigat intr-o oarecare masura postul acela.

nepotica mea

Nu e voba de scuze,ca doar nu deranjezi pe nimeni, dimpotriva, ne ajuti sa lamurim niste aspecte. De fapt nu atat sa lamurim ca sunt bune sursele noastre on line, cat sa ne consolidam aceasta parere.
Ziceam doar sa nu ti batzi capul .
Ideea cu mailul la Chanel mi se pare buna si va face lumina. Sunt curioasa si eu ce vor zice.

Oricum , iuliya, pt ajutor si bunavointa.
Si pt ca parfumatele( adica dana ) m-au propus virtual mare shefa la sephora, da-mi voie sa completez organigrama cu tine la departamentul RESEARCH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

so, le'am pufait pe amandoua, pe o mana cel online si pe cealalta cel din sephora. vredict?
hmmmmmmm, ori is amandoua fake'uri () ori is originale ambele impreuna caci... miros identic si la fel

saliiiii, scumpa, eu te'as sfatui sa incerci totusi L de Lolita inainte sa'l cumperi daca nu'ti place scortisoara.
imi cer scuze dar prima data, pt ca incercasem mai multe parfumuri pe mana, nu am simtit'o mai deloc si chiar este f puternica la inceput. tin minte ca tu m'ai intrebat daca se simte rau, ei bine acum la al doilea contact cu L iti spun ca nu e deloc rau (pt mine) dar se simte destul de bine.
notele de inceput sunt oarecum stridente, imagineaza'ti o coaja de citric cu scortisoara si "indulcite" cu putina vanilie, dar intr'o ora-doua se lasa intr'un vanilos picant pudrat teribil de bun, exact ce'mi aminteam.

imi pare bine ca asa nu mai plang dupa lolita originala, am in asta si picanterii si amareala si vanilie si tot ce vreau... ehh nu chiar tot ce vreau ca inca nu am shalimaru' si ange'ul.

pup fetele parfumatele

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

mirosul ca mirosul, dar persistenta a fost la fel la cele 2?

Chiar, cat persista pe tine?

....si imi poate spune si mie cineva, pana la urma, cam cat costa o Lolita in mall? ca tot intreb pe aici dar vad ca nimeni, absolut nimeni nu se mai uita la pret cand merge in magazin, toata lumea are in cap numai pretul on line.
Eram curioasa cam in ce categorie de pret se incadreaza Lolitele, sunt din acelea "condimentate" rau ca bani ?

clarisss, mai ca m-as sacrifica sa trag pe nas niste scortisoara la inceput daca acesta e "pretul" pt vanilia de apoi.

dana, ce zici? scortisoara ( ca in FEMME de Mont Blanc si Jungle_Kenzo ) si vanilie, ca in....atatea. Dar o vanilie....superioara, in sensul de super deliciosa , nu cred ca asa fina ca in Hypnotic Poison.

Parca l-as lua, totusi, oricum nu am unde sa-l probez acum.
Dupa vanilie si lamaie din Trouble, hai sa iau si o vanilie si scortisoara.
si cand raman fara condimente in casa si am nevoie, nu ma mai duc la camara, ma duc la comoda cu parfumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Ah, si am mai descoperit un parfum, cand alegeam unul pt o prietena: e vorba despre Attraction, de la Lancome.
http://us.strawberrynet.com/perfume/lancome/attraction-eau-de-parfum-spray/33306/#DETAIL
Este elegant, cam de ocazie, asa, sau de iarna. Dar mi-a placut la nebunie cand l-am incercat. Pana la urma ei i-am cumparat Ralph Rocks, pt ca voia ceva cool si tineresc.

Mergi la inceput