Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Bafta la invatat NicoletaB eu am terminat acum un an facultatea, a fost frumos dar si greu in acelasi timp.Parca as mai avea chef de o sesiune asa scurta sa mai simt emotiile si stresul de atunci.
9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

andra, nicoleta, mommy va multumesc frumos pt aprecieri(andra eu baietel imi doresc din tot sufletul)
ayla, tot binele din lume ti-l doresc, tie cat si fam tale si un bebic de 1000000de ori sanatos si voios, care sa ii aduca mamei numai bucurii si zambete pe fata
am vazut pag.facute in memoria Almei si cei drept nu am cuvinte, iar bubulina de Luana nici nu spui ca a fost asa de mititica la nastere

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ck_29 ce gospodina esti tu mai mamii
andra ai zis de mine ca sunt femeie latina.dar si tu ai o aliura de spanioloaica asa....iar ochii tai si ai baietelului tau m-au dat pe spate....sunt moarta dupa ochii verzi...si acest albastru inexplicabil
tatal meu are ochii verz si ma rog sa aiba si copilasul meu ochii verzi....eu si sotul ii avem caprui

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

RealLaura, multumesc pentru aprecieri!

Aleesicoo , as vrea eu sa arat asa mereu. In prima poza eram in ultima seara a concediului de 2 sapt. din Grecia (deci... intelegi: EXTREM de BRONZATA!), iar a doua poza este in saptamana urmatoare venirii din concediu (deci, tot bronzata...). Am uploadat 1-2 poze de la NUNTA ( http://family.webshots.com/photo/2754939500105580295BhoFxS ) ca sa vezi ce "albicioasa" sunt si ca sa intelegi de ce "invidiez" tenul masliniu.

Fug la somn... S-a schimbat ora si tre' sa adormim copilul.

Noapte buna

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit de la doctor,am luat trimitere pentru eco de 16 s, sa ma programez maine
abia astept!
Nu ma simt extraordinar, continua staea de rau seara, tot mi-e greata...ma intreb cand se termina, daca...

Flubby bine ai venit!
Sabine eu zic sa mergi totusi la dr sa-ti faca eco ceva. Soramea a patit asa in 8 s si avea o desprindere de placenta, s-a tratat si gata a nascut dupa termen
andradap oricum esti frumoasa, indiferent de ten!
NicoleB merci scumpa. Mi-a placut si mie mult Balcikul. Demult voiam sa merg, dar acum chiar nu aveam incotro ca nu ne venea sa ne aventuram cu Mircea in Grecia

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratusca2010 spune:

Buna seara. Ma alaturi si eu mamicilor de iunie. Asteptam un mic pe 9 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!...ma primiti si pe mine?
De cand tanjeam dupa odiseea asta, tare frumos se mai numeste si in plus mai am si colege de la pepenasi pe care le tot rugam sa ma traga dupa ele...si s-au tinut de cuvant
Sa va dau datele mele mai intai apoi mai stam la "barfa"
UM:21.09.2009
DPN:28.06.2010
Am trei teste pozitive dar aproape nici un simptom, sunt asa cu inima la gura dar sper sa fie totul bine.
Acum ma duc sa mai citesc din urma si sa va cunosc mai bine

4+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

mommy_to_be merci pentru parola, maine sper sa reusesc sa pun si eu poze..
am 2 curiozitati: la ce doctori mergeti si la ce spitale, clinici pot fi gasiti si 2. in special pentru mamcicile care practica sport...eu faceam inainte 3 ore de spinning pe saptamana, sunt iremediabil indragostita de acest sport...si acum nu stiu daca pot merge in continuare sau nu, e adevarat ca e o presiune destul de mare pe abdomen, doctora mi-a zis sa merg dar sa nu fortez si dc nu mi-e bine sa ma opresc...
as vrea sa stiu totusi daca voi faceti ceva miscare in sarcina, in special turturica am vazut ca tu mergi la sala de 4 ori pe sapatamana, ce tip de miscare faci...ce parere eu medicii elvetieni despre miscarea in timpul sarcinii?

fetelor, cele care aveti greturi va inteleg perfect starea, de 2 zile le experimentez si eu si nu e placut deloc...mi-e greata toata ziua si chair dc mananc (cu forta) nu-mi trece...voi ce luati ca sa va treaca
eu am sperat ca nu o sa am parte dar se pare ca nu am scapat, sunt totusi optimista si sper sa nu tina f mult

numai bine la toata lumea
somn linistit mamici si burtici

flubby 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Buna fetele si scuze ca raspund asa greu la mesaje dar am stat 2 zile in pat de frica sa nu patesc ceva si uite cat de bine ma simt !!!

Cam mult de citit asa ca o cam iau pe sarite

Cusa La multi ani!!!!! sanatate, tot ce iti doresti si un sanatos
jassy Iti multimum ca ne esti in conntinoare alaturi! imi pare rau pentru cele intamplate
tigruta si sabine felicitari ca ati reusit sa va lasati de fumat ! eu pap cate un tic tac cand vrau tigare
Alyasi eu am greatza la pasta de dinti :)) dar am gasit o solutie ! Pasta de dinti pentru copii e buna la gust ! Ce fac copii mai sunt bolnaviori ?(daca da sanatate multa) Si eu sunt capricorn dar nu as fi fost la fel de intreaga pe cat esti tu la cate ti s-au intamplat ! Te admir si cred ca voi lua exemplu de la tine! Esti un exemplu bun de urmat! Alma v-a avea de la mine 1 candela aprinsa in fiecare zi si pe siteul acela si in casa !
lauriciu nu mai este nevoie ma simt perfect!
ck la multi ani mamei tale sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepotel ! Ma bucur ca tu si bebe sunteti ok ! Sanatate in continuare!
dani
eu am 7 saptamani cica azi de la UCM si nici la mine saptamana trecuta nu s-a vazut nimic la eco ! Dar la controlul "by hand" s-a simtit "uterul gravid" cum m-au lamurit fetele !
Bun venit noilor sarcina usoara si bb sanatosi si mumosi !

Cum fac sa vad si eu pozele? Vreau si eu sa pun poze cu mine cum fac ? cine are timp sa imi raspunda pe pm ?! Chiar nu stiu Abea astept sa va vad !

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ALE, multumesc de aprecieri, si eu sunt in asentiment cu fetele, ti-am mai zis eu ca mi se pare f. potrivit ca ai facut atatia ani dans latino, arati ca o spanioloaica focoasa!

CRIS, lasa ca ochisorii aia albastri superbi ai lui Mihaita compenseaza pentru parul cret

MONYCA, Luca al meu are un an si 3 luni, tot pe acolo e si Eva ta vad, cu 2 luni mai mica.

GABRIELLA-T, sunteti frumosi amandoi.

MIRA, foarte frumoase pozele de la nunta, esti tanara si frumoasa si cam asa mi te imaginam si eu.

CK, felicitari pt. inimioara si analize! Frumoase pozele, o sa fii o mamica harnicuta si precis n-o sa ai probleme nici nu kg in plus dupa sarcina, ca vad ca esti slaba de felul tau deci ai noroc

LAURA, Mircea e un scump, arata a baietel mare, iar tu esti f. frumoasa si ai o silueta de invidiat.

FLUBBY, VIRINIANA, ANDRA, v-am trimis user si parola (Flubby acum am vazut ca tu ai primit-o deja, o s-o mai primesti o data )

ANDRADA, acum stiu de unde a mostenit fiul tau ochii superbi (la semnatura aveai numai cu el poze, nu si cu tine), sunteti asa de frumosi si semanati f. bine. Si in pozele de la nunta esti foarte frumoasa! Multumesc de aprecieri la adresa pozelor mele!

SABINE,eu zic sa mergi la medic. Pe mine incepe sa ma enerveze lejeritatea medicilor din occident, uite ca pana la urma e ceva bun si in sistemul medical romanesc. Nu intotdeauna e totul fara speranta, se poate ajuta sarcina cu un progesteron, sau daca e desprinsa placenta se poate sta la pat, trebuie vazut, dar na, e mai usor sa zici ca lasi natura sa-si urmeze cursul...

TIGRUTA, pozele sunt pe www.webshots.com, trebuie sa te loghezi cu userul si parola de la contul comun, eu ti le-as trimite insa nu ai activat pm=ul. Intra pe pagina ta de DC la "mesaje private" si activeaza-ti, ca sa putem sa ti le trimitem.

NICOLETA multumesc de aprecieri, nu pui si tu poze?

RATUSCA, bine ai venit!

DANAAA, hehehe, chiar voiam sa intreb, tu nu te mai inscrii aici? Bine ai venit, sedere pana la termen si bebe 2 sanatos!

Eu pe 4 am urmatoarea programare la medic, abia astept, analizele mi-au iesit bune cu exceptia calciului ionic care e cam mic, mai astept listeria, pe care o trimit astia la Buc., deci mai dureaza.

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput