Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
aleesicoo spune:
buna dimineata burtici
Dana81 ,Ratusca 2010 bine ati venit si o sarcina usoara si un bebe la termen
fetelor eu de 2 seri mi se intampla ceva ff ciudat...
spre exemplu duminica seara am mancat niste popcorn...bun....la 2 ore dupa ce am mancat am varsat....aseara am mancat 2 clatite ca mai mult nu am mai putut si bineinteles ca tot la un interval de 2 ore am varsat
nu am dimineata greturi cat le am seara
o zi usoara sa aveti
asa creste bebicu
8+

Reallaura spune:
Neata fetele
Dana, Ratusca bine ati venit. Sarcini usoare!
Alessicoo si eu tot seara am avut - si vad ca mai am inca greturi. nu e o regula sa fie dimineata. nasol ca sunt!
Moni_or
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
aleesicoo spune:
neata Laura
dar sa stii ca nu am in fiecare zi
.....macar asta e bine...aaa si inca o chestie nu mai pot manca paine
asa creste bebicu
8+

lauriciu spune:
Astazi, mamica mea iubita ar fi implinit 54 de ani.
Pentru prima data, am sa-i duc crizantemele la mormant...Imi este foarte dor de ea.
Dumnezeu s-o odihneasca!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
12+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
bebe 2 la purtator
aleesicoo spune:
lauriciu imi pare tare rau, condoleante (chiar daca sunt tardive)cu siguranta mamica ta vegheaza asuprra voastra si e mandra de fiica ei

Dumnezeu sa o odihneasca si sa o aiba in paza
asa creste bebicu
8+

M&M spune:
Neata!!
LA MULTI ANI OANA!!! SANATATE MULTA, FERICIRE, IMPLINIRI SI REALIZARI, UN BEBE SANATOS, CUMINTE SI FRUMOS!!!
m-am uitat si eu aseara pe albumele vostre de poze: Moni, Luca si sotul o familie tare frumoasa ( dar stiai deja de la scutece
ca Luca e un scump si jumatate si seamana tare bine cu mami ), Mira o miresica frumoasa alaturi de sot, Camelia care ne face pofta cu cozonaci si prajituri,Ale, femeia latina fatala, Laurita si Mircea cu ochisori ce te farmeca pe loc( Laurita in poza in care esti doar tu cu sotul peste un canal erati in Gent??? ), Andrada si Antonio ( copia lui mami ) , brunet cu ochisori albastri..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:

LA MULTI ANI OANA!! SA FII SANATOASA , FERICITA SI SA AI PARTE DE UN BEBIC SANATOS SI PAPACIOS!!

Cristina , multumesc
...inseamna ca o sa se mandreasca copilul meu cu mamica lui latina![]()
asa creste bebicu
8+

veronicach spune:
dragele mele
ieri am citit un capitol intreg, caci am ramas in urma, si orele de servici s-au terminat inainte sa apuc sa va scriu
ieri am avut o senzatie de greata ce putea promite, dar din fericire nu s-a intamplat nimic
chiar ma gandeam la 11 saptmanani sa inceapa greturile pt mine?!
in alta ordine de idei ma confrunt cu o situatie ciudata...nu pot sta multa vreme in picioare
duminica am fost la un hipermarket si cred ca am stat in jur de 2 ore...m-a cuprins o stare de surescitare, eram ca un copil caruia ii e somn dar nu poate dormi, cand am ajuns pe troleu aproape nu ma recunosteam, l-am rugat pe sot sa imi povesteasca ceva ca sa imi revin(si mi-am revenit vorbind si razand)
ieri la alt hyper...ne-am invartit nu mai mult de 2 ore cand am spus sotului ca vreau acasa sa ma intind...am ajuns la casa am platit si apoi m-a luat o stare de voma(mi-am scos pungulita
)si am simtit ca incep sa ma duc de pe picioare....m-am asezat jos sprijnita de un stalp, m-am albit, ochii erau rosii, sotul incerca sa ma aeriseasca...brrrr... a fost f ciudat(apoi mi-am revenit, m-am dus acasa, m-am intins si am dormit)
as fi vorbit cu doctor ginecolog dar nu am trecut prin aceste lucruri decat dupa consultatie...daca se mai intampla o sun...m-am speriat destul de tare
mai trece cineva prin astfel de stari?
sabine eu iti recomand sa iti faci HCG-ul http://www.netmedic.ro/analize-medicale-imunologie/hCG 2zile consecutiv
in mod normal valoarea acestuia trebuie sa creasca, chiar sa se dubleze(fetele stiu mai multe eu nu am facut analiza)
cand e vorba despre o pierdere atunci valorile HCG scad de la o analiza la alta
lauriciusi tatal meu a plecat cu mult inainte de vreme insa el este ingerul meu de sus, sincer de multe ori am simtit ajutor de sus
iar in fond el este in mine cum orice parinte este in copilul lui
nu v-am vazut inca pozutele...asa ca nu scriu, momentan, nimic despre asta
ma bucur ca am reusit sa va prind din urma![]()
11+
Reallaura spune:
Oana 
Sa fiis anatoasa si fericita, sa ai o zi minunata!
Cristina nuuuu... eram pe Sena, dar intr-adevar, seamana. Am vizitat Belgia acum 4 ani si acum 3 ani si mi se pare o tara nedescoperita. Nu banuiam ca e atat de frumoasa.
lauriciu, veronicach condoleante...of, ce ingrozitor trebuie sa fie sa pierzi un parinte atat de tanara! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
aleesicoo spune:
VERO, pup fata sa treaca si sa nu ii mai fie rau....poate ai avut si vreo cadere de calciu de te ai albit la fata...nu stiu zic si eu
ufff ce tampita sunt... vroiam sa scriu si am dat repede sa trimit msg... CONDOLEANTE din tot sufletul....nici nu vreau sa imi imaginez
asa creste bebicu
8+