Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

acesta este un forum vesel, plin de speranta
la multi ani cusa(cu mare intarziere) si oana(la timp)
aaa...si mi-am reamintit ceva citit ieri, o fata spunea ca in partea stanga simte o umflatura si presupune ca este bebe
eu in partea stanga simt o umflatura datorita faptului ca sunt constipata si am simtit-o si inainte de sarcina pentru ca acolo este o bucatica de intestin
nu stiu daca este caz similar dar nu cred ca bebe se poate simti ca o umflatura mai ales la o sarcina mica
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camelia, felictari pentru bebe vazut la eco!!!

Andrada, te asteptam maine cu vesti bune.

Nicoleta, bafta la invatat...

Tigruta, activeaza-ti PM, ca sa iti trimit parola de la contul de poze ( care se afla pe prima pagina )

Sabine, cum te mai simti? Ai fost la dr?

Viriniana, ai PM!

Laurita, si eu in fiecare dimineata ma intreb cat o sa mai dureze greturile si starea asta de rau..

Ratusca, bun venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Dana, !!! Chiar ma gandeam cand ai sa ne scrii!!! O sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si la fel de frumos ca surioara sa , Clara!!

Flubby, e recomdata miscarea in sarcina, dar trebuie avut grija nu trebuie facute miscari bruste , ridicari de greutati, abdomene si, totul facut cu masura...

Moni, eu pe 2 merg la urmatoarea eco..abia astept!!!

Andrada, ce miresica frumoasa ai fost!! Mie imi place mai mult cum iti sta cu tenul mai putin bronzat.

Ale , greturile nu apar doar dimineata( se zice doar ca dimineata e cel mai rau), ci toata ziua..Incearca sa mananci mai putin si mai des.

Laura, Dumnezeu sa o odihneasca pe mamica ta!..

Veronica(h), poate si o criza de hipoglicemie( eu am trait asa ceva sarcina trecuta pana aproape sa nasc, dar ma obisnuisem si aveam niste dropsuri mereu in geanta) Dumnezeu sa il odihneasca pe taticul tau

Laurita, daaaa...Belgia e o tara in care sunt multe de vazut, dar careia nu i se face prea multa publicitate, cel putin nu la noi in tara.

Eu am descoperit gutuile pentru greturi( parca si Alinutza zicea).O adevarata minune pentru greturi...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ALE, am citit ca si alte fete de aici au greturi seara, eu uneori am in toiul noptii, deci probabil nu e obligatoriu dimineata...

LAURA nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau, pe mine ma cuprinde groaza sa ma gandesc ca ar putea veni momentul cand sa o pierd pe mama, pur si simplu nu stiu daca as mai putea trai, noi toata viata am fost doar noi doua... Te imbratisez cu mult drag!

CRIS multumesc mult!

OANA

VERONICACH, sa stii ca si pe mine ma cuprind uneori stari de rau si ameteala in multime, mai ales daca sunt si imbracata mai gros sau daca stau mult in picioare... De obicei la biserica mi se intampla in sarcina anterioara, pur si simplu vedeam alb in fata ochilor, imi tiuiau urechile si imi venea sa lesin. Cred ca din cauza ca scade brusc glicemia. Condoleante pentru tatal tau...

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si cat tin aceste greturi ???? pana la cate sapt?

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

aaaa stiu moni, iubita ca nu e obligatoriu sa fie numai dimineata... dar ma gandeam ca sunt mai "defecta"de le am seara....

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cristina_26iti multumesc f mult pt raspuns...
glicemia mea este sub limitele normale si acum cititnd despre starile cauzate de hipoglicemie imi suna f familiar
duminica fusesem inainte la biserica unde am stat o ora si ceva iar ieri fusesem la doctorul de familie, prin farmacii etc
atunci o sa incerc sa rontai ceva in timpul liber caci am o pofta de mancare constanta de cateva zile...as manca in permanenta
va multumesc, de asemenea, tuturor
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
Lauriciu, Verinicah- condoleante pt parintii decedati
Oana- La multi ani!
Dana81-Bine ai venit! ai o sarcina cu 2 zile mai mica ca a mea, maine ma duc la eco (Doamne ajuta!)

Facultatea am terminat-o in 2003, dar am de dat niste examene profesionale (sper ca la anu sa termin, desi sesiunea de iunie va fi compromisa)

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

neata nico
bafta la examene... iti tine bebe pumnii

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

'Neatza mamici si burtici!

De zile intregi ma chinui sa recuperez ce scrieti si mereu se incheie ziua si nu apuc sa mai scriu nimic... Sunteti imposibile, la cat de mult scrieti!

Am intrat doar sa va salut, sa urez un cald Bun venit! noilor mamicute si fetelor care isi serbeaza ziua in aceasta perioada!

Noi 3 suntem bine, am intrat in a 13-a saptamana, mergem inainte cu optimism si speranta... si asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire la ecograf! Greturile, desi nu m-au chinuit foarte tare in aceste saptamani, sunt inca prezente cand ma astept mai putin... dar parca incep sa se estompeze... Am intrat, insa, intr-o alta etapa, mult mai neplacuta, aceea a intolerantei mirosurilor cosmetice de orice fel: deodorant, sampon, pasta de dinti, crema de corp sau fata etc... de la orice miros, fie el cat de bland, mi se face rau... astfel ca spalatul pe cap a devenit un calvar si am inceput sa umblu ca o boschetara... Mi-am schimbat toate produsele cosmetice, cumparand doar produse fara niciun miros, insa tot le simt si mi-e rau de la ele, indiferent cat de putin s-ar simti. Sotul meu rade de mine, cand ma vede ca ma spal numai cu gel intim iar pe dinti cu o pasta pe care el a vtur s-o arunce la gunoi, dupa ce a incercat-o, spunand ca e cea mai "infecta" pasta gustata vreodata, fara miros, fara gust, fara spuma...

Altfel e totul okey, burtica creste, am trecut la primii mei pantaloni de gravida, pentru ca pantalonii mei obisnuiti, desi ma incap inca, ma apasa pe burta si-mi dau o senzatie foarte neplacuta, parca as avea crampe incontinuu... si nu cred ca e sanatos sa ma chinui cu ei.

Gata, ma opresc aici si ma pun pe citit din urma... poate-poate ajung si eu la zi cu lectura!

Va urez o zi minunata tuturor, vesela si plina de emotii pozitive!

Carla 12+ , dublu laureata!

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata fetelor..inca n-am apucat sa citesc tot dar revin mai tarziu..sper ca am activat cum trebuie mesajele private..
acum merg la doctor, am emotii
va pup si va doresc o zi frumoasa fara greturi

Mergi la inceput