Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Alexuttza multu' pt "manuale", le-am descarcat si eu,a cum trebuie doar sa-mi fac timp pentru citit.
Si apropo de citit, am tot vazut in cartile de specialitate ca e bine sa le vorbesti si sa le citesti bebeilor inca de cand sunt in burtica, dar mie parca nu imi vine sa fac asta. Mi se pare cam fortat. Adica eu vorbesc cu bebe, in special seara si dimineatza cand il simt ca se joaca in burtica si il mangai, dar atat. Nu i-am citit povesti si nici nu i-am pus muzica deosebita.Eu asculta melodiile mele preferate care ma fac sa ma simt bine si pana acum nu l-am simtit sa protesteze.
Credeti ca gresesc, daca nu ii citesc si nu ii pun muzica clasica pentru bebe?

24+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Si am mai crescut si noi un pic .

Fetele, voi la semnatura aveti puse nr de saptamani de amenoree sau nr de saptamani ale lui bebe conform masuratorilor? Ca la mine bebe ar avea de fapt 26+ conform masuratori eco.

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Fetelor, acum imi dau seama ca am pacatuit si eu cu tiramisu week-end-ul asta. Si ce bun a fost. Am uitat complet de ouale crude...

Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ofe_27 eu cred ca toata lumea a pus varsta de la UM, cea ecografica, eu cel putin pe aia o am ca toate calculele si explicatiile si evolutiile sunt date in functie de UM . Iar cu bebe... nici io nu vorbesc mi se apre aiurea sa vorbesc cu burta mea, si in casa daca ma apuca sa vorbesc cu el nu ma decid in ce limba sa vorbesc (mi se pare amuzant sa inteleaga si sotul ce vorbesc cu bebe) si cum greaca nu stiu, romana nu stie el..in engleza nu stiu prea multe alinturi..imi trece vorbitu'. In schimb incercam sa il tinem pe bebe in zgomot, cik e bine asa ca dupa nastere o sa poa sa doarma si in conditii mai "vitrege", nu se trezeste la fiecare zgomot .

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, merci de reteta. Am salvat-o si speram sa o facem si noi, poate dupa ce vine bebe daca rezistam pana atunci.

Gratiana77, imi pare rau ca voiajul tau la Bucuresti a fost cu probleme. Bine ca acum ai mai recuperat.

Apropos de vorbit cu bebe, eu vorbesc cu el in franceza pt ca sotul ii vorbeste mereu si am facut asta pt continuitate. Dar acum vreo doua saptamani o prietena mi-a atras atentia ca daca nu vorbesc cu el in romana ii va fi mai greu sa invete mai tarziu. Incerc sa ma corectez si cand sunt singura ii mai vorbesc si in romana. Voi ce credeti?

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

cris.dogarel Nu stiu sa mai fie vreun targ in Cta dar as fi venit la Bucuresti la vreunul...dar se pare ca urmatorul este in perioada 19-22 noiembrie si mi se pare cam tarziu.Probabil voi face achizitii loco sau de pe net. Am mai cumparat si eu niste hainutze...le puteti vedea la semnatura.

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

frumoase hainutze...................
tu esti harnica, nu gluma...............
sa le purtati sanatoase.............

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

onitza multa sanatate lui Paul.Si Daria se lupta de mai bine de 2 saptamani cu o nenorocita de tuse.La noi leacurile naturiste nu au dat rezultat si am ajuns tot la antibioticdar poate voi aveti mai mult noroc.Printre cele naturiste i-am dat si un ceai de ceapa cu nuca.Are un gust de sa fugi(eu nu suport nici mirosul) dar Daria il bea destul de bine
3 kg zici??!! eu cu cele peste 13 kg ale mele imi vine sa ma ascund sub pat

ati facut/intentionati sa faceti analiza pt toxoplasmoza si in luna a7 a?

Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

dastefa ce silueta esti........
numai burtica e de tine
eu m-am ingeasat peste tot..si la fata si la maini.................
esti tare frumusica........

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Apropos de vorbit cu bebe, eu vorbesc cu el in franceza pt ca sotul ii vorbeste mereu si am facut asta pt continuitate. Dar acum vreo doua saptamani o prietena mi-a atras atentia ca daca nu vorbesc cu el in romana ii va fi mai greu sa invete mai tarziu. Incerc sa ma corectez si cand sunt singura ii mai vorbesc si in romana. Voi ce credeti?

Eu cred ca asa este cum zici tu, eu la fel am auzit. Dar am auzit si ca daca eu vorbesc cu bebe in romana trebuie sa vorbesc numai in romana cu el, in engleza cu sotul si sotul greaca cu el in engleza cu mine (deci io nu vb greaca sotu nu vb romana) altfel il zapacim

26+ Yannis

Mergi la inceput

am schimbat si noi semnatura,....................
am intrat in trim III doamne ajuta-ne pana la termen!

eu am avut nunta la o vecina, si am fost, am fost si la ajutat p-acolo, si era super obosita pe seara......................
dar a trecut si asta............

poze de la nunta..............
si cu burtik de 28 sapt.........
http://www.flickr.com/photos/26953200@N07/?saved=1

adina imi pare rau ca ai probleme...doamne ajuta sa se rezolve!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Alexutzzza, multumim de carti. Le-am descarcat si ei si la o prima vizionare par fff interesante. Cu siguranta ca le voi citi.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput