Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Apropos de vorbit cu bebe, eu vorbesc cu el in franceza pt ca sotul ii vorbeste mereu si am facut asta pt continuitate. Dar acum vreo doua saptamani o prietena mi-a atras atentia ca daca nu vorbesc cu el in romana ii va fi mai greu sa invete mai tarziu. Incerc sa ma corectez si cand sunt singura ii mai vorbesc si in romana. Voi ce credeti?

Eu cred ca asa este cum zici tu, eu la fel am auzit. Dar am auzit si ca daca eu vorbesc cu bebe in romana trebuie sa vorbesc numai in romana cu el, in engleza cu sotul si sotul greaca cu el in engleza cu mine (deci io nu vb greaca sotu nu vb romana) altfel il zapacim

26+ Yannis

ce tari sunteti fetele! bine ca noi nu avem si bataia asta de cap.oricum sunt f destepti si prind repede. vb cu el cand il simt....altfel parca nu-mi vine. sotul meu rade de mine.dupa de pap, la vreo 5 min dupa ce am terminat, il simt zbenguidu-se acolo si zic: am terminat eu de papat acum papa si bble.zice ca-s zaluda rau cum vb asa de bb
referitor la epilat....dupa ani intregi de ceara ...luna asta am trecut pe crema(da! stiu! nu dati) nu suport aparatul.inghinal, axial , pubian => lama.sper ca o sa ma pot face si cand va venii sorocul...cred ca asi muri de rusine sa ma faca ''aia'' de la spital desemnata cu inlaturarea comorii.

apropo : vad ca au cam dat racelile in voi.aveti mare grija , si insanatosire grabnica tuturor

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ai dreptate cu epilatul. Pentru nimic in lume nu as vrea sa ma faca aia de la spital. Daca nu pot eu o sa-l rog pe sotul meu sa ma epileze. De vreo 2 luni nu mai suport epilatorul asa ca am trecut pe lama. E cam greu sa vezi ceva, din cauza burticii dar inca merge si pe nevazute si sper sa ma descurc la fel pana trebuie sa nasc.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!!!

in sfarsit am intrat si eu pe forum, eram aproape in sevraj

am avut o alta saptamana infernala la serviciu si acum sunt in vacanta!!! Ma bag sa citesc din urma (cred ca am o groaza de recuperat) si revin

Ratusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

BEA!!!! ce burtiiiiiiicaaaaaa! io ce sa mai zic? uite...http://community.webshots.com/album/575199219OqUoLp
alicredo idem cu rusinea, si eu sper sa rezist sa ma fac singura pana la sfarsit

26+ Yannis

Mergi la inceput

inca m-am certat cu o tipa batuta rau in cap, ca zice: pai indiferent daca te faci...tot trebuie ca sa te faca si la spital, si ii zic: pai ce sa mai rada daca nu mai am deloc??? si se uita mirata la mine si zice ironic : indiferent ! vai!!! ca am crezut ca ii dau cu ceva in cap eu oricum ma radeam de tot.in special inainte sa imi vina ciclul, din motive de igiena , sotul meu zice ca arata ca o pruna de fetita mica...si atunci de ce nu?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pe mine ma epileaza sotul de 3 luni de zile........

de cand am ramas gravi nu m-am mai facut deloc cu epilatorul.............

ne descurcam noi cumva..................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

hai mai alexutzzza ca esti o scumpa burtica mea e cat a ta si suntem mai ''mici'' cu o saptamana.atunci noi ce sa mai zicem? inca te tii bine!!Bebe seamna cu tine sau cel putin are fizionomia fetei tale.

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

pe mine ma epileaza sotul de 3 luni de zile........

de cand am ramas gravi nu m-am mai facut deloc cu epilatorul.............

ne descurcam noi cumva..................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

ce norocoase sunteti ca aveti asemenea soti! al meu nu vrea si nu vrea cred ca raman la varianta suna un prieten

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

alicredo pai io nu zic ca ar fi mare, pe langa Bea parca nu am deloc! zici ca m-am balonat, fac un partz si gata , pardon de expresie. Bebe semana cu mine in prima poza, era leit la fizionomie, in urmatoareel parca nu mai e chiar asa de evident mi se pare schimbat, ramane de vazut. Pe mine sotu clar nu ma epileaza! ca in zona aia sunt f sensibila si daca vede rosu iritat etc..la revedereeee! lesina! LOOL!

26+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

micki_mica ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. Ai tot facut cunostinta cu paturile de spital in sarcina asta. Eu va citesc cand apuc si va scriu tot asa. Imi ia o gramada sa va citesc din urma. Miercuri merg la dr la control.
Stie cineva cum se obtine program de 6 ore?
Va pup pe toate.
28 sapt

Mergi la inceput