Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ratusca-mica, tu stii mai bine cu serv, dar sa ai grija la "cantitate", ca nu eshti bolnava, dar nici "free as a bird", duci o comoara si nishte chestii lucreaza de zor prin tine, chiar daca tu te simtzi " la fel" sau chiar mai activa decat inainte.cu izolatzia am vrut sa zic "ce firma/produse anume ati folosit, ca am facut si noi studiu si nu stim ce sa alegem. in special chestia aia de 10cm, ce e, vata izolanta, altceva? mersic

bea, am socotit bine:3 ANI (2000-2003)FARA????? ca in poveshti.... super tare! pai ai un sotz iubitor si rabdator, atunci. mai imprumuta=i si tu "manuela" sa-l ajutzi, ca o fi obosit saracu'ehsti tare, ce mai

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

A, am inteles acum: tot ce stiu e ca materialul asta se foloseste la izolarea fonica a salilor de forta. dupa cum arata, este pe baza de vata de sticla, insa foarte densa, de culoare gri inchis

Ratusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Bea, jos palaria pentru tine si pentru sotul tau!

Noi nu putem fara atat de mult, pe mine m-a sedus de mica, ca sa zic asa, de la 17 ani. Si de 10 ani de cand suntem impreuna cel mai mult am stat fara sex 1 luna jumate cand a fost el plecat din tara.In rest activitate , chiar si cand nu prea am eu chef, atata ma gadila, ma pupa si se da cu binisorul pe langa mine ca imi face si mie pofta.

Larisel si eu am probleme cu carceii noaptea,dar inca nu am gasit o solutie pentru ei. Incerc doar sa nu ma intind prea mult, sau cand imi intind picioarele o fac cu laba piciorului in sus, adica cu degetele indreptate spre genunchi.

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor mie imi cade parul cu tonele...ma mir cum de mai am

spuneti-mi si mie cum se procedeaza cu contul comun va rog ca sa imi poate trece si eu datele akl,si sa le pot vedea si pe ale voastre...pls

Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

larisel am reusit cu pozele datorita tie,iti multumesc enorm

da o sa merg al medic joi,m-am programat de astazi

sunt suuuper hainutele ptr bebeline....eu ma gandesc ca am multe de luat ptr 1 dar tu ptr 2..offf cred ca o sa -ti fie mult mai greu din toate punctele de vedere...
mie mi se pare cam asa sa iau de pe net..ptr ca eu tre' sa vad si sa pipai ..sunt mai greu de convins sa iau cv...si mi-ar veni greu

Mergi la inceput

fetelor sper sa avem asa activitate aproape zilnic....e asa de bine...chiar e super sa inaintam asa rapid

larisel si eu am parte de niste carcei nesuferiti dar mie knd mi s-a pus unul...Doamne zici k mi se rupe piciorul

offf si la mn e din ce in ce mai greu cu pipi,fac foarte des..m-am saturat de "wc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

arwen...iti doresc multa sanatate!... fetele dragi,sunteti dulci cu discutiile de azi despre...dar imi faceti poftaaaa...din august nu am mai avut parte de "activitate",ca sa zic asa...la noi e o situatie mai speciala...pana anul viitor (pana termina raducu anul scolar inceput acum) suntem la distanta cam maricica de tati...cca 1500 km......sapt viitoare este vacanta,asa ca voi merge sa-mi vizitez sotul...... si vreau sa recuperez......sper sa nu se sperie de "dimensiunile" mele...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 29+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

aoleu...dar am avut de citit ceva pe ziua de azi...

din cauza neuronuluimeu obosit si a lenii de a deschide alta pagina voi raspunde asa in mare la niste chestii...

maini umflate..si eu ma plangeam zilele trecute..ba chiar dor degetele s-o las mai moale cu sarea...si cu toate , cred.

referitor la sex....hm...eu personal am mai a vut orgasme prin somn...n-as putea sa spun ca am o pofta nebuna...dar asta e din cauza stresului si a oboselii zilnice cu care venim de la munca...asa ca mai mult in we...prestam cand e liniste.

poate sunt mai noncomformista si va rog sa nu tineti seama de ceea ce am sa va spun, insa trecuta de 30 ani pot s-o pun pe baza experientei. sincer un barbat si anume EL ar trebui sa fie ca o manusa pt mana. nu vreau sa critic pe nimeni dar cine judeca o femeie dupa cat de repede face sex cu barbatul mi se pare o prostie. nu in asta sta marea onoare la o femeie, sexul este o componeta a relatiei, onoarea sta in caracter, in educatie , in alte aspecte.
dar...n-am fc niciodata sex cu un barbat daca eu nu am simtit ca nu vine din interiorul meu...si nu ma refer la dorinta animalica ci la cea sufleteasca. trebuie sa fie o chimie...ceva ce nu pot explica.

in fine o iau razna cu filosofia despre sex. a...nu sunt de acord cu ce anume este sau nu permis in actul sexual. Pai dragele mele, daca il iubbesc pe barbatul meu...pai iubesc fiecare centimetru din el si mi se pare absolut sa fac orice ma taie capul...daca intr-adevar asta vreau.

am batut campii ca sa ajung la ceea ce vroiam sa zic si anume. ca barbatul trebuie....pastrat...nu cu vorba sau cu actul semnat la primarie. Trebuie pastrat prin ceea ce suntem noi prin ceea ce facem. uneori trebuie sa fim sirete, nu trebuie sa fim egoiste. ei ne iubesc....dar ....s-o spun , sa n-o spun....eu sunt mai directa asa...o spun. un barbat e un barbat si se stie ca sunt f vulnerabili la sex. de ce sa-l trimit in baie...cand exista o gramada trucuri pt a-l satisface...sexul oral de exemplu. hai mai fetelor, nu tre sa fim imbacsite. eu am luat sarcina ca pe un lucru firesc asa l-a lasat d-zeu deci nu m-am ferit de la nik. e clar ca e o schimbare..dar fac haz de necaz din orice ...iar lui ii plaace si ma vede la fel de frumoasa si de sexy...si nu se simte sexual nik, totul merge inainte....cat se poate..cat nu...gasim...ne iubim asa ca totul ne e permis...

hai sa nu devenim paranoice cu sarcina..ca ne iau durerile de cap...

m-am lungitttttttttttt....mii de scuze...dar daca va iubiti barbatul si tineti la relatia pe care o aveti fiti deschise la minte...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ratusca-mica, tu stii mai bine cu serv, dar sa ai grija la "cantitate", ca nu eshti bolnava, dar nici "free as a bird", duci o comoara si nishte chestii lucreaza de zor prin tine, chiar daca tu te simtzi " la fel" sau chiar mai activa decat inainte.cu izolatzia am vrut sa zic "ce firma/produse anume ati folosit, ca am facut si noi studiu si nu stim ce sa alegem. in special chestia aia de 10cm, ce e, vata izolanta, altceva? mersic

bea, am socotit bine:3 ANI (2000-2003)FARA????? ca in poveshti.... super tare! pai ai un sotz iubitor si rabdator, atunci. mai imprumuta=i si tu "manuela" sa-l ajutzi, ca o fi obosit saracu'ehsti tare, ce mai

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

vai tu cris ce am raaaaaasssssssssssssss.........................
nu mai pot..................

daaaaaaaaa.........i-o imprumut............si cand i-ar fi lumea mai draga sa suflu ca o vaca si sa zic ....vaaaaaaaaaaiiiiiiiii nu mai pooooottttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asta ar fi faza......................saracu...........ar prelua conducerea....................... :))))))))

daaaaa.................3 ani si e intr-adevar rrabdator si are tot ce ii trebuie de sot cum imi place mie....................

ii multumesc lui DD ca mi-a dat un asemenea om langa mine.........asta mi-am dorit intotdeauna...................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

larisel da eu am patit asa..................
de m-a luat carcelul............si nu stiam ce si cum............abia am putut sa imi revin,......................
nici nu l-am trezit pe sot.........ca era noapte si imi era ila de el, dar m-a facut sa promit ca daca se mai intampla sa il trezesc.................

dar a fost nashpa de tot.............
atrebuit sa ma ridic repede din pat si sa imi fortez degetele de la picioare si capul picioruli sa il trag spre mine..................
dar..................a durutttttttttttttttt

si mie imi cade parul...................

si cand stau mai mult pe spate simt ca ma sufoc, si tre sa ma intorc pe o parte..........................

bebeii vostri sughita???????????????????????
ca asta al meu tare mult mai sughita saracul..............

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

eu chiar nu am nevoie sa ii dovedesc cat de mult il iubesc, ca am avut timp 10 ani de zile sa ii tot dovedesc si o stie el destul de bine.............................

nu stiu decenuela, bravo tie ca nu ai avut parte de stari de rau de greata si de vomiteala in sarcina, dar nu iti doresc sa fi fost in locul meu...................

eu nu zic ca nu il iubesc, si ca nu iubesc fiecare cm din el,din contra, dar acum si daca m-ar parasi nu as fi in stare sa fac asa ceva, doar pentru ca el sa simta ca il iubesc.....................
sincer.........

fiecare cu parerile lui, dar noi stim ca ne iubim, si ne iubim cum putem si ne este sufiecient de ajuns si de bine...............

asa ca fiecare stie relatia sa cu sotul, sau partenerul si cunoaste....................

iar daca eu nu simt, asta e......fac si io ce simt..si daca ii convine bine, daca nu iara-i bine

niciodata nu am fost cu conceptia ca trebuie sa faci nu stiu ce pt el., ca sa il tii langa tine...................

de ce?
pentru ce????????????????

daca exista iubire, si daca este o iubire adevarat, apoi scuza-ma ca sexul nu este baza unei relatii de durata, ca daca e genul de om, care sa o ia pe aratura, apoi o ia si daca il lingi in cur, ca sa zic asa.......deci nu ai cum sa il opresti.....................

aste e parerea mea.......................

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput