Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel ratusca mica, de ce vrei sa intri tarziu in prenatal, de aia 75%?? mi se pare inuman 8 seara pentru o gravi . si noi am vrea sa izolam fonic tavane/casa. stam la casa, dar la etaj/mansarda se aude mai rau zgomotul de la cei 2 caini imenshi ai vecinilor (care-s la 8-10m de dormitoarele copiilor). In rest e linishte mormantala, dar cand se apuca "baritonul de ciobanesc mioritic....se scoala si ana si noi si bb incepe sa dea din picioare.. cum o izolati/cu ce?alexutza, ma bucur ca tii la gluma . cum or fi reusit fetele alea sa scrie atatea capitole, ca doar si noi suntem vorbateze.... au scris 2-3 pe zi??![]() Cris, 27+cu Ema si Ana(2003) |
Cris, sunt mai multe motive pt care vreau sa intru cat mai tarziu in prenatal. Unul este intr-adevar si acesta cu 75% din salariu. altul ar fi ca eu nasc exact in perioada cea mai aglomerata pentru mine, sunt cu auditorii pe cap, trebuie sa dau pe banda situatii financiare la tot grupul etc, deci fiecare zi in care sunt acolo conteaza. un al treilea motiv ar fi ca simt ca innebunesc daca stau in pat si nu fac nimic o perioada mai lunga de timp, adica prefer sa am timpul ocupat cu ceva decat sa stau sa ma gandesc la toate prostiile

de aceea sunt atat de incantata de aceasta mini-vacanta, ca simteam deja ca nu mai pot, imi venea sa ii injur pe toti la munca. cum ma suna cate unul sau vrea ceva de la mine, imi venea sa urlu
Si cu izolatia fonica, procedeul este similar cu montarea de tavan fals (rigips), doar ca intre foaia de rigips si tavan se pune un material super izolant fonic (exista mai multe tipuri, numa pricep eu foarte bine). noi am facut deja miscarea la dormitorul nostru, unde am izolat cu material de 5 cm si se simte. inca se mai aude, insa estompat. de aceea, la restul camerelor am decis sa punem de 10 cm. sper sa nu avem senzatia ca ne cade tavanul in cap
Ratusca
26+
evyme spune:
Fetelor eu mai am o intrebare: voi ce fel de miscare faceti (daca faceti)? Inainte de sarcina mergeam regulat la sala si imi era tare bine; acum daca nu mai fac miscare simt ca mi se intepenesc incheieturile... Ma batea gandul sa fac inot, ca-mi place tare mult sa ma balacesc in apa, dar nu stiu unde... Aveti vreo idee de un bazin sigur (curat) in Bucuresti si care sa nu coste foarte mult?
+ 25 
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel ratusca mica, de ce vrei sa intri tarziu in prenatal, de aia 75%?? mi se pare inuman 8 seara pentru o gravi . si noi am vrea sa izolam fonic tavane/casa. stam la casa, dar la etaj/mansarda se aude mai rau zgomotul de la cei 2 caini imenshi ai vecinilor (care-s la 8-10m de dormitoarele copiilor). In rest e linishte mormantala, dar cand se apuca "baritonul de ciobanesc mioritic....se scoala si ana si noi si bb incepe sa dea din picioare.. cum o izolati/cu ce?alexutza, ma bucur ca tii la gluma . cum or fi reusit fetele alea sa scrie atatea capitole, ca doar si noi suntem vorbateze.... au scris 2-3 pe zi??![]() Cris, 27+cu Ema si Ana(2003) |
pai cu "scart" ca nu imi vine cum ii zice....................
polistiren.......este de diferite cm.....................
nu?????????????????????
cu asta?????????
Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

miremia spune:
Pentru cine are rabdare si timp sa se uite, este o emisiune pe antena2 despre nume.
Mirela
26+ 
larisel spune:
adina_bulina DD trebuie sa aiba grija de bb-ica mica si scumpa. 

Fetelor...eu am intrebat-o pe dr mea despre dormitul pe spate...mi-a zis ca daca pot sa stau asa sa stau, dar daca e sa fie vreo problema oricum nu voi putea sta...si asa este, daca stau mai mult sau intr-o anumita pozitzie...simt ca nu mai pot sa respir si ma intorc oricum pe o parte.
Azi noapte-spre dimineatza mi-am intins un pic picioarele ca-mi amortzisera si m-a apucat un carcel groaznic...voi aveti pb din astea? Cica ar fi din cauza de lipsa de magneziu, dar n-as vrea sa mai iau si din ala, ajunge cate pastile iau...
miremia Se pare ca leucocitele oricum sunt marite in sarcina. Ce dr ti-a prescris antibioticul, dr de familie sau ginecologul?
analessya Pt somn ...incearca cu o perna intre picioare si cu capul un pic mai sus decat restul corpului...eu mi-am luat perna speciala pt gravide sub forma de semiluna si ma ajuta. Pt arsuri dr mi-a dat unda verde la Maalox si arsurile trec imediat. Calduri am si eu...dar se datoreaza faptului ca netotzii dau caldura in calorifere cand sunt 20 grade afara
. In consecintza dormim cu geamul intredeschis.
cris_mario Neaparat sa mergi la dr sa vezi ce e cu piciorul ca sa nu se agraveze. Ai reusit cu pozele
. Eu am adaugat pe mailul comun un nou contact cu datele mele, inclusiv nr telefon. Puteti face si voi la fel.
Tanaion Cred ca si eu o sa recurg la net pt cumparaturi. Am dat azi o raita prin oras prin magazine de profil si am vazut niste pretzuri
...nu la hainutze, ca m-am uitat dupa caditza, paturici, cosmetice pt bb-i, diverse ustensile trebuincioase. De exemplu un termometru de baie de la Chicco 85 ron mi se pare enorm... Asa ca incerc sa caut pe net si sa dau o comanda mai mare ca sa nu ma coste transportul prea mult pt cateva lucruri...Chiar si caruciorul si patutzurile cred ca le voi lua de pe net. Mai merg maine si poimaine prin oras si apoi ma decid. Azi nu am luat decat detergent pt bb-lushi fara inalbitor si fara miros. Il puteti vedea la semnatura la "pregatiri"...am pus si poza cu kiturile pt celule stem - puteti vedea ce firma am ales eu.
beatrice
Hai ca m-ai distrat cu dansatul feciorului...
arwen Chiar ma gandeam ce e cu tine de nu mai intri pe aici...Dar mai bine cu cerclaj decat cu colul deschis...Sper sa fiti bine oricum ati decide.
ratusca_mica Vezi pe prima pagina corespondentza saptamani-luni de sarcina.
Ce ciudat ca va cade parul...mie imi cadea la greu inainte de sarcina, dar pe masura ce am avansat cu burtica am ajuns de nu mai imi cade deloc si parca e si mai stralucitor parul...Probabil fiecare reactionam in mod diferit la ce ni se intampla...
30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui larisel Ce ciudat ca va cade parul...mie imi cadea la greu inainte de sarcina, dar pe masura ce am avansat cu burtica am ajuns de nu mai imi cade deloc si parca e si mai stralucitor parul...Probabil fiecare reactionam in mod diferit la ce ni se intampla... 30+ ![]() odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Larisel, am citit intr-o carte de gravidute ca, pe perioada sarcinii, nu ne mai cade parul asa de tare din cauza hormonilor secretati de organism (subscriu si eu de altfel aici
. Asa ca ce sa mai zic, nu era suficient cu depresia post-partum, mai era nevoie si de cireasa asta!Ratusca
26+
cris.dogarel spune:
ratusca-mica, tu stii mai bine cu serv, dar sa ai grija la "cantitate", ca nu eshti bolnava, dar nici "free as a bird", duci o comoara si nishte chestii lucreaza de zor prin tine, chiar daca tu te simtzi " la fel" sau chiar mai activa decat inainte.cu izolatzia am vrut sa zic "ce firma/produse anume ati folosit, ca am facut si noi studiu si nu stim ce sa alegem. in special chestia aia de 10cm, ce e, vata izolanta, altceva? mersic
bea, am socotit bine:3 ANI (2000-2003)FARA?????

ca in poveshti.... super tare! pai ai un sotz iubitor si rabdator, atunci. mai imprumuta=i si tu "manuela" sa-l ajutzi, ca o fi obosit saracu'![]()
![]()
ehsti tare, ce mai
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
miremia spune:
ratusca, larisel ce norocoase sunetti in privinta parului. Mie imi cadea si inainte, imi cade si acum. Poate o sa am noroc sa nu-mi mai cada dupa, desi sunt slabe sanse.
Mirela
26+ 
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza ratusca_mica si io la fel ii explic ![]() ![]() ca stie ma-sa mai bine si stii ce-mi zice? pai vezi, tu stii, tu simti, tu ai alt control, daca e ceva in neregula imediat simti si poti opr, eu nu stiu nimic, nu am control si mai bine decat sa fac rau, avem mai multa rabdare ![]() ![]() 26+ Yannis |
Hi, ce tare! La mine textul e: dar nu se sperie bebe? Ce sa ii mai explic ca bebe nu percepe senzatia de frica in uter, oricum nu are sinapsele formate suficient ca sa stie ce e frica etc... Ne descurcam noi cumva pana nastem
Ratusca
26+