Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Arwen offf imi pare rau ca bebe e asa grabit! evyme idem situatia, eu vreau, sotu e mai sperios si da cu "ratia" ![]() Bea ...no comment, nu as putea...mi-as lua amant, nu stu ce-as face ... 26+ Yannis |
Evyme, Alexutzzza, si la mine la fel, eterna intrebare: dar nu ii face rau lui bebe?
Ii tot explic ca stie ma-sa mai bine ce ii face rau si ce nu, insa este foarte fricos la faza asta. Noroc cu visele "eroice" 
Ratusca
24+
Yasmine spune:
| citat din mesajul lui danasor m-am gandit la niste nume de fetita : Amanda, Rebeca, Iris, Victoria, Roberta (sotul Robert inca suntem in cautare.... 26+ ![]() |
Noi am gasit: Mara Letizia!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 22+
ratusca_mica spune:
Da, raportez in sfarsit: am terminat de citit din urma!
Le iau pe rand, ca s-au strans cam multe.
IR-uri marite/risc de trombofilie Mi-au iesit rezultatele la screeningul de trombofilie, sunt OK, doar un mic deficit de proteina S. Cand am fost cu rezultatele la doctor, mi-a mai facut o eco in care a masurat din nou arterele uterine si pe cea ombilicala si, SURPRIZA!!!: erau in limite perfect normale, gen 0.43 (dreapta si ombilicala) si 0.6 cea stanga. Deci, ne-am limistit, mai luam in continuare Aspenter una pe zi si ii dam inainte cu curaj!![]()
Serviciu Mari-mari probleme, in ultimile doua saptamani am plecat numai pe la 8, 8:30 de la munca si am fost zombie (de aceea nici nu am mai putut sa intru sa scriu). Partea cea mai proasta este ca, atunci cand am fost la medicul de familie, mie mi-a spus ca reducerea timpului de munca se face doar cu OK de la medicul de medicina muncii. Si, daca primesc acest OK, este foarte posibil sa mi-l dea doar pana intru in pre-natal, adica cu alte cuvinte m-ar obliga sa iau prenatalul cu 84 zile inainte de termen. Ori, eu nu vreau asta, eu vreau sa intru in pre-natal cat mai tarziu...
Hainute de bebe De cand am tras spaima cu trombofilia si cu bebe cu miscari putine, m-am jurat ca nu ii mai cumpar nimic inainte. cu riscurile de rigoare, voi lua totul cu 2-3 saptamani inainte... sincer prefer asa, deci inainte eram prima care spunea ca astea sunt superstitii. Insa nu mai vreau in viata mea sa ma mai gandesc la cum am cumparat deja patut pentru un bebe care face ultimele miscari la mine in burta... Brrrrrrr!
Odiseea si eu am remarcat ca fetele mai "tinere" de la odiseea vecina ne-au depasit deja la numar de capitole si m-am mirat tare-tare! Intr-adevar trebuie sa ne mobilizam ![]()
Renovari Si noi suntem in renovari, ne izolam fonic tavanele ca sa nu ii mai auzim pe vecinii de deasupra (va povesteam eu in capitolele anterioare ca peretii din blocul meu sunt foarte subtiri). Si, daca tot ne-am apucat, schimbam si usile pentru ca sunt tare vechi si riscam sa ramanemblocati prin vreo camera ![]()
Asta e partea proasta. Partea buna, este ca suntem momentan in vacanta! Am plecat la tanc de acasa sa nu ii aud pe mesteri cum fac galagia aia infernala si suntem intr-o pensiune foarte draguta langa Sibiu, unde ne trateaza oamenii numai cu mancaruri naturale, pentru ca au si ferma de animale si obtin majoritatea produselor pe cont propriu. Chiar radeam cu sotul, ca sunt toate prea naturale, ne e dor de niste E-uri
. A, si e un aer aici, cred ca de la ozon se imbata instantaneu bebe, doarme bustean!
Miscari bebe Eu il simit zilnic, insa de cateva ori pe zi si atat. Cred ca explicatia este urmatoarea: am uter retrovers (deci pozitionat mai in spate) si placenta fundica. Probabil nu toate miscarile lui ajung nivelul pielii. Insa un lucru este sigur: daca ma pun pe burta, face un scandal monstru!
Of, sper ca nu am calcat prea tare in strachini cu ortografia, ca m-am grabit ![]()
Ratusca
24+ 
alexutzzza spune:
ratusca_mica si io la fel ii explic 

ca stie ma-sa mai bine si stii ce-mi zice? pai vezi, tu stii, tu simti, tu ai alt control, daca e ceva in neregula imediat simti si poti opr, eu nu stiu nimic, nu am control si mai bine decat sa fac rau, avem mai multa rabdare 

26+
Yannis
ratusca_mica spune:
Si, bineinteles,am schimbat si semnatura. Oare cand intram in trim 3? La 27 saptamani?
Ratusca
26+ 
miremia spune:
Ratzusca_mica sigur sigur
. L-am cumparat deja, e de 1 g si ar trebui sa iau 1 la 12 ore timp de 7 zile. M-am uitat si pe analizele vechi (cele facute cand aveam 2 luni de sarcina) si aveam si atunci leucocitele marite. In prospect scrie sa-ti anunti medicul daca esti
inainte sa-l iei. Acum... stiu ca se da in sarcina insa mai stiu ca de la antibiotic se poate face candida si n-as vrea sa ma scarpin daca nu ma mananca.![]()
Mirela
26+ 
miremia spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Si, bineinteles,am schimbat si semnatura. Oare cand intram in trim 3? La 27 saptamani? Ratusca 26+ ![]() |
La 28 scrie pe prima pagina.

Mirela
26+
cris.dogarel spune:
ratusca mica, de ce vrei sa intri tarziu in prenatal, de aia 75%?? mi se pare inuman 8 seara pentru o gravi
. si noi am vrea sa izolam fonic tavane/casa. stam la casa, dar la etaj/mansarda se aude mai rau zgomotul de la cei 2 caini imenshi ai vecinilor (care-s la 8-10m de dormitoarele copiilor). In rest e linishte mormantala, dar cand se apuca "baritonul de ciobanesc mioritic....se scoala si ana si noi si bb incepe sa dea din picioare..
cum o izolati/cu ce?
alexutza, ma bucur ca tii la gluma![]()
. cum or fi reusit fetele alea sa scrie atatea capitole, ca doar si noi suntem vorbateze.... au scris 2-3 pe zi??
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
Beatrice1982 spune:
apoi e activitate aici nu gluma..........................
vreti sa le ajungeti pe fete din urma..hm?????????
pai eu nu am murit.....sotul nu m-a parasit si nici nu are de gand................iara daca are........treaba lui, dar prea mult insemnam noi pentru el, ca sa ne paraseasca..................iar de inteles,.intelege............macar el o are pe "manuela" da io nici atat.............
deci...................
asta este.................
rezistam noi...........suntem tari............facem tot pentru bebe
apoi de nascut o sa nasc si io cumva, daca nu ma taie.............da tot iese bebe cumva din burtik.............nu?????????????
eu va ADMIR PENTRU curaj cele care faceti.........dar eu sincer nu as avea curaj, mai ales acum..................
si cand m-a pus ginecologu pe masa, si si-a bagat 2 degte in vagin am crezut ca mi se rupe.........................!!!!!!!!!!
deci virgina ma declar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si cand am inceput sa fim impreuna la inceputul relatiei, asta in 2000 asa am decis amandoi ca nu facem sex pana la nunta.............ne-am logodit in 2002 si inca nu am facut nimic.............apoi peste vreun an cred, m-a pus dracul sa ii spun ca vreau si aia a fost.............
oricum prima data a fost oribil...........................
dupa aia pauza vreo luna si..............![]()
so......asta este....................
Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Noi am gasit: Mara Letizia! >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 22+ |

frumosssssssss~!!!!!!!!sa fiti sanatoase!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

...